Sizeofficial Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestel hier niet! Op 18-05 met hun eigen retourlabel mijn pakket retour verstuurd. Vervolgens netjes via hun automatische mailsysteem op de hoogte gehouden van elke stap in de terugzending. Op... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Via trustpilot las ik hele slechte reviews over de website. In een van de reviews zag ik dat iemand met Klarna had betaald zodat je niet meteen je geld kwijt was als het niet aan zou komen. Dit heb ik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Normaal gesproken lees ik altijd reviews voordat ik ergens bestel. Deze keer heb ik dat niet gedaan en inmiddels begrijp ik alle negatieve reviews volledig. Mijn bestelling is nooit geleverd op de afg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een maand geleden Birkenstocks besteld, deze waren net te klein dus ik wou ze retourneren. Ik heb ze teruggestuurd, daarna nooit meer wat van Size gehoord. Geen geld teruggekregen, 120 euro kwi... Zobacz więcej

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

164 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Ongelooflijk

Wat een troep bedrijf joh. Bestellen en levertijd, geen problemen. Maar blijkbaar vinden ze het heel moeilijk om de juiste bestellingen te leveren. Of ze begrijpen geen cijfers, of ze zijn gewoon dom. Denk een combi van beide.. hebben de verkeerde maat schoenen geleverd. Hoe moeilijk kan dat nou zijn?
JD en Size zijn van dezelfde moederbedrijf, maken dus dezelfde fouten. Ongelooflijk!

26 kwietnia 2021
Oceniono na 4 z 5

Goede ervaring!

Nike air jordan mid 1 besteld. Betaling was een beetje een gedoe, maar is uiteindelijk gelukt. Bestelling geplaatst 2 weken geleden, en vandaag ontvangen. Was bang door alle slechte recensies, maar ik heb een prima ervaring. Vanwege corona, brexit, etc duurt het nou eenmaal lang voordat je je bestelling ontvangt. Houdt daar gewoon rekening mee, is nu bij bijna webshops zo!

16 kwietnia 2021

Waar is mijn bestelling

Op 09-04-2021 heb een bestelling gedaan. Maandag 12-04-2021 kreeg ik een mail dat mijn bestelling onderweg is, waarbij staat "met koerier"! En 3 dagen later is de staat van de verzending nog steeds hetzelfde! Hoe kan dat!? Mijn bestelnummer is 962245190
Dit is echt slecht hoor!

15 kwietnia 2021

Waardeloze shop

Waardeloze shop. Ik heb een paar dagen geleden sneakers besteld en een mailbevestiging ontvangen van mijn order. Vandaag ontvang ik een mail dat mijn order is geannuleerd?!? Zonder opgave van reden, dus geen sneakers. Totaal kansloos. Niets bestellen hier, want je wordt voor de gek gehouden!

12 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Heel traag en extreem dure retour

Iets besteld en 19 dagen (!) later pas geleverd. Ze doen er een eeuwigheid over. Ondertussen had ik nog wat anders besteld. Daar doen ze nu al 16 dagen over en de status is nog niet eens "verzonden". Iets annuleren kan niet meer vanaf het moment dat je iets besteld hebt. Retourneren moet je via hun eigen systeem doen, en kost zomaar eventjes 15,55 euro. Nooit meer.

11 kwietnia 2021

Besteld, betaald, bestolen!

Besteld, betaald, bestelling wordt geannuleerd. Vervolgens radio stilte. Ik moet zelf twee weken later een bericht sturen of ik als gevolg van de annulering mijn geld terug krijg. BS excuses, wordt gezegd dat de terugbetaling op 03/03 verwerkt is. Vandaag is 27/03, nog geen geld terug. Zeg het niet snel, maar dit ruikt naar pure oplichting. Zou niemand aanraden hier ook maar iets te bestellen. Je bent gewaarschuwd.

