Gebruikte voorheen collageen (langere tijd)maar voorijn gevoel deed het weinig .Vandaar overgestapt naar Siwell,ben nu 2 mnd bezig en ga er mee door zie al wat verbeteringen zowel huid als nagels!
Zobacz, co mówią recenzenci
It’ve been using Siwell since mid-Feb. It’s easy to use (dropper works perfectly), and completely tasteless, and also easy to take with you on a trip. Have to admit that I haven’t been super consisten... Zobacz więcej
Ik gebruik Siwell nu een half jaar, het is een natuurlijk onderdeel van m’n ochtend ritme geworden. Op de nuchtere maag, in een glas water, 10 - 12 druppels Siwell. Ik heb geen enkele twijfel om ermee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik gebruik dit product preventief om op een natuurlijke manier veroudering tegen te gaan nu het collegeen langzaam gaat afbouwen. Ik gebruik het inmiddels 3 maanden en vind het een fijn product, smaak... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Geef je huid, haar en nagels een boost met Triple A Silicium van SiWell. Een mooiere jij, op een natuurlijke manier. Bestel nu online.
Dane kontaktowe
Holandia
- info@siwell.nl
- siwell.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik gebruik siwell nu ruim een half…
Ik gebruik siwell nu ruim een half jaar. Het duurde even voordat ik resultaat kon merken. Maar nu merk ik dat mijn nagels steviger zijn, voor SiWell waren mijn nagels dun en kwetsbaar. Ook mijn wimpers zijn langer en voller. Ik moest even geduld hebben maar nu echt goed resultaat.
Na 6 chemokuren was ik helemaal kaal
Na 6 chemokuren was ik helemaal kaal. Na 3 maanden gebruiken is het haar dikker en voller als voorheen.
Het product doet wat het beloofd
Het product doet wat het beloofd. Je merkt het verschil. Goede en snelle levering ook.
Zeer tevreden.
Ik slik SiWell nu enige tijd. Ik heb merkbaar meer haargroei en sterkere nagels. De kapper is er blij mee.
Regelmatig had ik een soort van huiduitslag op mijn handen en gezicht, maar dat is helemaal verdwenen.
Ik ben er zeer tevreden mee.
Siwell is een geweldig product
Siwell is een geweldig product. Na mijn gastric bypass was mijn haar heel dun geworden. Na een maand merkte ik echt verschil. Mijn haar is veel dikker en sterker geworden. Mijn nagels zijn ook sterker geworden. Ik ben heel blij met Siwell.
Mooie verpakking en het werkt echt .
Mooie verpakking en het werkt echt .
Ik merk het vooral aan mijn haar .
Toen ik een maand gestopt was merkte ik echt verschil . Futlozer en minder vol .ook mijn huid is mooier .
Ik gebruik het nu al een jaar bijna en stop nooit meer !!
Ik gebruik het nu al maanden en zag na…
Ik gebruik het nu al maanden en zag na een paar weken al duidelijk verbetering aan mijn nagels en haar. Het is 2 tellen werk en je proeft het niet dus ik wil niet anders meer.
Ervaring is super ik gebruik het al 3…
Ervaring is super ik gebruik het al 3 maanden ben erg tevreden, je haar groei gaat sneller dan gebruikelijk huid ziet er gezonder en strakker uit , nagels groeien sneller super mooi product
Top product
Top product! Ik gebruik het nu een aantal maanden en merk echt significant verschil mijn haar is een stuk dikker bijna tot geen haar uitval. Ook mijn nagels groeien een stuk harder. Ik heb eerder andere vergelijkbare producten gebruikt maar bij Siwell merk ik wel echt verschil
Goed product mijn nagels zijn stuk…
Goed product mijn nagels zijn stuk sterker geworden. Snelle levering.
Siwell is een top produkt
Siwell is een top produkt. Een van de weinige producten die mij echt helpt met mijn geirriteerde (hoofd) huid. Zeer aan te raden!
Top product!
Ik gebruik het al een paar jaar. Trouw iedere ochtend als ik wakker ben. Ik merk het aan mijn nagels en haar. Dus het werkt gewoon en ik ga ervan uit dat het dus ook in algemene zin goed is voor mijn huid en botten.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.