Awesome service! Easy to place the order & swiftly delivered, albeit not to my door as requested but to a collection point.
Zobacz, co mówią recenzenci
Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Filiaal Veemarkt in Breda gaf mij onjuiste informatie over een retour en dacht niet mee. In filiaal De Barones werd dezelfde retour direct en correct verwerkt. Klantvriendelijkheid en kennis van de... Zobacz więcej
Zowel online als in de winkel goede service. Prachtige producten, snelle levering en goed verpakt zodat niks breekt. Wel super duur, zelfs in de sale
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |
Dane kontaktowe
Holandia
- sissy-boy.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Top service……!
Vloerkleed besteld. Toch niet mooi genoeg. Via WhatsApp contact. Zo geregeld. Werd opgehaald van huis. Nieuwe besteld. Kreeg kortingscode. Zeer tevreden over de service. Top.

Odpowiedź od Sissy-Boy
Kleur van vest had andere kleur dan wat de site omschreef.
Kleur van aangeschaft vest had niet de bruine kleur zoals ik verwacht had, hij was donkerrood/paars. Dit had via de site beter aangegeven moeten worden. Jammer want ik vind de kwaliteit goed.
Verzending ging mooi vlot. Maar er worden wel verzendkosten van €2 in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag. En in dit geval vind ik dat wat onterecht.

Odpowiedź od Sissy-Boy
Geen oplossing voor barstend kopje
Update: ik heb nog eens gemaild en toen kreeg ik wel contact met iemand van de klantenservice die me fijn heeft verder geholpen.
Ik heb twee mooie mokken bij de Sissy Boy gekocht. Ze stonden voor de mooi in de kast. Ik wou ze toch een keer gebruiken, toen ik er kokend heet water in deed ging de mok kapot. Ik was blij dat ik me niet had verbrand. Ik stuur foto's met een bericht naar Sissy Boy.
Ik kreeg een mail zonder excuses, met enkel de opmerking dat ik met de bon naar de winkel terug moet gaan. Ik heb ze gemaild dat ik het hier niet mee eens ben, dat je niet kunt verwachten dat mensen een bon voor een mok bewaren maandenlang. Ik heb geen antwoord teruggekregen.
Valt me vies tegen hoe Sissy Boy omgaat met trouwe klanten die een defect product hebben ontvangen.

Nette
Nette, vlotte bezorging en product is precies zoals omschreven op de mooie duidelijke website.

Odpowiedź od Sissy-Boy
Warm ontvangst en geweldige begeleiding
Het was niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat we bij Sissy Boy in Rotterdam binnenstapten. Voor kleding loop je zo naar binnen, maar een bank is andere koek. We zijn al jaren op zoek naar een bank en werden vorig jaar heel prettig geholpen; we reden zelfs naar Utrecht om een ander model te bekijken. Vanwege de prijs lieten we de bank toen schieten, maar het model bleef in ons achterhoofd.
Omdat het weer begon te kriebelen, keek ik vrijdagavond op de site van Sissy Boy. Tot mijn verrassing zag ik dat er 15% korting op meubels stond. De volgende dag zijn we meteen naar Rotterdam centrum gegaan. De bank die we op het oog hadden, stond dit keer in de etalage. Geen ideale plek om te testen, maar er werd direct meegedacht en alles geregeld zodat we tóch konden proefzitten. Het meisje dat ons hielp had nog weinig ervaring, maar deed zichtbaar haar best en werd prettig ondersteund door haar leidinggevende. Dat voelde betrokken, warm en professioneel.
Uiteindelijk werden we verliefd op een ander model beneden — en dat is ’m geworden. Ook deze keer voelden we ons echt gezien en geholpen. De service, aandacht en het enthousiasme in deze winkel zijn fantastisch. Echt een aanrader.

Het bestellen was eenvoudig
Het bestellen was eenvoudig, duidelijk en het werd snel geleverd.
Ik ben heel erg blij met mijn tapijt.

Odpowiedź od Sissy-Boy
Word altijd vrolijk als ik jullie winkel instap
Nooit passeer ik een Sissy-Boy winkel zonder naar binnen te gaan. Jullie assortiment spreekt mij enorm aan. Goede smaak, veel variatie en voor ieder wat wils! Ook voor alle leeftijden van de samenleving. Jullie zijn verantwoord, maatschappelijk en duurzaam bezig. Ga zo voort!

Goede communicatie
Alles werd netjes op diverse momenten via de mail bevestigd en gecommuniceerd. Product zat ook keurig verpakt.

Heel mooie dessins
Heel mooie dessins, kleuren en materialen worden er gebruikt voor HomeLand producten, in mijn geval een geborduurd kussen en keukendoeken. Echt goede kwaliteit!

Upgrading voor de bank
De kussens van hoge kwaliteit! Het geeft echt een upgrading voor he huiskamer. Het nodigd uit om heerlijk op de bank tegen de kussens aan te zitten.

Odpowiedź od Sissy-Boy
Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen…
Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen kon ik deze al ophalen.
Mooie plaid.

Gewinkeld in Wijnegem
Gewinkeld in Wijnegem. We kregen tijd om rustig rond te kijken, zonder opdringerige verkopers. Wanneer we begonnen te passen werd er geholpen, mee nagedacht, alternatieven bekeken,..., wat het geheel tot een heel fijne ervaring maakte. Hier kom ik zeker terug!

Levertijd en bereikbaarheid
Zit al 1,5 week te wachten op een kadobon. Op diverse mailtjes wordt niet gereageerd en 2 x bellen na een halfuur wachten opgegeven. WAARDELOOS!!!!!!! Klantenservice dramatisch!!!!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.