27 marca 2021
Oceniono na 2 z 5

Heb al een week geleden schoenen…

Heb al een week geleden schoenen besteld en via track & tracé kan je alleen zien dat het onderweg is en de klantenservice kan je ook niet meer inlichten..geen dag helemaal niks zwaar triest dit anno 2021

22 marca 2021

Drama

Drama, drama en nog eens drama. Bestelling gedaan op 6 feb en tot op heden nog niets ontvangen. Ook geen bericht of reactie op m’n e-mails of berichten op instagram.

14 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Nog steeds geen order ontvangen

30 december een bestelling geplaatst. Eerst "Traceer mijn order" geprobeerd, maar dan krijg je een lege e-mail met placeholders terug. Vervolgens via Messenger contact gezocht, inmiddels twee keer, met uiteraard de lege excuses dat het allemaal 'wat langer' duurt. Tevens kreeg ik een track and trace van mijn order van DPD waarin geen enkele informatie staat. Toegegeven, het zal wel met Brexit en de douane te maken hebben, maar toch! Het is nu dus bijna 2,5 maand geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst, waar ik tot de dag van vandaag nog niets van gezien heb, en ook geen status krijg vanuit Size zelf. Terwijl nieuwsbrieven van nieuwe producten prima de weg naar mijn inbox vinden. Ik koop hier nooit meer, wat een stelletje clowns.
(Mocht er iemand van Size meelezen en toch contact met me wilt opnemen: mijn ordernummer is 962181687)

12 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Helaas zo dom geweest om bestelling te…

Helaas zo dom geweest om bestelling te doen, is onderdeel van jdsports. Besteld op 19 februari is al weer 1,5 week onderweg. Waar naar toe. Order 962192081. Nog niets gehoord van klantenservice.
Net bericht gekregen dat mijn bestelling zoek is. Order is geannuleerd, gelukkig nog niet betaald.

3 marca 2021

Niets geleverd!

17 februari mail dat mn bestelling onderweg is. Het zgn Track en trace-nr blijkt niet te kloppen (bij aanklikken van de link +invullen van het in de mail genoemde code de melding 'helaas niet bekend, probeer het opnieuw' Klantenservice op geen enkele wijze te bereiken. Diverse malen via de site een bericht achter gelaten, DM via Instagram, zelfs onder hun onophoudelijke stroom van berichten op Insta gevraagd naar mijn bestelling enz enz, geen reactie. Intussen is het 1 maart, nog steeds niets ontvangen én geen enkele reactie van het bedrijf! Slechte zaak! Wel geld afgeschreven, niks leveren!

1 marca 2021
Oceniono na 2 z 5

Don’t order here.

Took more than 3 weeks to get my order delivered. The shoe box was not even double boxed. The box was literally in a plastic bag, so the box was damaged. Bad company.

25 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Bestelling eindelijk ontvangen, in verkeerde maat!

Op 23 januari schoenen besteld, vandaag eindelijk mijn bestelling mogen ontvangen...in de verkeerde maat.
Het retourbeleid (staat vol met typfouten) op de pakbon vermeld dat je binnen 28 dagen na aankoop producten geretourneerd moeten zijn wil je je geld terug krijgen.

Op dit moment weet ik niet hoe ik aan de juiste schoenen ga komen, in de juiste maat..

24 lutego 2021

Orde die niet aankomt

Heb 3 weken geleden een order geplaatst en heb tot zo ver geen order binnen gekregen. Contact opgenomen met hun geen reactie natuurlijk. Als jij je geld weg wilt zeker bestellen

22 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf, leveren niet en onmogelijk om contact op te nemen

Op 15 januari een order geplaatst, maar tot op heden niks ontvangen. In de tussentijd is slechts een deel van het aankoopbedrag teruggestort, maar wacht ik nog op het pakketje of het resterende deel van mijn geld terug.

Ondertussen meerdere keren geprobeerd om contact op te nemen via de klantenservice, maar die reageren nergens op.
Wat een waardeloos bedrijf!

20 lutego 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej