Jeg bestilte for noget tid siden et bord, som var igennem en lang og utilfredsstillende leveringsproces fra fragtfirmaets side. MEN kundeservicen hos Skandiq selv, har været upåklagelig! De gjorde en... Zobacz więcej
Det hele starter fint ud, og levering er virkelig hurtig. Jeg havde betalt ekstra for at få en aftenlevering, aften inden modtager jeg en sms, fra fragtfirmaet, som ville komme i tidsrummet 8-12, jeg... Zobacz więcej
Jeg modtog desværre et beskadiget spisebord - lignede ikke at fragtselskabet havde håndteret pakken forsvarligt. Men kontaktede Skandiq, og de tog fuldt ansvar og sendte et nyt bord lyn hurtigt efter... Zobacz więcej
Jeg fandt ENDELIG, efter 14 år, mit drømmebord - Wauw. Så glad! Har oplevet hurtig respons på spørgsmål, meget venilig og imødekommende tone, og ikke mindst levering, trods jul og nytår. Bestilte d.... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vores mission er at tilbyde Skandinavisk design af høj kvalitet til overkommelige priser. Vi stræber efter at gøre æstetisk tiltalende og funktionelle produkter
Rugårdsvej 4,1,2, 5000, Odense C, Dania
- kundeservice@skandiq.dk
- skandiq.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Havde en virkelig god oplevelse med mit…
Havde en virkelig god oplevelse med mit køb af nyt spisebord!
Der var lidt problemer fra leverings firmaet, men Simon gav den bedste kundeservice, så der ingen problemer var fremadrettet - kan kun anbefale!

Odpowiedź od Skandiq
Top service fra køb til levering!
Fra bestilling til levering var Simon fra Skandiq en kæmpe hjælp.
Med alt fra virkelige billeder af produktet til koordinering af levering så det passede med min flytning (alt sammen med utrolig korte svartider) har jeg sjældent oplevet så god service.
Kan på det varmeste anbefale at handle hos Skandiq.

Fantastisk oplevelse
Det har været en fantastisk oplevelse at handle med Skandiq. Alle mine spørgsmål er blevet besvaret hurtigt og professionelt, både før og efter handlen, og da der var en mindre fejl med en skrue, blev det håndteret super godt. Jeg handler her gerne igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Skandiq
Super god service og kvalitet
Vi modtog vores nye spisebord i går, og vi er mega glade og tilfredse, super fint bord. Det var mega god service, og priserne kan man heller ikke klage over.
Det er ikke sidste gang jeg handler på Skandiq.dk.
Super hurtig levering og formidabel…
Super hurtig levering og formidabel service! - Kæmpe anbefaling herfra
Kvalitet til lav pris
Rigtig lækkert spisebord!
Kvaliteten synes jeg leverer højt ift. den lave pris.
Lækre møbler til billige penge
Super gode produkter, til rigtig billige penge.
Servicen var super professionel - Hurtig respons og leveringstid. Kæmpe anbefaling
super god kundeservice og pæne møbler
super god kundeservice og pæne møbler
Alt spiller hos Skandiq!
Super fede produkter toppet med gode priser, samt kanon kundeservice og hurtig levering!
Super profesionelle medarbejder og…
Super profesionelle medarbejder og super gode produkter, til fair priser!
og kanon leveringstid!!!!
Mega fed og nem hjemmeside
Mega fed og nem hjemmeside, hurtig besvarelse på kundeservice, og god rådgivning, kan varmt anbefale!
Kæmpe anbefaling
Kæft det var nemt!
Handler normalt ikke møbler over nettet, men det har Skandiq da ændret på.
Gode priser og nemt mht. levering.
God pris, nem proces og lækkert bord
Rigtig gode borde ift. prisen. Jeg har købt 4 stole samt et bord til derhjemme, og må ærligt sige jeg er overrasket over kvaliteten. Ikke nok med at tingene er god kvalitet, men købsprocessen er også super nem. Stærk anbefaling herfra :-)
Rigtig lækre skandinaviske møbler til…
Rigtig lækre skandinaviske møbler til super gode priser. Købt A- Line rundt spisebord. Hurtig levering og fantastisk god kundeservice. Bordet er lige hvad jeg drømte om og så til den pris. Kan meget varmt anbefaler Skandiq.dk
Super fede produkter til de rigtige…
Super fede produkter til de rigtige priser
Virkelig en fantastisk oplevelse
Leveret tid tiden, god kvalitet, alt spillede. Det er længe siden jeg har købt ting online der bare gik som smurt. Tusind tak for denne oplevelse! Helt klart det sted jeg kommer til at købe møbler fremover + anbefale til familie og venner!!! 5 stjerner herfra
Fantastiske produkter til skarpe priser…
Fantastiske produkter til skarpe priser !
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.