Skand Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Leveransen var ett katastrof. Jag fick vänta och vänta. När jag tröttnade och sa upp min besställning, så plötsligtvaknade dom nästa dag fick jag sms att leveranssen kommer att ske viss datum. Dåligt... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Yhteyttä myyntiin oli vaikea saada. Jätin kaksi kertaa pyynnön ilman tulosta. Lopulta menin myymälään ja tilasin tuotteen. Tilattuani tuotteen, siitä laskutettiin arvonlisävero verollisen hinnan pää... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Hei! Tarvitsemme jo heti varaosia skogoon, mistä näitä olisi saatavissa? Ensimmäisen käyttöviikon jälkeen seuraavia ongelmia: jarrupala irti, peili irti ja molemmat jalkatuet takapenkin osalta irti. O... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Generellt sett nöjd med produkten (en Skand Tigon) men riktigt dålig kundservice. Pratade med en Marcel, ringde för att fråga om verkstäder. Beskrev mitt problem, att ett ljud uppkommer när man kör, l... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedawca motorowerów
  2. Silniki i prądnice

Napisane przez firmę

Skand is a Nordic company providing stylish, reliable, and affordable electric mobility solutions. With a wide range of environmentally friendly electric vehicles, including scooters and multi-wheel models, Skand caters to diverse age groups and mobility needs. Having sold over 5,000 vehicles across the Nordic region, Skand values customer feedback to enhance its offerings. Committed to the global shift towards sustainable transportation, Skand strives to make electric mobility accessible and enjoyable for all.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Bra och pålitlig Skoter, med dålig kundservice

Bra och pålitlig Skoter, men kundservice är riktigt dålig.

Odpowiedź od Skand

Vi arbetar koninuerligt med att förbättra vår kundservice och din feedback är därför mycket viktig för oss. Tack för att du tog dig tid att skriva till oss om detta.

Bra memötande och bra…

Bra memötande och bra tillgodobeiakttagande utifrån mina önskemål. Mycket nöjd med min Leiona 1400. Hälsningar Anders Eriksson.

Odpowiedź od Skand

Härligt att höra och trevlig fortsatt sommar!

Oceniono na 5 z 5

Tilasin ensimmäisen Leijonani 2016…

Tilasin ensimmäisen Leijonani Skand Oy:n Sasulta 2016 keväällä. Silloin toiminta oli alkuvaiheissaan - mutta takaisinsoitto-systeemi toimi hyvin. Tässä
skootterissa oli "kroonisesti" kirkuvat jarrut - joten MUFA II:n tuli takkuvaihtona loppukesästä 2016 ja se on edelleen käytössä kaverillani jolle sen lahjoitin kun
MUFA III:n tuli, MUFA III:n tuhoutui "mönkijätalliin" tulleeseen oikosulkuun marraskuussa 2020. Tällöin oli vain akkulämmittimet kytkettyinä verkkoon. Skootterilla oli mittarissa n. 531 km. Vakuutusyhtiö korvasi tuhot ja oli mahdollisuus korjata tilanne tilaamalla MUFA IV:n. Tilauksen vastaanottaja ei
uskonut tilaustani todeksi - vaan kertoi lähettävänsä minulle TARJOUKSEN??? Käskin toimittaa TILAUSVAHVISTUKSEN!!! MUFA IV:llä olen nyt ajanut n. 110 km NYKIEN JA TAKAPYÖRÄ VIKISTEN ETEENPÄIN !
MUFA III:sta otimme talteen vain AKKULÄMMITTIMET mutta niissä on, kummassakin, pahan näköisiä hankautumia - eli lienee SÖKÖT 500 km:n jälkeen??? Joten parantamisia ja kehittämisiä on riittämiin. TUULIOHJAIN OLI POSKETTOMAN ARVOKAS JA VALMIIKSI KIINNITETTYNÄ NAARMUTTUNUT sekä piti kitinää alusta asti!!. Muuten kaikki OK!!!
Terveisin
Kaj Svante Björkholm

Odpowiedź od Skand

Kiitos palautteestasi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteemme ja parantamaan asiakaskokemusta. Olethan yhteydessä meidän asiakaspalveluumme tai lähimpään huoltoliikkeeseen jos sinulla on ongelmia laitteesi kanssa. Mukavaa kesän jatkoa ja hyviä tulevia ajoja!

Oceniono na 5 z 5

Är väldigt nöjd med min GoMoto men det…

Är väldigt nöjd med min GoMoto men det var lite problem med den i början. Hjullagren var inte monterade korrekt och hjulen var lösa endast bromsoken höll dem på plats. Detta löstes smidigt och moppen går som en klocka.

