Dårlig kundeservice!
Jeg købte et par lofina støvler (nypris2700/ nedsat til 1700) i butikken i fredags til udsalget. Jeg fortryder størrelsen og får dem byttet til en størrelse større. Jeg tager støvlerne med uden at tage dem ud af kassen.
Da jeg skal have støvlerne på idag ser jeg at de er brugte og bunden fyldt med jord/mudder og græs. Jeg ringer til butikken for at høre om de har et par andre, da dem jeg har købt jo er brugt. Jeg får til svar at det nok er fordi de har brugt dem til fotooptagelserne og været ude i dem. De har heldigvis et par andre i samme størrelse, men jeg skal hente dem senest i eftermiddag hvis jeg vil have dem byttet.( jeg har 40km, så det bliver lidt presset, at det ikke kan vente til evt imorgen)
Da jeg så kommer for at få byttet støvlerne, virker ekspedienten meget irriteret over hvorfor jeg ønsker en anden støvle. Hun pointerer flere gange at den jo er sat 1000kr ned og at man så må forvente at støvlen ikke er ny, da de jo bruger dem til flere ting. Jeg kunne jo bare have gjort den ren med en klud forklarer hun mig, så havde den jo været rimelig ren igen.
Det jeg forventede at købe var en “ubrugt nedsat varer”(udsalg), ikke en “brugt men stadig god varer” som jeg skulle gøre ren inden brug. Havde jeg vist at støvlen var brugt ville jeg ikke have givet 1700kr for den.
Jeg kom ikke for at brokke mig, ikke for at få pengene tilbage, blot for at få byttet til en ubrugt vare i samme størrelse, men bliver mødt at irritation og halvubehøvlet personale. Når nu fejlen var sket, kunne i som det mindste give en beklagelse eller en undskyldning, ikke et surt opstød og en formaning om at det må man forvente.
Støvlen er sat lang mere ned andre steder, så det er ikke engang fordi at jeg har gjort en god handel.
14 lutego 2018
Opinia niezależna