Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Simple Leasing. Meget professionelt service hele vejen igennem. Forløbet var trygt og overskueligt, og jeg følte mig godt rådgivet i forhold til valg af bil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Endnu engang en fantastisk oplevelse hos Simpel. Jeg har fået min BMW i4, og de fandt et smukt eksemplar hjem. De var også gode til at rådgive om, hvilken farvekombination og hvilket udstyr den skulle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Leasingbil hentet hjem fra Tyskland via Simple Leasing. Det var første gang jeg prøvede den slags og jeg var lidt i tvivl om hvor besværligt det ville blive, men det viste sig at være problemfrit. Nic... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Har egenligt været fin tilfreds med forløbet med at finde en bil og få den hjemmefra Tyskland. Men de efterfølgende problemer hvor simple leasing ikke har gjort sit arbejde ordenligt og så vælger ikk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Leasing samochodów
  2. Salon samochodowy
  3. Dealer pojazdów mechanicznych

Napisane przez firmę

Simple Leasing vil gerne gøre det simpelt og nemt for dig at lease en bil. Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at sørge for, at du bliver korrekt rådgivet og får markeds bedste leasing. Hos os kan du få alle typer flexleasing (erhverv-, privat-, split-, og sæsonleasing), og vi har desuden stor erfaring med hjemtagelse af biler fra udlandet. I alt har vi mere end 15 års erfaring med leasing og har hjulpet mere end 3000 kunder.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Top professionelt

Købte bil af Daniel - Der opstod uforudsete komplikationer på bilen, som Daniel sørgede for blev ordnet hos deres værksted med det samme.

Dagen efter var alt ordnet og alt er som det skal være.

Kan anbefalede simple leasing hvis du skal finde er sted hvor du føler dig tryg og for en professionel behandling!

8 marca 2024

Super ordentlige folk

Kontaktede Rasmus via mail - og fra første start til afslutning af handel var han super reel, ærlig, kompentent og iøvrigt super sympatisk.

Absolut ikke sidste gang jeg vil bruge Simple - kemien var der👍

5 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Suveræn service ved hver eneste besøg.

Suveræn service ved hver eneste besøg. Jeg er blevet mødt af en åbenhed i forretningen af medarbejderne. Mine forskellige spørgsmål i foldhold til køb af bil er blevet besvaret hurtig og effektivt.

1 września 2023

Johan Klingert

Yderst tilfredsstillende service hos Simple Leasing!
Johan Klingert med sin imødekommende tilgang og sans for gode biler har gjort min oplevelse helt fantastisk!
Kan varmt anbefales.

24 sierpnia 2023

Grundig rådgivning

Da jeg tog kontakt til Simple Leasing, fik jeg en grundig og målrettet vejledning. Carina Nielsen, satte mig ind i både leasing-regler og hvilke biler i deres flåde, der måtte dække mit behov. En tryg og god oplevelse. Stor anbefaling herfra.

1 czerwca 2023

Top rådgivning

Da jeg stod for at skulle skifte bil, blev jeg af gode venner anbefalet at kontakte Simple Leasing i Birkerød.
Jeg fik der en super professionel rådgivning af en meget tillidsvækkende og vidende medarbejder.
Jeg kører i dag glad rundt i en meget lækker bil til en rimelig pris.

9 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Kom op at køre lettere, bedre og billigere!

Vi modtog vores XC60-hybrid superbil efter et kort, intensivt forløb i et godt, informativt forløb med Johan Klingert fra Simple Leasing. En helt ny verden har åbnet sig med denne finansieringsform hvor vi nemt og enkelt er kommet op at køre bedre og relativt billigere. At det kunne være så, ja Simpelt er en overraskende god erfaring. Tak for det😘

17 sierpnia 2023

Fantastisk oplevelse med Johan

Fantastisk oplevelse med Johan.
Total professionel, serviceminded og mega sød omkring hele processen.
Kan STOR-anbefale Johan til alle som ønsker den bedste oplevelse med og omkring deres nye bil.

24 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej