Skinbjerg Auto Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse gennem hele forløbet. Danny var super behagelig at snakke med, og servicen var virkelig i top. Jeg endte med at købe en Aiways, som jeg er rigtig glad for. Der v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en brugt Tesla Model Y, hvor salgsafdelingen var meget behjælpelig med finansiering til bedre rente end i min egen bank. Fik bilen (med nyt træk og nye fælge/dæk), hvorefter jeg konstaterede 2... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Never coming back there again! Had my car checked there, payed about 2500 DKK.Had to send them a recommended letter in order to get the results. Couoldn't use the test resualts anyways, since they ba... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

super oplevelse må jeg sige

har købt en brugt Opel og den var klar på aftalt dato, og hvad der var aftalt var lavet+ lidt ekstra som ikke var blevet snakket om. den oplevelse man for hos dem er over alt forventning.

jeg kan kun anbefale at svinge forbi dem, med den omhu de lægger i at gøre deres kunde glade og man har følelsen af det er et godt sted at handle bil.

27 lutego 2025

Fup og ulovligheder

Solgte i Marts måned en bil til Skinbjerg Auto, kørte selv bilen fra Sjælland og til Skinbjerg Auto i Ålborg. Vi aftalte ved overdragelsen at Henrik fra Skindbjerg Auto skulle om registrere bilen ( lovpligtigt inden 4 dage ) og at han ved samme lejlighed ville afmelde min bilforsikring.
4 uger senere modtager jeg en henvendelse fra mit forsikringsselskab om at min forsikring ikke er betalt, ej heller er bilen om registreret. Min mand tager kontakt til Henrik som påstår at det er fordi den har stået på værksted, ja købers værksted da bilen er købt med skader som køberen fik forsikringssagen på, han får den dog om registreret men reagerer ikke på den mail jeg sender hvor jeg beder ham overføre de 400 kr. jeg har haft i merudgift på grøn afgift til staten og til min bilforsikring. Da jeg sender en rykker på samme mail en uge efter og sætter en anden person på kopi, kontakter Henrik mig for at høre hvem det er jeg har sat på kopi på mailen, han påstår han aldrig har modtaget første mail og fastholder at jeg kunne have taget pladerne af mens den stod i Skindbjerg Autos ejer navn og på deres værksted, manden glemmer jo nok at jeg selv kørte bilen til Ålborg med plader på og glemmer åbenbart også vores aftale om at han skal om registrere bilen og afmelde min bilforsikring, jeg kan på ingen måde anbefale denne virksomhed og vælger nu at sende sagen videre.

28 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og glad kunde

Helt igennem fantastisk service af Henrik fra start til slut ved køb af min kia picanto. Vi kørte lang vejs fra og det var vigtigt for os at kunne få bilen med hjem med det samme. Dette og nogle andre ting sørgede han for og fik hermed en fuldt ud tilfreds og glad kunde. Kan kun anbefales!

22 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Never coming back there again!

Never coming back there again!
Had my car checked there, payed about 2500 DKK.Had to send them a recommended letter in order to get the results. Couoldn't use the test resualts anyways, since they basicaly didn't do much, so I had to pay some else to do it again. I asked some other mechanics here in Aalborg, they all said it was a mistake of me to go to Skinbjerg to begin with!

26 stycznia 2018

Perfekt

Ok det er nogle år siden men syntes de har fortjent det, købte nok for snart 10 år siden en 1997 Camaro 5,7 v8 hos dem.
Jeg kommer fra sjælland så det var en pæn lang tur, men deres service er langt langt over de fleste andre bilforhandlere.

Efter jeg hentede bilen og var kommet hjem så jeg at de dæk der sad på ikke havde meget slidbane tilbage så ringede til ham og lavede en hurtig aftale om at jeg fik sat nye på hvor jeg nu havde lyst og så ville han betale 50% af prisen, helt kanont men det stopper ikke her,

Noget tid efter købet kom der lys i ABS lampen og jeg kørte til et værksted på Sjælland hvor jeg gik ud fra de viste hvad de lavede da de kun solgte nyere corvetter og amerikaner biler, de fortalte mig så at det var følere inde i navet på bilen i begge side og det ville koste 15.000 at lave.....jeg ringede igen til skinbjerg-auto og de sagde send bilen op til dem for de troede ikke på det kunne være rigtigt, jeg valgte så at tage den lange køre tur til nord jylland og da jeg ankom fik vi en kort snak hvor efter han kørte bilen ud på værkstedet, og sagde de checker den med det samme, men mens jeg venter kunne jeg jo låne en anden bil og køre ned og få lidt at frokost på deres regning, den dag i dag har jeg ikke kunne glemme den service...da jeg kom tilbage havde de checket bilen, fundet en knækket ledning til ABS føleren som de skiftede, hvilket var en reparation til 3 kroner...istedet for 15.000 på sjælland....kan kun sige håber jeg igen en dag falder for en bil hos skinbjerg-auto så jeg kan handler der endnu engang.

16 stycznia 2016

Byens bedste værksted !

Jeg har benyttet dette værksted gennem de seneste 3 år, og såvel reparationer, priser samt den altid venlige service, lever fuldt ud op til mine forventninger. Senest havde jeg fået en skade på min bil, og skaden blev repareret, til min fulde tilfredshed, alt imens jeg fik en bil stillet til rådighed, mens min egen var på deres værksted. Jeg kan varmt anbefale Skinbjerg auto.

25 października 2013

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej