Utrolig fornøyd med lua fra Skinnlue!
Utrolig fornøyd med lua fra Skinnlue! God og varm å ha på, perfekt på kalde vinterdager. Kan trygt anbefales!
Norsk nettbutikk som leverer skinnluer av beste kvalitet. Testet av NJFF som gav terningkast 6 til våre skinnluer, samt de blir brukt av Norges fremste villmarkinger og på Sydpolen. Vi sikrer at du holder deg god og varm!
Stavenesvegen 170, 6984, Stongfjorden, Norwegia
Kvalitetsprodukter.
Raskt å svare da jeg lurte på noe.
Veldig flink å informere.

Odpowiedź od Skinnlue
Fantastisk service,super rask levering og kjempe bra kvalitetsprodukter 🤩

Odpowiedź od Skinnlue
Knallgode luer til bruk om vinteren! Helt fantastisk!

Odpowiedź od Skinnlue
Fikk en Rago skinnlue i gave. Den var skjev i fasongen, så jeg kommenterte det til skinnlue.no, og fikk raskt svar på at den ikke skulle være slik. Fikk umiddelbart tilsendt en ny lue som var helt perfekt. Veldig fornøyd!

Odpowiedź od Skinnlue
Eid både møysalen og rago.
Luene er av høykvalitet, gode og varme.
10/10 anbefales.

Odpowiedź od Skinnlue
Godt å ha noko varmt og god på håve når du har pause på tur!
Var litt trekk på turen då er denne lua god og ha då den er vindtett! Er alltid med i sekken på tur!

Odpowiedź od Skinnlue
Kvalitetsprodukter som varmer i kulda. Pålitelig bedrift som det er trygt å handle hos. Bruker min skinnlue til fiske på fjorden og i akebakken med barna. Allsidig produkt som alltid varmer.

Odpowiedź od Skinnlue
Veldig kjapp levering rett til postkassen min to dager etter bestilling. Trysil skinnlue. Beste lua jeg har hatt på meg. Valgte Medium en størrelse større enn målebåndet viste. Varm og god uten å bli svett i panna. Genialt med skinnfôr. Så fin å se på med øreklaffene i ulike posisjoner. Ingen fuskepels-luer på mitt hode igjen. Anbefales varmt!