Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans Gjorde en reklamation på en lamphållare som var trasig, fick besked att man tittar på reklamation, det som var positivt var att hållaren kom efter 2 dagar. Vad jag undrar över är at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag beställde en taklampa med dimningsfunktion från dem, men det visade sig att det inte är möjligt i min lägenhet, de betjänade mig mycket professionellt och ändrade beställningen till rätt för min l... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jag köpte taklampa Molly, väldigt fin, men leveranstiden tog 6 månader. Det ingick glödlampor, dom var riktigt dåliga…fick snart beställa 8 nya. De 8 glödlamporna satte jag i, efter 2 dagar gav s... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Beställde taklampan Amelia och tyvärr hade en av glaskuporna gått sönder i frakten men fick hjälp nästan direkt och fick kupan ersatt inom en vecka. Lampan (Amelia) är superfin! Är jättenöjd och har... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Sklep z oświetleniem

Napisane przez firmę

Upptäck sipora.se - online butiken där du hittar senaste trenden inom belysning och heminredning till nordens bästa priser. Gilla oss och ta del nyheter, inspiration, erbjudanden och tävlingar!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

kom efter 2 dagar. Vad jag undrar
över är att jag inte fick ett medelandet om att min reklamation var godkänd. Annars är jag väldigt nöjd, den sitter bra i taket.

5 maja 2026
Oceniono na 3 z 5

Lampan ger ett ”plastiskt”utseende

Lampan ger ett ”plastiskt”utseende, inte alls vad jag hade tänkt mig.

14 marca 2026

Hej Anders,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vi vill förtydliga att lampan är tillverkad i metall, vilket också framgår av produktbeskrivningen. Den har en vikt på cirka 4,5 kg, vilket speglar materialvalet och konstruktionen.

Vi har förståelse för att upplevelsen av utseendet kan variera beroende på personliga preferenser men vi vill säkerställa att informationen om produkten är korrekt.

Om du har frågor eller önskar hjälp vidare är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Med vänlig hälsning,

Oceniono na 1 z 5

Inte fått produkten och inte hört något…

Inte fått produkten och inte hört något från er.

3 lutego 2026

Hej Johan,

Tack för ditt omdöme.

Vissa av våra produkter som tillfälligt är slut i lager har en leveranstid på cirka 6–8 veckor. Denna information framgår tydligt både på produktsidan och i orderbekräftelsen. Din beställning lades den 3 februari, och den beräknade leveransen till vårt lager är under sista veckan i mars. Därefter skickar vi varan vidare till dig, vilket normalt tar 2–5 arbetsdagar.

Vi återkommer så snart vi har ett exakt leveransdatum, men leveransen förväntas ske inom ovan angivet tidsintervall.

Vi lägger stor vikt vid god kundservice och finns alltid tillgängliga för våra kunder via telefon, e-post eller vår chatt, som är öppen dagligen mellan kl. 07:00 och 24:00.

Taklampa

Köpte en taklampa som var superfin och hög kvalite. Bra service, mycket bra lampor till bra pris. 5 stjärnor utan tvekan! 👍

6 marca 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Inte alls nöjd med support som inte kan…

Inte alls nöjd med support som inte kan hjälpa mig med lampan som jag har gjort retur på och han säger att lampan har inte kommit tillbaka. Jag har ju inlämningskvitto, men betalningen står fortfarande på Klarna att jag skall betala :(

27 października 2025

Hej Petra,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi förstår verkligen att situationen känns frustrerande och vi beklagar verkligen för hur du känner gällande vår kundtjänst.

Vi kan se att du har gjort en retur och att du har ett inlämningskvitto, vilket är bra. Tyvärr har försändelsen ännu inte kommit tillbaka till vårt lager. Enligt våra köpvillkor är det kunden som ansvarar för returförsändelsen tills den har mottagits av oss.

Vi vill förtydliga att vi för närvarande undersöker ärendet. DHL har meddelat oss att returpaketet tyvärr har tappats bort under transporten, och detta har vi även informerat dig om tidigare. DHL har sökt efter paketet men har dessvärre inte kunnat lokalisera det.

Vi är nu i fortsatt kontakt med DHL för att kunna avsluta ärendet korrekt, så att vi därefter kan gå vidare med återbetalningen.

Tack för ditt tålamod under tiden, och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har fler frågor.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej