3,5

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Fik hjælp til teleskopklipper

Havde lidt udfordringer med en teleskophækkeklipper, som ikke altid ville starte, når den var varm. Bad om nyt tændrør og da jeg havde maskinen med skiftede han den og checkede tændrør, som var sodet til. Han anbefalede at skille en del af maskinen så jeg kunne rense luftfilter i benzin og fik en nøjagtig info om hvordan jeg skulle gøre det og sagde samtidig at jeg skulle passe på godt på den fantastiske maskine, fordi den ikke længere bliver produceret og man derfor ikke kan få dele til den, men de plejer at holde i rigtig lang tid. Jeg trillede hjem, rensede luftfilteret og den kører som en drøm og starter selvom den er varm🙃

28 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

dårligt firma

dårligt firma

tager aldrig deres telefon
får hele tiden at hvide der er mange kunder i butikken de kan ikke tage telefonen (sket over lang tid)
og butikken holder total lukket midt i sæsonen (uge 30)
kørte helt til Christiansfeld maskinservice. og fik en langt beder service så vil klart anbefale folk at gøre det i stedet for

29 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Snob

Mage til snobbet gammel mand skal man godt nok lede længe efter. Er et produkt ikke købt der er der ingen hjælp eller vejledning at hente. Er kun interesseret i at sælge varer.

12 kwietnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Fra at være super glad kunde

Fra at være super glad kunde, er jeg godt nok blevet træt af servicen.

Min robotplæneklipper blev indleveret start april. Ringede 14 dage efter for at høre forventet tidshorisont og havde forståelse for der var ventetid på omkring 2 måneder fra indlevering da der var mange i kø.

Af personlige årsager kan jeg dog ikke slå græs selv hvorfor jeg aftalte med Arne at hente den og se om jeg kunne klare mig med at den ikke var god batteri mæssigt.

Det gik ikke hvorfor jeg aftalte at jeg selv ville skifte delene.

Arne i butikken sagde da jeg kom efter delene at ja det var jo ikke sikkert delene var på lager.

Lars fra værkstedet fandt batteri motor og pakninger og gav en fin forklaring om pakning så det er hans stjerne han fortjente 5 stjerner.

Hjemme får jeg skiftet motor og batteri, den ene pakning er dog for kort, fejl kan ske, desværre er klokken så mange at jeg ikke kan nå tilbage. Så kører der hen lørdag der er en del kunder i butikken. Det bliver min tur og forklare Arne problemet med pakningen, han vriser lige så surt at det er der ikke åbent for om lørdagen, men mens jeg siger fint så kommer jeg mandag, står han ved pakningerne og spørger om hvilken model jeg har. Får pakningen og forlader butikken med en flad fornemmelse end ikke en jeg beklager fejlen fik jeg. Og havde jeg været kunde der ville købe noget og hørt den efter service behandling på SJs egen forkerte udleverede pakning havde jeg nok overvejet om jeg var kommet det rigtige sted

Batteri havde Arne dog sagt kunne give problemer hvis ikke ladecyclus blev nulstillet. Den kørte dog 60 min. Ad gangen, men valgte i en Facebook gruppe at spørge om der var en forhandler der kunne nulstille den. Og ja der var bid, den blev nulstillet det tog 5 min. Og så køre den omkring 80 min. I stedet, og den anden ville end ikke have noget for det, tænker det havde været god service om Arne måske havde tilbudt mig at kommer over og få nulstillet ladecyclus. Men det tyder på Arne har haft nogen dårlige dage måske på grund af travlhed, syntes bare det er ærgerligt for hans forretning det skal gå ud over kunderne.

22 kwietnia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej