4,0

1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Ringer kl 7:20

Ringer kl 7:20
Og kl 8:15 ringer en medarbejder tilbage til mig og fortæller at han er på vej ud til mig.
Super god service og venlige medarbejder.
Kan kun anbefale at bruge Skærbæk. Det er super godt arbejde de laver.

23 lutego 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Kan absolut ikke anbefale dette firma.

Kan absolut ikke anbefale dette firma.
Havde problem med gulvvarme i vores sommerhus.
Ringede til firmaet og aftalte at de ved lejlighed skulle komme og se på opgaven, fortalte at det ikke hastede og at det ville være en fordel for alle at man kunne lægge besøg hos os, sammen med andre opgaver på Bogø. Og at Skærbæk VVS skulle ringe inden ankomst.

Men dagen efter ringede det på døren og der stod en vvs’er og ville se på vores gulvvarme.
Altså ingen ringede som aftalt.
Nå men han spurgte lidt ind til hvad jeg selv havde gjort
og gjorde nøjagtigt det samme som jeg selv .
Derudover hentede han lige en unbraco nøgle i sin bil og drejede en halv omgang på en returventil, hvorefter han kørte igen, alt ialt et besøg på 15 minutter.
Men der kom ingen varme efterfølgende.
Ringede dagen efter igen til Skærbæk VVS og fortalte at vi stadig ingen varme havde, og de ville så sende en mand igen.
Jeg bad om at få en medarbejder der har forstand på gulvvarme sendt ud, og fik beskeden at de viste alt om gulvvarme.
En ny medarbejder kom, så sig lidt omkring og fortalte os at der jo nok ombyttet på nogle thermostater, men det var jo nok ikke lige årstiden til at slukke for varmen og så starte en gruppe op af gangen. Det ville være noget tidskrævende, så aftalen blev at vi måtte se tiden an.
Denne VVS var hos os i ca. 30 minutter.
Efterfølgende modtog vi en regning fra Skærbæk VVS på 2 x 1 1/2 time, ialt ca 2200 kr.
Uforskammet for besøg hvor intet er lavet.
Skrev og ringede til firmaet flere gange for at få en forklaring, men intet skete.
Fik dog langt om længe et møde i stand i firmaet, og for pokker en dårlig behandling jeg/vi fik.
En meget ubehagelig og utroligt dårligt formulerende direktør, der påstod at vi fik hans blodtryk helt op under loftet.
ØV ØV, find en anden VVS’er

1 marca 2022
Opinia niezależna

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej