Efter en punktering var vores dæk ødelagt, hvilket krævede et dækskifte Jeg ringede til skiftlet, faktisk før åbningstid, og blev velmodtaget i telefonen. Jeg rekvirerede et dækskifte, og inden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I første omgang var de næsten umulig at komme i kontakt med, ringede aldrig tilbage som aftalt. Fik endelig kontakt, fik aftalt tid til vinter skift som blev bekræftet på sms. Men der dukkede ald... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde bestilt dækskifte og hjulskifte, Dennis kom og der var super service og god rådgivning omkring dæk m.m. Dejlig oplevelse og tusind tak for det “mobile værksted” Skiftlet.👍👌👍 Håber fler... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Let at booke online... Og ved spørgsmål, får man konge personlig rådgivning. Bedste dæk- og fælgeservice ever!!! (OG har trods alt kørt +1.800.000 km) Bedste anbefalinger herfra. Skiftet dæk på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skiftlet - Dækservice og dækcenter i Sønderjylland. Spild ikke tiden med af skifte dæk. Vi udfører mobil dækservice og skifter hos dig. Vi har mere end 20 års erfaring i dækbranchen. Vi tilbyder hjulskift, dækskift, lapning samt opbevaring af dæk.
Søstvej 19, 6200 , Aabenraa, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Det er bare så nemt, skal praktisk talt intet gøre for at dæk blive skiftet, samt kontrol af om dæk skal skiftes skete bare. Fantastisk service.

Odpowiedź od Skiftlet
Super hurtig service! Jeg var punkteret på det ene hjul, og på farten med arbejdet. Ringede til Skift-Let og var kørende 20 min efter! Virkelig god service og flinke mennesker man bliver mødt af. Vil til hver en tid anbefale dem til andre.

Odpowiedź od Skiftlet
10 stjerner herfra!! Henvendte mig ved 7.30 tiden i morges via formularen på hjemmesiden. Ved 11-tiden kom Søren til min hjemmeadresse i Haderslev og lappede mit 255/45 dæk 😎👍 Det er et kanon koncept med en service der ikke kan toppes!! Super super fed oplevelse!! 1000 tak - SkiftLet kan kun varmt anbefales!!

Dejlig oplevelse og tusind tak for det “mobile værksted” Skiftlet.👍👌👍
Håber flere benytter sig af denne mulighed, så slipper man for lange ventetider ifht. Værkstedsaftaler og fragt af bil på værksted!
Hilsen Ole

Odpowiedź od Skiftlet
Havde bestilt tid mandag morgen kl. 07.30 - de stod her søndag kl. 15.00. Fik super rådgivning om dæk mm.
I er nu gemt i mine kontakter👍

Odpowiedź od Skiftlet
Super god oplevelse.Skift let kom ud og skiftede til vinterdæk på min arbejdsplads. Købte vinterdæk og fælge hos Skift let til absolut fair priser. Kan klart anbefales.

Odpowiedź od Skiftlet
God og hurtig service - fik løst opgaven til ug - Fik 4 nye dæk på imenes jeg var i sommerhus nær Haderslev.

Odpowiedź od Skiftlet
Stor ros til Tom fra Skiftlet. Jeg var meget uheldig at ramme en kantsten så jeg var punkteret, først havde jeg ringet efter vejhjælp til min bil, men de sagde jeg burde forhøre mig ved et lokalt dækcenter i stedet og så faldt valget på jer og det er jeg glad for jeg gjorde, de kom ud til mig hvor jeg holdte og fik mig hjulpet videre ;) tak for hjælpen endnu engang stor ros til jer :)

Odpowiedź od Skiftlet
Efter forgæves at have ringet 3 værksteder igennem for en tid til skift til vinterhjul, fandt jeg ved et tilfælde skiftlet.dk
Onsdag morgen kl. 08:20 bestilte jeg en tid til samme dag kl. 13:30-14:30 på egen adresse.
kl. 14:00 fik jeg et opkald, at han blev lidt forsinket.
kl. 15:30 var der skiftet til vinterhjul, med nyt luft i alle fire - også i egen indkørsel!
Er imponeret over, at det kan lade sig gøre med så kort varsel.
Ja, det er måske 200kr dyre end andre steder - men ingen transport og ingen venteværelsestid - mindst 1 time sparet.
REDIGERET
Jeg tager det med de 200kr i mig igen - jeg så ikke prisen var INKL. dækhotel.
Det her er jo billigere end vores normale mekaniker!

Odpowiedź od Skiftlet
Rigtig god oplevelse, med kompetente og venlige medarbejdere.
Stor anbefaling herfra.

Odpowiedź od Skiftlet
Super god dialog nemt og hurtigt dækskift imens man er på arbejde 👍

Odpowiedź od Skiftlet
Fantastisk service, flink medarbejder, lappede mit dæk på 10 min!
Kan varmt anbefales!
Super service fra Tom. Billig dæk, og meget omskiftelig.
Måtte rykke aftalen, ingen problem.
Hurtig skift og montering.
Super service, at tom kommer til ens adresse.

Odpowiedź od Skiftlet
ABSOLUT konge service! For mit vedkommende var det noget dyrere end alternativerne, men han oplyste det inden, og det der gjorde udslaget for os, var at han kunne komme samme dag. Vi ringede første gang 10.11, og der blev vi oplyst om at han gerne vil hjælpe, men det bliver nok lidt dyrt. 10.30 ringer han med en pris, og 12.30 holder han i indkørslen.
Situationen var at vi stod med et punkteret dæk, og intet reservehjul. En yderst problematisk situation.
Som ekstra service, tjekkede han dæktryk i de andre dæk, og oplyste om manglende NAV kapsler, plus tilbød at sende nogen, hvis han havde nogen liggende.
Det her er beviset på at prisen ikke er alt, specielt ikke når man står i en ret træls situation.
Så mange tak til Tom fra SkiftLet!

Overdrevet god service.
Jeg var på ferie og punkteret, trods ejeren af firmaet havde studenter hjemme, var han meget glad for at hjælpe👌🏻 God service og flink herre👌🏻🙏🏻

Odpowiedź od Skiftlet
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.