Ich bin begeistert & kann Sjamaan.nl absolut weiterempfehlen. Alle Felle, Rahmen & Schnüre sind von bester Qualität. Es hat so viel Spaß gemacht meine Trommel zu kreieren. Eine wundervolle Wegbegleite... Zobacz więcej
Großartige Qualität, liebevoller und lösungsorientierter Service. Immer sofort erreichbar bei Fragen und sehr motiviert weiterzuhelfen. Ich habe bereits mehrere große Bestellungen aufgegeben und würde... Zobacz więcej
Mooi materiaal, eerlijke beschrijving (herkomst, etc.) prima prijs/ kwaliteit verhouding. Tip: als 'kwetsbare' zaken zoals ongelooide huiden per post verstuurd worden even een sticker oid met "kwets... Zobacz więcej
Elke keer weer goede tips en adviezen. Erg professioneel en denken goed mee. Ook eerlijk wanneer zij geen antwoord hebben. Prettige communicatie via app en daardoor erg toegankelijk. Pakketten wor... Zobacz więcej
Sjamaan.nl voor alle materialen om sjamanendrums te bouwen en meer, B2B en particulier.
Duivenwaardsedijk 6, 3244 LG, Nieuwe-Tonge , Holandia
- 0031627437019
- info@sjamaan.nl
- sjamaan.nl
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Sjamaan.nl
De spullen waren netjes ingepakt
De spullen waren netjes ingepakt, het was snel verstuurd en door het handgeschreven briefje met informatie was het echt persoonlijk en voelde het als een kadootje.

Goede en persoonlijke service
Goede en persoonlijke service.
Al jaren klant. Altijd tevreden.

Odpowiedź od Sjamaan.nl
Goede service en advies volgende keer…
Goede service en advies volgende keer zeker weer hier bestellen

Myrte denkt met je mee
Myrte denkt met je mee
Niks is haar teveel.
Ze helpt je , waar nodig is !

betrokken communicatie
goede producten, zorgvuldige verpakking ,snelle levering. Staan open voor vragen, prettige betrokken communicatie.

Odpowiedź od Sjamaan.nl
Erg blij met mijn tas voor de drum.
Erg blij met mijn tas voor de drum.
Goed ingepakt met een leuk zakje voor de verzorgingsproducten 😍

Odpowiedź od Sjamaan.nl
De bestelling is vlot verlopen
De bestelling is vlot verlopen. Het product, een rugeak voor mijn drum is prima!

Besser geht's nicht
Super netter Kontakt!
Top Kundenservice!
Schneller Versand.
Besser geht's nicht❣️

Perfect gewoon!!!!
Perfect, snel, zoals het altijd zou moeten gaan!!!!!
Super bedankt, zoals in de omschrijving....

Ik heb er zin in ;-)
Dank je voor de snelle levering en de mooie kwaliteit van buffelhuid en wilgenhout!