Sistieshop Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super fine og meget holdbare smykker og hurtig levering. Da jeg havde lidt problemer med ombytning af en vare var Kamille rigtig sød til at hjælp med at få det i orden. Det er jeg rigtig glad for.

Oceniono na 5 z 5

Stor tilfredshed med smykkerne fra jer. Har været i kontakt med jer omkring anløbne øreringe og i tilbyder at sende mig et nyt par. Fin service. Dejligt at kunne benytte hello@ for at komme i k... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Smykkerne er rigtig smukke og leveringen er hurtig, men kvaliteten lever på ingen måde op til prisen. Selve kæderne vedhængene er på ser og føles billig, og den ene halskæde fra Signe Kraghs nyeste ko... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

449 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 50

Napisz recenzję

Super købsoplevelse

Super hurtig levering - modtog smykkerne dagen efter. Halskæden er mega flot / lever helt op til forventningerne. Fik et par flotte øreringe med som gave - super fin service.

12 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice

Jeg bestilte en julegave, men ringen var for lille, så jeg returnerede den og bestilte en ny. Det var den 29. december. Jeg har hverken modtaget refusionen for returneringen eller den nye ordre. Det hjælper ikke at kontakte kundeservice; de siger blot, at ting tager tid på grund af sygdom. Derfor vil jeg ikke anbefale at handle i denne webshop, hvis du ikke synes, det er i orden at vente i flere uger.
Jeg hadde bestilt afhentning. Jeg fik dog ingen besked ligevel at ordren var klar til afhentning. Men nu er omsider varen sendt, så det er intet i vejen med selve ordren, varene er som de skal være :-)

29 grudnia 2025

Hej Annkarin.
Vi bestræber os på at give den bedste kundeservice, men har desværre været lagt need af sygdom.
Det skal dog siges at du har bestilt til afhentning i Hillerød, hvilket derfor betyder at du ikke har modtaget din ordre, da vi sender til den adresse kunderne vælger.
bh. Kamille

Oceniono na 5 z 5

Er lidt skeptisk med net shopping

Er lidt skeptisk med net shopping, og forsøgte at finde et par øreringe i en fysisk butik, hvor de desværre var udsolgt.
Så blev det nettet og det gik let og hurtigt.
Tør godt prøve igen, i hvert fald med Sistie.👏🏻👏🏻

8 grudnia 2025

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gave ønsket. Men helt sikkert en hjemmeside jeg vil anbefale på service. Jule hils Gitte Nørlev Rømer

1 grudnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Fik det jeg bestilte

Fik det jeg bestilte, til forventet tid.

27 listopada 2025

Hej Frede,
Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse 🥰🙏

Rigtig glædelig jul fra os!

Virkelig god service

Jeg havde en uheldig oplevelse med DAO, da min forsendelse forsvandt. Sistieshop leverede supergod og hurtig service; holdt mig hele tiden opdateret og hjalp mig med at løse problemet. Vil helt klart handle hos dem en anden gang.

6 listopada 2025

Hej Kristina,
Tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner! Jeg er glad for at kunne have hjulpet dig! 🙏🥰
Rigtig god dag.

Fine øreringe.

Fine øreringe.
Håber og tror på at barnebarnet bliver glad for dem.

14 listopada 2025

Hej Jytte, Det håber vi også at hun gør! 🤩🎄
Rigtig glædelig jul!
Venlig hilsen Fie, kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej