Hej . Jeg læste først trust pilot efter mit køb. Heldigvis da jeg nok ellers ville have sprunget dem over, Jeg har lige fået min bestilling i dag , 12 dage efter min bestilling. Det jeg har manglet e... Zobacz więcej
Bestilte et par sko tilbage d. 16/12. Fortrød 10 min senere, hvor jeg skrev en email til dem. Bad dem annullere ordren og bekræfte det. Der skete intet. Forsøgte også senere at kontakte de... Zobacz więcej
Deres kundeservice er umulig at få kontakt til! Jeg har gennem en længere periode forgæves forsøgt at sende flere mails, ringe til dem og skrive i chatten. Det der med, at de vender tilbage inden... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Alt alt for lang leveringstid
Alt alt for lang leveringstid. Sko jeg bestilte d 8 marts er endnu ikke dukket op så det er første og eneste gang jeg handler med Skagen gear.
Tilfreds
Jeg har lige fået min bestilling i dag , 12 dage efter min bestilling. Det jeg har manglet er en cirka tid til hvornår min vare ankom.
aldrig nogen siden
Bestilte rygsæk til gave den 26/1 2026…
Bestilte rygsæk til gave den 26/1 2026 - den er dd ikke modtaget endnu.
Når jeg ringer til firma dutter telefonen- prøvet mange gange. Tænker jeg er blevet fuppet.
De var hurtige til at trække penge og der stod hurtig levering. Dukker den op på et tidspunkt…. Må den straks tilbage har læst det er kineser l….. så træls med de oplevelser og at man skal være sådan på vagt.
Hønsedøren virker men Mangler dele i…
Hønsedøren virker men Mangler dele i pakken
Ingen reaktion på e-mail overhoved
Hongkong ejer
Forsøgte at annullere ordre efter 10 min. uden held.
Der skete intet.
Forsøgte også senere at kontakte dem via deres chatfunktion - ingen respons.
Nu har jeg 5 uger siden modtaget skoene. Jeg magter ikke sende det tilbage til det Kina firma.
Lad være mere at bruge tid og penge her.
Vare stadig ikke modtaget efter tre uger
Jeg har bestilt en vare for tre uger siden, som stadig ikke er kommet. Men de kan godt sende mig remindere på at anmelde produktet. Det er under al kritik.
Ingen leverance
Bestilte 28. december en termorygsæk, men har ikke fået nogen vare. Pengene trukket dagen efter.
Kan ikke komme igennem på telefonen
Mail bliver ikke besvaret.
Formentlig et fupfirma.
Lisbet vincentzen, Horsens
Fupfirma fra Kina
Fupfirma fra Kina!
Har bestilt et ur for 4 uger siden men har ikke modtaget noget fra dem udover flere beskeder om at anmelde produktet
Hold fingrerne fra dem
Hold fingrerne fra dem, det er en kinesisk hjemmeside.
Ser dansk ud men varene sendes fra Kina
Hold jer væk!
Jeg bestilte et ur for et par uger siden og har fået en mail med et tracking nummer, som ikke viser noget som helst.
Nu sender de flere uger efter en mail, hvor jeg skal vurdere produktet, men har endnu ikke fået produktet.
Hele stedet virker meget mystisk og jeg anbefaler ikke at handle her.
Dårlig oplevelse
Har aldrig modtaget den vare som jeg bestilte. Pengene blev dog trukket efter et par dage.
Har forsøgt at træffe jer både telefonisk og på mail - men telefonen melder bare optaget.
Hold jer væk fra dette firma, hvis i ikke ønsker at blive snydt.
ikke eksisterende kundeservice
Deres kundeservice er umulig at få kontakt til!
Det der med, at de vender tilbage indenfor EN dag er på INGEN MÅDE tilfældet - så kryds fingre for, at du ikke har brug for at bytte eller returnere det, som du bestiller hos dem (eller hold dig langt væk).
Det er i øvrigt med al sandsynlighed kinavarer, som du kan bestille billigere selv...
Bestilte 3 cykellygter den 11 december
Bestilte 3 cykellygter den 11 december, pengene er trukket, varen kan ikke spores, de besvare ikke e mail eller tlf.
sidste gang jeg handler der fra, meget dårlig kunde service
Fup?
Har ingen vare fået, og der er gået over en 1/2 måned. Man kan hverken kontakte dem på mail eller tlf.
Derudover kan varen heller ikke opspores
Jeg har tidligere skrevet en meddelsen…
Jeg har tidligere skrevet en meddelsen med 1 stjerne, da jeg oplevede en meget lang leveringstid og dårlig information om levering. Nu har jeg modtaget den lygte jeg havde bestilt og den var som jeg havde forventet. Så derfor denne nye anmeldelse på 4 stjerner for selve varen.
Har bestilt og betalt en fiskevest
Har bestilt og betalt en fiskevest, men ingen levering, ingen at kontakte i kundeservice hverken pr. tlf eller mail. Umuligt at få forbindelse.
Absolut fup firma, hold jer langt væk
Ikke fået varen …
De påstår at jeg har fået en vare tilsendt - og de har trukket pengene - men har ikke modtaget den overhoved og nu kan jeg bare ikke få fat i dem - mail kommer retur som ikke leveret og deres tlf melder optaget hele tiden - fup firma hold jer laaaaangt væk
Fup firma
Fup firma - hold jer fra dem!
Vare sendt fra kina selvom ordren blev annulleret forinden. De svarer ikke på nogen mails! Selv efter varen blev returneret til dem skriver de at de sender varen afsted igen, selvom de har fået mails om at ordren skal annuleres! Fup fup fup
0 stjerner, bestilte en vare d.10/10 og den er endnu ikke kommet, i svare ikke på mine mails ej heller på tlf som konstant er optaget 😡 ren fup. Har bedt om at få mine penge retur intet svar heller.
Kan ikke anbefale jer… hold jer langt væk fra dette firma.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.