SERVICE Alltid hyggelig betjening, har ved tidligere kjøp gjort ekstra undersøkelser og fått korrekt str tilsendt. Meget fornøyd.
Har vært i ulike butikker for å finne selskapssko uten for høy hel, og fant disse raskt i Skoringen. Det viste seg senere at jeg har kjøpt samme merke tidligere men de har lav hel. Disse var supre.
Reklamerte på et par sko, og fikk helt nye sko uten noen form for problemer. Veldig hyggelige folk i butikken som gjorde alt for at jeg skulle være fornøyd. Anbefaler butikken på Horisont på det varme... Zobacz więcej

Myrdalsvegen 2, 5130, Nyborg, Norwegia

Odpowiedź od Skoringen - Horisont, Åsane
Jeg byttet et par sko som var kjøpt i tønsberg. Det viste seg at den venstre skoen var mindre enn på høyre side. Ekspeditøren på horisont fant rett størrelse på skoen og ga meg et nytt par. Skoene jeg kjøpte i tønsberg tok jeg impregnering på og det fikk jeg på de nye også uten ekstra kostnad. Er fornøyd med hjelpen jeg fikk og hun var veldig hjelpsom.

Odpowiedź od Skoringen - Horisont, Åsane
They didn’t had the shoes number that i liked but they got it on the store already the next day. It was nice.

Odpowiedź od Skoringen - Horisont, Åsane
Spørsmålene burde vært på norsk. Svare neste gang hvis de kommer på norsk

Odpowiedź od Skoringen - Horisont, Åsane
Var veldig fornøyd med servicen jeg fikk av en hyggelig jente i kassen. Hun hentet størrelsen jeg trengte fra lager, og hjalp meg med å finne skosåle som passet til skoene jeg kjøpte.