Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Dette er kundeservice i toppklasse!! Jeg hadde problem med maur inne i huset og visste ikke hvordan maur det var. Jeg fikk svært god veiledning og svar ifra dem. Også anbefalte noen produkter. Nå e... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Kjøpte 2 stk Multikvitt, den ene hadde funksjonsfeil, men det ordnet skadedyrbutikken.no kjapt opp i. Meget fornøyd med oppfølging og service, og denne musefangeren fungerer for meg bedre enn noe ann... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rask levering, god service. Bestilte Protox Fugeren. Produktet kom relativt fort. Spraytuten på den ene flasken var ødelagt (mest sannsynlig i postgangen) men Skadedyrbutikken svarte fort på chatten... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ochrona przed szkodnikami
  2. Sklep ogrodniczy

Napisane przez firmę

SkadedyrButikken.no er Nordens største nettbutikk for salg av produkter innen skadedyrbekjempelse og inneklima. Vi tilbyr et bredt sortiment av kvalitetsprodukter til både privatpersoner, bedrifter og profesjonelle aktører som ønsker effektive løsninger mot skadedyr og utfordringer knyttet til inneklima. Hos oss finner du alt fra produkter mot mus, rotter, maur og veggedyr til løsninger for fluer, møll, fugl og andre uønskede skadedyr. Vi har også et stort utvalg produkter som bidrar til et sunnere inneklima, blant annet avfuktere, luftrensere og måleinstrumenter. Det som skiller SkadedyrButikken.no fra mange andre aktører, er vår fagkompetanse og erfaring. Vi har autoriserte skadedyrbekjempere og inneklimaveiledere tilgjengelig som kan gi råd, veiledning og hjelp til å finne riktige produkter og løsninger tilpasset ditt behov. Vi vet at utfordringer med skadedyr og inneklima kan være både frustrerende og tidkrevende, og derfor legger vi stor vekt på personlig service, rask levering og god oppfølging. Vårt mål er å gjøre det enklere og tryggere å håndtere problemer knyttet til skadedyr og inneklima på en effektiv måte. Kontakt oss gjerne på telefon 40 60 11 11 eller e-post post@skadedyrbutikken.no dersom du trenger hjelp eller veiledning.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Dette er kundeservice i toppklasse!!

Dette er kundeservice i toppklasse!!

Jeg hadde problem med maur inne i huset og visste ikke hvordan maur det var. Jeg fikk svært god veiledning og svar ifra dem. Også anbefalte noen produkter. Nå er det ingen maur inne og jeg lever lykkelige dager!

26 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Seriøs nettbutikk med TOPP service og…

Seriøs nettbutikk med TOPP service og hyggelig kundeservice. Har bestilt herfra flere ganger og har alltid vært fornøyd 👍

22 kwietnia 2026

Veldig bra service

Fikk en ulyd i enheten etter ett par år.
Tok kontakt og fikk ny tilsendt uten noen diskusjon. Veldig bra service!

13 kwietnia 2026

Oceniono na 5 z 5

Utrolig proff leverandør av…

Utrolig proff leverandør av skadedyrprodukter, innovative, løsningsorientert og veldig behjelpelige - god service, anbefales!
Skadedyrbutikken.no

Mvh Kai

24 marca 2026

Oceniono na 4 z 5

God service og oppfølging, og topp musefanger

Meget fornøyd med oppfølging og service, og denne musefangeren fungerer for meg bedre enn noe annet musefelle produkt jeg har kjøpt.

18 listopada 2025

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice. Sendte inn melding om problemer med en Multikill, og de svarte raskt med forslag til løsning.
Kommer til å benytte de igjen fremover!

28 października 2025

Oceniono na 5 z 5

Kjøpt flere produkter fra…

Kjøpt flere produkter fra Skadedyrbutikken og hatt kontakt med de om å velge rett produkt, fått meget god oppfølging og gode råd.
Kan anbefales på det sterkeste

27 października 2025

Kunnskapsrike ansatte

Opplever veldig god service og kunnskapsrike ansatte på support. Handler mye varer og ofte, og Skadedyrbutikken har alltid deg jeg trenger til profesjonell skadedyrkontroll.

23 października 2025

Fantastisk bra kundeservice

Fantastisk bra kundeservice - anbefaler varmt hjelp herfra.

23 października 2025

Topp service

Topp service. Fikk også varene meget raskt. Anbefales!

Oceniono na 5 z 5

Godt å ha bransjefolk å henvende seg…

Godt å ha bransjefolk å henvende seg til når det dukker opp spørsmål om skadedyrbekjempelse. Hos Skadedyrbutikken.no får vi kjapt svar på spørsmål og gode tips. Anbefales!

Oceniono na 5 z 5

Veldig god service og raskt svar på…

Veldig god service og raskt svar på spørsmål jeg sendte per epost. Rask levering og produktene (musesikring og katteskremmere) fungerer bra!

Topp noch

Opplevde problemer med en av varene, men Skadedyrbutikken ordnet opp og satt meg som kunde først. Veldig bra behandling og ivaretakelse. All ros til Skadedyrbutikken.

1 października 2025

Oceniono na 5 z 5

Flotte feller som fungerer som de skal

Flotte feller som fungerer som de skal. Kjøpte 2 rotefeller og har tatt 5 stykker på kort tid. God service og flinke folk. Rask levering. Anbefales.

3 października 2025

Oceniono na 5 z 5

Grei og ryddig gjennomføring av…

Grei og ryddig gjennomføring av bestillingen. Produktet leverte umiddelbart og museproblemet er borte

22 września 2025

Oceniono na 5 z 5

Veldig kompetent og hyggelig service

Veldig kompetent og hyggelig service. Jeg fikk mange gode råd som førte til at mitt problem ble løst enkelt og effektivt.

1 października 2025

Oceniono na 5 z 5

Produktet vi kjøpte virket veldig bra…

Produktet vi kjøpte virket veldig bra en stund. Etterhvert fungerte det dårligere. Kontaktet Skadedyrbutikken, fikk veldig raskt svar og tilbud om refusjon av pengene eller nytt produkt. Valgt nytt produkt og er veldig fornøyd med håndteringen og servicen. Produktet fungerer nå tilfredsstillende👍

25 września 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej