2,4

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

Dårlig kvalitet.

Dårlig kvalitet.
Købte et cover i forbindelse med et køb i Elgiganten. Det kom med posten over en uge efter den lovede leveringstid.
Efter en lille måneds brug er coveret begyndt at lugte kraftigt af lim.
Jeg er bange for at det er fuld af giftig kemi.

Kan ikke anbefale

19 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Ett skämt företag som inte bryr sig ett dugg

Sämsta möjliga service. Handlat här 1 gång och aldrig mer kommer jag låta mig luras av dem igen! Lovade att jag kommer skriva ett adekvat omdöme. Allt detta för 99 spänn. Lågt och billigt såld skinn av dem.
Varsågod.

Skalofodral verkar inte själva veta vad de säljer. Köpte ett "heltäckande" skärmskydd till en smartphone jag köpte som present och ville ge gåvan med förinstallerad skärmskydd. När brevet med glaset kom visade det sig att det inte alls var heltäckande men att svarta ram täckte 1-2mm av skärmytan också! Kontaktade de omedelbart gällande detta och en reklamation. Ett dygn senare skickade jag iväg telefonen utomlands. 1,5 dag senare hör de av sig och ber mig ta bild när glaset ligger på telefonen, med en drös instruktioner om att gå in telefonens inställningar, att ha skärmen påslagen med synlig telefon info gällande modell när jag tar kort.

Tänk en gång till innan ni trycker på köp knappen här.

19 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

jeg købte hærdet glas og cover glasset…

jeg købte hærdet glas og cover glasset er kommet men med mangler, coveret kommer først den7-7 tros en lovet tid på 2 til 5 dage handler jeg kan ikke forstå at Elgiganten acceptere den slags partner hold jer væk fa dette firma

26 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Sämsta kvalitet på produkten…

Sämsta kvalitet på produkten (skärmskydd) jag köpte.Försökte reklamera men kundtjänst istället för att hjälpa informerade mig att jag lade skärmskydd på fel sätt trots att jag köpte 2pack och lade det enligt anvisningarna .inget skärmskydd fungerade som det ska.

16 czerwca 2025

Modtog ikke varen

Har købt et cover d. 22/5. Deres hjemmeside siger 1-3 dages levering og jeg har fortsat ikke modtaget noget i dag, d. 29/5. Skuffende når det er en side Elgiganten handler med... Jeg køber ihvertfald ikke derfra igen!

29 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Hjälpte mig returnera felaktig beställd vara

P.g.a. prisjakts dåliga sökmotor råkade jag beställa ett skärmskydd från den här butiken som inte passade min mobil. Detta var alltså på intet sätt butikens fel.

Trots att det bara handlade om lilla 150 kronor så var de jätte hjälpsamma och vägledde mig för att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka, även om jag skickade många mail så följde de alltid upp, tills jag fick pengarna.

10 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Dyrere at returnere end selve produktet.

Jeg havde købt et cover til min iPad gennem elgigantens hjemmeside (Den danske elgiganeten).

Da coveret kommer frem, er farven langt fra farven på hjemmesiden, jeg ville derfor gerne returnerer det.

Coveret kostede 207 kr, og da jeg kontakter elgiganten om returnering, fortæller de at jeg skal kontakte skalofodral, for at returnerer. Det gør jeg så med det samme.

De fortæller mig at jeg skal sende coveret til dem, til deres adresse i sverige. det koster ca. 150 kr at sende. Derfor giver det jo slet ikke mening, når produktet kostede 207n kr.

Jeg hører dem om flere løsningsforslag, men de nægter at hjælpe mig ligemeget hvilke løsningforslag jeg kommer med.
De mener også at farven skyldes dårlig kvalitet på billedet, hvilket jeg mener er en enorm dårlig undskyldning.

Det er nærmest for dumt at sende det tilbage til den høje pris, når nu der er købt på en dansk hjemmeside.
Jeg ligger nu derfor inde med et ubrugeligt cover, da det så heller ikke passede til min iPad.

Der er på ingen måde oplyst om at returneringen skulle ske til sverige, inden købet, og det syntes jeg er rigtigt dårlig stil.

Nu har jeg brugt 207 kr, på et produkt som bare kommer til at blive smidt ud. Jeg har sjældent mødt et selskab med så dårlig kundeservice.
Jeg anbefaler derfor ingen at købe fra firmaet, jo mindre i er 100% sikker på at i vil beholde produktet, i kommer ihverfald ikke langt med deres kundeservice.

10 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Kanon!

Smidig hemsida, lätt att hitta produkterna man letar efter.
Väldigt snabb gratis leverans.
Bra priser.
Jag har bara testat skärmskydd, vet inte hur fodralen är.
Har bara positiv upplevelse som kund hos Skalofodral 😊

1 lutego 2025

Varer fra temu

Fraråder at købe noget fra dem. Jeg har købt en rem til Apple watch for 130 kr. via Elgiganten.dk og var meget skuffet af kvaliteten-er samme som fra temu for 30 kr.
Det koster 140 kr. at sende dem retur til Sverige.

4 grudnia 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej