Been using SimpleFX for a while now and it's been a smooth experience. Fast signup, easy to use...and what's important - NO KYC!
Ola bom dia. Eu fui convidado por um amigo para conhecer a Simple FX, Eu amei a experiência e continuo a amar. Pois a companhia é confiável e muito simples, consigo ver um comprimento com os clientes... Zobacz więcej
Ésta empresa estafa, aunque es verdad que procesan retiros, se encargan de manipular los bid and ask price, tan solo invertí 35 euros, y subí la cuenta a 500 en pocos días pero entonces con la manip... Zobacz więcej
I've been using Simple FX for 5 plus years now & I've probably withdrawn at least 50k over that period. The deposits & withdrawals are lightening fast via crypto, I use USDC. Which is why it makes... Zobacz więcej
Trade CFDs Online with SimpleFX Experience fast and efficient trading in forex, contracts for difference (CFDs), equities, commodities, and indices. Open an account today. Capital is at risk. T&Cs apply.
Kingstown, Wyspa Św. Wincenta i Archipelag Grenadyny
You must waiting long for money to be paid in your bank account...I don't know if I gonna get the money or not so let see if I will get it maybe is this a scam

Odpowiedź od SimpleFX
This greate platform and it understandable which make it easy for me to trade on it. I didnt make much profit but i am working on building capital.

fui recomendado por Jordi Gutierrez Nicuesa y me parecio una buena plataforma

Odpowiedź od SimpleFX
bin seit 5 Jahren bei SimpleFX, war früher sehr gut, Metatrader wurde dann eingestellt, viele Länder aus EU wurden gestrichen, die App lief früher flüssig und gut, jetzt kann sie nicht mal Malereien im Chart speichern, ich bin nur noch da minimal aktiv wegen meiner Afiliates.

Odpowiedź od SimpleFX
everything works fine. Just recently none of my closed trades of the day did not show up on the app

Odpowiedź od SimpleFX
El uso de Simplx es estupendo, su facilidad para hacer operaciones me es muy llamativa sin duda es un broker de los mejores que he probado además de que sus recompensas son muy útiles.

Odpowiedź od SimpleFX
Just starting with SimpleFX - but so far all is good with prompt support.

Odpowiedź od SimpleFX
La plateforme est très simple d'utilisation. Les taux et effet de levier proposées sont vraiment exceptionnel.

Odpowiedź od SimpleFX
Hi, It remains to be able to take stop loss and take profit orders from the active trade position. Thanks

Odpowiedź od SimpleFX
I can't believe you guys what I can't cash out after sow much money I made

Odpowiedź od SimpleFX
Very dubious, keep your distance
i confirmed my suspicions when i relayed my experience to acd ardvisors,which was how i learnt that they're an offshore broker and also how i got help
Impossible pay out structure, why will you be telling me to pay more money to remove the one i already have in. Doesn't make any sense to me