Odpowiedź od Skand

Skönt att höra att de inledande problemen löstes smidigt. Vi önskar dig många sköna åkturer!

Lopputulos hyvin myönteinen.hieman…

Lopputulos hyvin myönteinen.hieman vaikeaa oli löytää asiaa tunteva tekninen vastaaja.

Odpowiedź od Skand

Kiitos palautteestasi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintamme ja parantamaan asiakaspalvelumme. Olethan yhteydessä meidän asiakaspalveluumme tai lähimpään huoltoliikkeeseen jos sinulla on ongelmia laitteesi kanssa.

Trevlig och tillmötesgående…

Trevlig och tillmötesgående personal,bra produkter.Företaget är svåra att nå på telefon.

Suosittelen

Olin jo päättänyt ostaa Scogon kun menin liikkeeseen tutustumaan siihen joten kaupat syntyi sujuvasti ja myyjä oli asiallinen sekä toimitus sujui sovitusti kotipihalle ja olen tyytyväinen

Odpowiedź od Skand

Mahtavaa kuulla ja kiitos että suosittelet meitä!

Oceniono na 2 z 5

Tuote on kiva ja sillä on hauska kurvailla... prosessit kuitenkin kaipaa viilausta

Tuote on kiva ja sillä on hyvä kurvailla. Kuitenkin myyntiprosessi ja asiakkaan pitäinen tietoisena siitä mitä tapahtuu kaipaisi hieman viilausta. Samoin aspaprosessi, mun takuu-asioita pitää hoitaa myyntipalvelun kautta ja viesteihin ei vastata. Attention to detail tuntuu puuttuvan, kun pieni, mutta kuitenkin häiritsevä ongelma (latausliittimen kansi ei pysy kiinni) ei tunnu kiinnistavan, ja vastaus on vain että se on "ominaisuus ja laita siihen vaikka teippiä". Kyllä olettaisin, että asia hoidettaisiin kuntoon, lataaminen on kuitenkin vaikeaa jos liitin on täynnä moskaa.

Odpowiedź od Skand

Palautteesi on meille tärkeä, jotta voimme kehittää asiakaspalveluamme ja toimintaamme. Kiitos, että kerroit meille kokemuksestasi.

Oceniono na 1 z 5

Det är för att har ej fått lovad…

Det är för att har ej fått lovad massage verktyg.

Odpowiedź od Skand

Vi beklagar att du inte har fått din massagepistol än. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig för att erbjuda en kompensation för detta.

Asiakaspalvelu oli huono

Asiakaspalvelu oli huono, kuin yritti soittaa ja kysellä paketistani ei saanut vastausta, soitin toisella puhelimella ja ne vastasi heti. Toimitus kesti kauan jos vertaa toisiin samanlaisiin yrityksiin.

Odpowiedź od Skand

Pahoittelemme että skootterin toimitusaika oli pitkä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta ja olemme sen takia panostaneet erityisesti asiakaspalvelun saavutettavuuteen. Nykyisin kun meille soittaa, linjan toiseessa päässä vastaa aina iloinen asiakaspalvelija.

Oceniono na 4 z 5

I stort sett bra information.Dock var…

I stort sett bra information.Dock var den förste säljaren inte särskilt kunnig vad gäller skillnaden mellan egna batterier och litiumbatterier. Däremot visste den senaste mer

14 czerwca 2021

Odpowiedź od Skand

Din feedback är väldigt viktig i vårt arbete med att utveckla våra produkter och kundservice. Tack för att du tog dig tid att skriva till oss om dina erfarenheter med vårt sälj team.

Olen tilannut Skogo 2

Olen tilannut Skogo 2. Nettivaraus oli vaikea tehdä, en saanut lisävarusteita tilattua, piti soittaa. Saimme asiantuntevaa palvelua.
Kahden viikon käytön jälkeen tuli vinkumis ääniä, enkä tiedä mistä se tulee.

13 czerwca 2021

Odpowiedź od Skand

Kiitos palautteesta. Olethan yhteydessä meidän lähimpään sopimushuoltoliikeesen tai meidän asiakaspalveluumme jos sinulla on ongelmia Scogosi kanssa.

Kundservice

Bra service av personal vid frågor om problem, teknik, reparation.👍👍
Hjälp och råd är enkelt via telefon!👌

// Esa Grönberg

10 czerwca 2021

Odpowiedź od Skand

Tack! Ha en skön fortsättning på sommaren!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej