Echt werkelijk niet te geloven onbehoorlijke behandeling van klant. Geen product, geld weg en onbereikbaar telefoonnummer. Tijd voor zwaardere middelen. De reactie hieronder is toonvoorbeeld van... Zobacz więcej
Eerst zouden de schoenen op voorraad zijn, dan blijkbaar niet maar plots toch bericht dat ze verzonden waren. Al bij al gelukkig niet echt lang moeten wachten zeker gezien de drukke pakjes periode.... Zobacz więcej
Persoonlijk vindt ik de schoenen super goed zitten. Vooral de goede ondersteuning aan enkel en hiel. Ik heb de schoenen dagelijks 10 tot 14u aan en nooit last van de voeten. Door de goede ondersteunin... Zobacz więcej
De SIXTON webshop van Uniwork voor alle Sixton veiligheidsschoenen.
Wasaweg 4-1, 9723JD, Groningen, Holandia
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Snelle levering van mijn werklaarzen. En wat een goede kwaliteit heeft Sixton! Niet eerder zulke prettige laarzen gedragen! Top service!

Odpowiedź od Sixton
Bij een resellers in Deventer na 4 weken had ik nog niet mijn sixton en als ik vraagde de status van de bestelling en de levering datum ze wisten ook niks van. Ik heb dus online besteld en NA 3 WERKDAGEN DE WERKSCHOENEN WAREN AAN MIJ DEUR! TOP SERVICE!
dit vind ik vervelend dat voor de tweede keer een review moet geven. ff meer aandacht geven aan het versturen van review mails. voor de rest is alles goed

Odpowiedź od Sixton
Top spul. Heb nu de instappers laarzen en hoge wolgevoerde werkschoenen. Super blij mee
Zeer kwalitatief materiaal
Maatvoering is ook correct
Prijzen echt competitief
Snelle orderafhandeling
Zeer degelijke verpakking
Ordered 44,,,wear,,,45....got at least 46/47...this is redicilous for EU standarts!!!!

Odpowiedź od Sixton
De door mij bestelde inlegzooltjes waren niet op voorraad. Daar kreeg ik een keurige mail over, met daarin het weeknummer dat ze weer leverbaar zouden zijn. De betreffende week werden ze prompt geleverd. Heldere en vriendelijke communicatie door het bedrijf.

Odpowiedź od Sixton
Heel goeie service. Ik had te laat gezien dat ik de verkeerde maat doorgaf, maar na een mailtje naar de klantenservice werd dit direct verholpen.