SkinCashier.com Recenzje 2193

4,2

Standardowo jak czytam poniższe recenzje widzę, że nie jestem pierwszym oszukanym - zwalają winę na API SCAM, wymieniłem skiny o wartości 110$ i oczywiście pieniędzy nie otrzymałem - wiadomo po kontak... Zobacz więcej

Support w sekundy, 3 wypłaty z powodzeniem z 4 był problem ponieważ boty próbowały scamować ale support od razu powiedział co należy zrobić żeby boty nie wysyłały powiadomień i transakcja przebiegła p... Zobacz więcej

Sceptycznie byłem nastawiony do tego typu stron. Skiny sprzedane i gdyby nie mój błąd z PP to by było bez kłopotów. Kontakt z support i błyskawiczne rozwiązanie problemu i środki w sekundę na koncie P... Zobacz więcej

Miałem do sprzedania jednego skinka co prawda jego cena to 45zł a tutaj sprzedałem za ponad 6 euro czyli jakieś 28zł - ale wszystko działało błyskawicznie. Szybka wypłata na paypala w około pięć mi... Zobacz więcej

1. Na miejscu 7. wśród 7 najlepszych firm w kategorii Sklep z grami

The number one website for cashing out your Steam skins! Sell your CS:GO, Dota2, TF2 and Rust skins and receive money instantly via PayPal, Bitcoin, Ethereum or Payeer!

4,2

Dobra

2 tys. recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Odpowiedź od SkinCashier.com

W takim razie dlaczego nie sprzedałeś swojego przedmiotu na Steamie? Czy jeżeli korzystasz z marketów z trzeciej ręki aby kupić przedmioty do gry CS:GO lub innej to nie zauważyłeś, że ceny są również tańsze niż na Steamie? To działa w dwie strony. Realna wartość skinów nie jest równa jej cenie na Steam, co równie dobrze możesz sprawdzić przeszukując Allegro i porównując wartości jednej lub drugiej skórki do cen z marketu Steam.

Bardzo polecam

Bardzo polecam
Najlepszy portal do sprzedarzy skinów do cs:go. Przysyłają pieniądze do 1 minuty. Polecam Gorąco.

21 czerwca 2021

Da się żyć

Może być, ale czekam na lepsze skiny.

21 czerwca 2021

Anno,

będzie mi bardzo miło jak dasz nam kilka wskazówek co możemy ulepszyć w czasie kiedy oczekujemy "na lepsze skiny". Jako SkinCashier chcemy się ciągle rozwijać, żeby oferować użytkownikom najlepszą możliwą usługę.

I Can't sell my skin

19 czerwca 2021

Anaumiuk,

please make sure that your item is not affected by the 7 days trade lock (cooldown). Some items may not be accepted because:
- they are too low value,
- the skins price is unstable
- we already have too many of it in stock.

In case you have any other questions please contact us on our on-site live chat support!

Podajecie dane przelewowe jakimś…

Podajecie dane przelewowe jakimś randomom mam na to dowody i chłodzi mi tu o kobietę która pisze w suporcie i to podaję bo ją poprosił chlop a ta podniecona podaję dane , na wszystko mam dowody jeszcze jakieś numery konta chce podawać

5 czerwca 2021

Cześć,

w tym momencie w ofercie SkinCashiera nie ma przelewów bankowych i o żadne dane tego typu naszych użytkowników nie pytamy. Bardzo chętnie zapoznam się z dowodami, które posiadasz bo patrząc po adresie email nie jestem w stanie znaleźć powiązanej transakcji czy konta.

W każdym momencie możesz się również skontaktować z naszym czatem na żywo na stronie, który jest dostępny praktycznie 24/7.

Cześć,

na SkinCashierze nie ma możliwości wypłat skinów. Zajmujemy się skupem przedmiotów i w zamian za nie oferujemy natychmiastową gotówkę. Czy jesteś pewien, że nie pomyliłeś naszą stronę z innym serwisem?

ceny zaniżone ;)

22 maja 2021

Cześć,

dziękuję Ci za Twoją recenzję. Jesteśmy świadomi, że ceny mogą być lekko niższe niż w przypadku marketów charakteryzujących się skupem i sprzedażą przedmiotów. SkinCashier jest tutaj, aby umożliwić Ci szybką sprzedaż skinów. Pieniądze za skiny otrzymujesz NATYCHMIAST, w mniej niż 1 minutę. My zajmujemy się formalnościami i za to pobieramy dodatkową prowizję. W porównaniu do innych marketów jak Bitskins, Skinbaron; SkinCashier nie ma ukrytych kosztów wypłaty - wszystko jest przejrzyste.

Mam nadzieję, że moja odpowiedź uświadomiła Ci działanie naszego serwisu i różnice, które charakteryzują nasz model biznesowy, a to zachęci Cię do zmiany recenzji i podwyższenia wystawionej oceny.

Pozdrawiam serdecznie,
SkinCashier

Super legit stronka

Super legit stronka, co do supportu 10/10 pani Julia pomogła mi się pozbyć scamera z konta dzięi której nie płaczę teraz za skinami :D. Także jeśli macie jakieś problemy to support wam we wszystkim pomoże ;)

18 maja 2021