Zobacz, co mówią recenzenci
Vill tacka Oliver och Berra i Göteborg för ett otroligt engagemang, Jag hade problem med min adblue och dom löste det, dom stötte på problem längs vägen men dom gav sig inte för det! Super trevliga... Zobacz więcej
Mycket nöjd. Husbilen har fått bättre acceleration vilket ökar körsäkerheten. Spännande och trevligt då jag fick vara med vid installationen.
Bra, snabbt och kompetent arbete med optimeringen av motorn som dessutom utfördes under en lördag.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi inom Skandinavisk Motoroptimering har en flerårig erfarenhet från avancerad optimering av ett antal olika fordonstyper: personbilar, transportbilar samt inte minst husbilar och båtar. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt. Vi samarbetar med team av ingenjörer som kontinuerligt utvecklar allt effektivare lösningar för allt fler biltyper och modeller. Vi verifierar alla optimeringar både före och efter ingreppet. Därigenom kan du själv se att ingreppet gav önskad effekt. I en tid när priset på drivmedel fortsätter att öka, märker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.
Dane kontaktowe
Vagnmakaregatan 12, 415 07, Göteborg, Ugglum, Szwecja
- 010-129 59 77
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Dom bör hålla sig ifrån att röra nånting på bilarna
Programmeringsjobbet funkade som det skulle. Men killarna ska nog hålla sig ifrån att röra bilarna. Det värsta felet dom gjorde var att dom inte satte tillbaka locket till elektronikboxen där motorstyrenheten sitter. Detta gjorde att det rann in regnvatten i elektronikboxen och sedan vidare in i kupén under mattan. Det gjorde att det kom väldigt mycket vatten i kupén innan det upptäcktes. Än så länge har jag inte fått några elfel, men vi får se hur länge det håller sig.
Vill tacka Oliver och Berra i Göteborg…
Super trevliga och goa killar!
Rekommenderas starkt!
Omvärdera efter fantastisk återkoppling …
Ett fantastiskt engagemang och bra arbete av jättetrevlig personal
Programvaran finns inte men fick en…
Programvaran finns inte men fick en service unde tiden dom testade om det gick
Enda skälet till 3an är att jag efter…
Enda skälet till 3an är att jag efter flera veckor fortfarande saknar kvittot/garantin på jobbet.
Utförandet/resultatet blev mkt bra
Bemötandet var mkt bra
Träffade 2 trevliga killar som gjorde…
Träffade 2 trevliga killar som gjorde vad de kunde för att få kontakt med styrenheten, utan framgång.
Därav lågt betyg då jag inte vet vad optimeringen skulle ge.
Mycket nöjd
Mycket nöjd.
Jag är nöjd med optimeringen
Bara ++++++++++++!Hög noggrannhet.
Motor krånglar efter trim
Trevligt och bra
Bra utfört arbete!
Trevligt bemötande i Partille
Trevligt bemötande i Partille. Det kändes bra efteråt när bilen blev roligare att köra. Vid första lång resa till fjällen märktes också en sänkt förbrukning, bättre än väntat totalt sett alltså.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.