Ageless Dreams 50+, har gjort underværker for min hud, især på min pande, og de små fine linjer som vi modne kvinder får mef tiden. Jeg er så glad for jeg har fundet en cream som virker. Tusind tak... Zobacz więcej
Jeg er fan af SKØN🙌🏻 Super service og bare fantastiske produkter. Jeg har i længere tid brugt ansigts-og kropsolie samt renseolie og min hud føles frisk og sund. En vigtig ting for mig er, at alle... Zobacz więcej
Jeg har købt Vanilla Lip Balm, Organic Mango Butter. Jeg har brugt den 2 gange mod tørre læber. Det er den virkelig god til. MEN jeg får forkølelsessår på læben i stedet. Første gang troede... Zobacz więcej
NATURLIG HUDPLEJE FRA S:KØN, ER REN LUKSUS OG VELVÆRE FOR KROP, SJÆL OG MILJØ. ALLE VORES HUDPLEJE PRODUKTER ER VEGANSKE OG SPISBARE. VORES INGREDIENSER BESTÅR UDELUKKENDE AF CERTIFICEREDE, NATURLIGE OG ØKOLOGISKE RÅVARER. S:KØN ER HÅNDLAVET LUKSUS SOM BLIVER FREMSTILLET I EGEN PRODUKTION UNDER GRØNNE FORHOLD I DANMARK.
Toeltvej 22, 3050, Humlebæk, Dania
- 28353736
- info@skonskincare.dk
- skonskincare.dk
Jeg er en kæmpe fan af Skønskincare og…
Jeg er en kæmpe fan af Skønskincare og alle deres produkter.
Og, det er der af flere årsager til:
Rå, vegansk, bæredygtigt og produceret i Danmark - LOKALT.
SKØNSKINCARE opfylder alle de værdier, som jeg sætter stor pris på. Det er både vigtigt for mig selv, men også for mine kunder i klinikken.

Odpowiedź od SKØN SKINCARE
Jeg har været utrolig glad for Multi…
Jeg har været utrolig glad for Multi Balm. Den er gavnet mine hænder, som i perioder bliver meget tørre i forbindelse med mit arbejde
Super produkter
Super produkter! MULTI BALM er guld værd for hænderne når man klatrer!

Fremragende produkter :-)
Jeg har brugt de fleste af Skøn skincares produkter i et par år... har fået smukkere og mere glat hud, og synes endda også, at jeg ser lidt yngre ud (45 år, har virkelig brug for det). Dejligt at der nu også findes en foryngende kropsolie.
Jeg elsker at bruge Baobab olien under make-up.. man kan opnå et nærmest photo-shopped look.
Multi-balmen har fået has på noget genstridigt, kløende eksem på mine skinneben, og er også god til tørre neglerødder, rifter osv.
Det tiltaler mig desuden, at alle produkter er øko og lokalt producerede.
Meget glad kunde :-)