Fajnie że mogę jednocześnie kupić coś dla siebie oraz dziecka, zniżki i kupony zachęcają jednak niestety wiele produktów jest bardzo niskiej jakości a wymiary często nie są spójne z produktem. Zwroty:... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
W dniu 29.07.206 Zrobiłam zakup tiszerta w sklepie stacjonarnym Sinsay w Grudziądz za zakup zapłaciła gotówką .Po przybyciu do domu i przeliczeniu gotówki brakowało mi 39.99 zł po analizie dnia i wszystkiego weszła na aplikację sinsej okazali iż na aplikacji są szorty męskie za kwotę 39.99 udałam się do sklepu aby oddano gotowe niesłusznie naliczona gotowe ale nikt nieumial obsługiwać monitoringu zostawiła nr nr mojego telefonu aby obsługa sklepu Sinsay odezwała się domów . Jak doszło. do naliczenia za szoty których fizycznie nie miałam a zaplaciłam Między czasie napisała relkamacjie e-mal do Sinsay opisując zdarzenie przesyłają skrin trazacji na aplikacji .Po długim czasie Sinsej w Grudziądzu udzielał odpowiedzi Centrali Sinsay.Odpisał iż ja rzekomo dała swoją aplikację. obcej osobie w sklepie Co jest nie prawdą.Udalam się do sklepu aby pokazano mi zdarzenie na kamerze jak to ja rzekomo daję obcej osobie moja aplikację .W sklepie stacjonarnym Sinsay odmówiono mi wglądu więc postanowiłam złożyć formie pisemne Wniosek o udostepnie zwruciłam się na piśmie w dniu 20.08.206 lecz nie przyjęto. Mi .W dniu 21.08.2026 wysłam listem poleconym do sklepu stacjonarnego Sinsay w Centrum Handlowym Alfa.Ciekawe co opiszą Dzwoniąc do Centrali zrzucają moje połączenie. NIE TAK TRAKTUJE SIĘ KLIJETA!!!

Odpowiedź od Sinsay
Ciekawe wzory i tkaniny w przystępnych cenach

Odpowiedź od Sinsay
Kupowanie online jest bardzo proste, intuicyjne😀

Odpowiedź od Sinsay
Fajny sklep super ubrania jakościowo. Dzieci zadowolne.Polecam !!!

Odpowiedź od Sinsay
Strona sklepu Sinsay jest jasna i czytelna, ma możliwość filtrowania wyników pod naprawdę różnymi kątami, ma sporą rozmiarówkę. Wszystkie produkty są opisane pod najważniejszymi kątami (rozmiar, skład) i mają rzetelne opinie użytkowników, zarówno te pozytywne jak i negatywne. Nie bierze się kota w worku, tylko wie się dokładnie, za co się płaci. Proces zamówienia ma wiele opcji dostawy i płatności, a jednocześnie wszystko przebiega szybko i płynnie. Dostawa zazwyczaj nawet szybciej niż się spodziewam. Kupowałam, kupuję i dalej będę kupować w Sinsay :)

Odpowiedź od Sinsay
Lubię robić zakupy w Sinsay. Odzież dla każdego, duży wybór, w przystępnej cenie. Jakość wyrobów dobra.

Odpowiedź od Sinsay
Fajne, tanie i polskie produkty. Łatwa aplikacja, duży wybór produktów. W jednym miejscu można kupić i coś dla domu do szkoły i dla Siebie. Polecam.

Odpowiedź od Sinsay
Pierwszy raz robiłam zakupy w Sinsey on-line, jestem b.zadowolona, szybka dostawa,przedmioty b.dobrze zapakowane i otrzymałam to co zamówiłam. Nie zawsze przedmioty dekoracyjne są dostępne stacjonarnie, więc mój wybór był trafiony. Ceny przystępne ,jakość b.dobra, produkty nie naruszone. Polecam

Odpowiedź od Sinsay
Ubrania w super cenie , dostępne na każdą kieszeń. Dostęp do rozmiarów. Zakupy jak i stacjonarnie , tak i internetowo- duży plus . Towar można oddać do miesiąca. Sklep pozytywny we wszystkich kwestiach , nie ma wad

Odpowiedź od Sinsay
Towar pierwszej jakości, jak coś nie pasuje, jest szybki zwrot pieniędzy.

Odpowiedź od Sinsay
Często robię zakupy w tym sklepie że względu na różnorodność towaru jak również duże obniżki cen. Niestety czasem zdarza się, że towar wysyłany jest uszkodzony i wtedy jest problem, zwłaszcza jeżeli wykorzystało się swoje kupony.

Odpowiedź od Sinsay
Ceny są rozsądne jak na obecne czasy. Jest wybor w większych sklepach. Ale za mało personelu.

Odpowiedź od Sinsay
Jestem bardzo zadowolona z zakupów

Odpowiedź od Sinsay
Świetne ceny w stosunku do oferowanej jakości. Nieco wydłużony czas oczekiwania na dostawę do sklepu ale zgodny z informacjami na stronie.
Jeden z produktów otrzymałem uszkodzony - dziurki w slipkach.