Deres beskyttelse redede mig fra at købe et fake fitness ur, der var anbefalet på en anden rankerings side.
Jeg ville installere Skjoldet, men kan kun gøre det hvis jeg samtidig installerer Firefox. Skjoldet skriver ellers i trustpilot.dk at andre browsere kan bruges.. Så jeg har i sagens natur endnu ikke... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
SKJOLDET – dit skjold mod svindel på nettet! SKJOLDET er en gratis og brugervenlig softwareudvidelse og app, der er udviklet til at beskytte dig mod de mange typer online svindel, som desværre er blevet en udbredt trussel i dag. Med et stigende antal phishing-forsøg, falske webshops og svindelmails fra velkendte afsendere som PostNord, banker og energiselskaber eller igennem annoncer er det vigtigt at have en effektiv løsning, der holder dig og dine oplysninger sikre. SKJOLDET bruger kunstig intelligens og avancerede sikkerhedsalgoritmer, som scanner de hjemmesider, du besøger. Når du navigerer på nettet, beskytter SKJOLDET dig i realtid og advarer øjeblikkeligt, hvis du lander på en side, der er kendt for svindel eller potentielt farlig. SKJOLDET kan derfor advare dig mod svindel inden det er et kendt svindelnummer. Det betyder, at du ikke selv behøver at være på vagt – SKJOLDET gør arbejdet for dig og giver dig den nødvendige tryghed til at færdes sikkert online. SKJOLDET er designet til at være tilgængeligt for alle. Uanset om du er teknisk kyndig eller ej, kan du nemt installere appen og begynde at surfe sikkert med det samme. Den understøtter de mest populære browsere som Chrome, Edge, Firefox og Safari og er kompatibel med alle enheder. Vi har gjort det til vores mission at tilbyde cybersikkerhed helt gratis, fordi vi mener, at alle har ret til at færdes trygt på nettet uden at bekymre sig om svindel. Med SKJOLDET får du ro i sindet og sikkerhed mod online svindel – nemt, hurtigt og gratis.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Deres beskyttelse redede mig fra at…
Skjoldet SKAL bruge Firefox
Så jeg har i sagens natur endnu ikke prøvet Skjoldet.
Solid serviceydelse
Jeg har netop færdiggjort et influencer-projekt med skjoldet.dk. Yderst professionelle og transparente at arbejde sammen med.
Deres produkt fungerer lige, som det skal, og kan man ønske sig noget mere end det?
Gennemført produkt
Når jeg surfer på nettet, og søger på forskellige ting elsker jeg at skjoldet advarer mig imod svindel hjemmesider. Til tider kan jeg godt føle mig usikker især på mails. Men skjoldet gør et kanon arbejde med, at advare mig i realtid. Jeg er meget tilfreds og føler det er en ting, som alle burde have installeret.
FANTASTISK
FANTASTISK, ALLE bør install denne app, og få sig registeret
Jeg har lige afprøvet det på en SMS med link i, jeg have modtaget (og som jeg godt var klar over at det var en svindel SMS/Link, og Det var SKJOLDET mening i og kom med advarselv om det ikke var sikker og man ikke skulle indtaste noget
Fantastisk produkt
Tak for et fantastisk produkt, baseret på den seneste teknologi, som beskytter mig mod svindlere. Jeg har installeret Skjoldet på alle mine devises. Og det er helt gratis🥳
Super produkt, SKJOLDET.DK
Skjoldet.dk, beskytter mig imod, at blive svindlet på nettet. Et tryk på Deres hjemmeside eller nedtagning af deres APP, og så var det installeret 🤩
Det er et fantastisk produkt og har allerede hjulpet mig flere gange. Jeg køber mange hundeprodukter og tro mig, der dukker nye hjemmesider op, hverdag, som sælger de bedste bedste produkter… men 80 % af dem er svindlersider. Her har jeg fået hjælp fra SKJOLDET. Når jeg åbner siderne bliver jeg advaret, med en advarsel, som kommer automatisk op på siden. Og så ved jeg, hvad jeg har med at gøre. Tak for Jeres super gode produkt og så er det gratis 🤩
pisse fedt produkt
Virker over forventning
Jeg har brugt Skjoldet på min MTB og den har vitterligt aldrig stået skarpere. Produktet blev påført for en del måneder siden (ca. 5 måneder nu) og effekten er stadig virkelig imponerende! Skidt og mudder binder sig simpelthen ikke længere til cyklen og den har aldrig være nemmere at gøre ren. Store roser herfra og en klar anbefaling til alle, der gerne vil beskytte deres cykel og spare tid på rengøring 👌😅
Skjoldet der beskytter alt
Skjoldet kan varmt anbefales. Det er et produkt i verdensklasse som virker hvergang! Jeg har fået skjoldet lagt på mit elektriske longboard, jeg kører bl.a. offroad som indholder mudder, støv og andre ting der findes i naturens underlag. Må indrømme jeg ikke haft et eneste problem med at få snavs væk lige siden!
Fantastisk produkt og personlig service
Fantastisk produkt, gør det så meget nemmere at holde sin cykel skarp, kan absolut anbefales. Prisen er skarp og servicen er personlig og kompetent, der er styr på “skidtet”
Fugleklatter og andet glider af…
Fugleklatter og andet glider af Kalechen på min ladcykel og farven er ikke falmet, selvom cyklen står ude året rundt. Min MTB har aldrig stået skarpere!
Kan varmt anbefales!
Rigtigt godt produkt hvis man holder af sin cykel! God kundeservice til at hjælpe, hvis man har spørgsmål omkring produktet.
Produktet virker som det skal
Produktet virker som det skal. God og hurtig service
Fantastisk produkt!
Før var jeg tit træt og deprimeret over min beskidte cykel..
Så prøvede jeg Skjoldet og nu har jeg det meget bedre!
Fantastisk produkt, det virker perfekt!
Helt perfekt produkt
Helt perfekt produkt, der skal ikke mere til end en tur med haveslangen eller en cykeltur i regnvejr, så er geden ren igen.
Kan varmt anbefales!
Har kørt med Skjoldet på min MTB
Har kørt med Skjoldet på min MTB, og rengøringstiden bagefter er virkelig blevet reduceret!
Er spændt på hvor lang tid det holder men indtil videre virker det fedt.
Nemt og overskueligt! :D
Dejligt produkt, som virker upåklageligt! Efter at have brugt Skjoldet nano coating på min cykel er det nu kun nødvendigt at skylle den for at fjerne skidt og snavs. Kan helt klart anbefales :)
Det virker!
Efter en tur i skoven med skjoldets imprægnering har min kæreste mountainbike fået sig en ny bedste ven! - cyklen fik et hurtigt skyl med haveslangen og det var nok! Mudret preller af med det samme, så jeg nu er fri for at bruge børsten omkring de smalle steder! Kan varmt anbefales!
Kan anbefales!
Må indrømme, at jeg var en smule skeptisk, da jeg først hørte om produktet. Men efter godt en måneds tid, så er det svært ikke og være overbevist. Min bil har aldrig stået flottere, så nu må konens bil have en omgang!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.