Simpel Fødsel Recenzje 129

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

En stor anbefaling fra mig❤️ Jeg fik lavet en hindeløsning, og det er uden tvivl noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i min graviditet. Charlotte er utrolig dygtig, og hendes rolige o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik foretaget hindeløsning af Charlotte. Jeg vil bare lige give en mega stor anbefaling herfra, hvis at der er andre, som også er gået over termin og overvejer hindeløsning. Hun er professi... Zobacz więcej

1. Położna
  2. Szkoła rodzenia

Napisane przez firmę

Selvstændig jordemoder med fokus på dig som gravid, dit barn og din partner. Jeg styrker og guider dig igennem graviditeten med træning, fødselsforberedelse, jordemoder konsultationer og ammevejledning. For kvinder med graviditets gener eller komplikationer har jeg stor succes med mit Særlig Træning for Gravide hvor vi på et lille hold arbejder med graviditetsrelaterede problemer og smerter i varmt vand. Efter fødslen har jeg den første træning med specifik fokus på styrke din krop efter graviditetens belastninger. Træningen starter målrettet og vi øger styrke og intensiteten i takt med udviklingen. Jeg er din jordemoder og ikke systemets - Jeg er mig og du er dig og sådan møder vi hinanden for du er mit fokus.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været til Forevig Liv scanning…

Jeg har været til Forevig Liv scanning hos Charlotte. Hun og hendes magiske sted får mine varmeste anbefalinger. Charlotte er et meget imødekommende og nærværende menneske, som brænder for sit fag, og gerne deler ud af sin viden og erfaring. Jeg havde en virkelig god og behagelig oplevelse, og gik derfra med mere, end jeg havde forventet 🙏❤️

30 kwietnia 2026

En stor anbefaling fra mig❤️

En stor anbefaling fra mig❤️

Jeg fik lavet en hindeløsning, og det er uden tvivl noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i min graviditet. Charlotte er utrolig dygtig, og hendes rolige og trygge måde at være på gjorde hele oplevelsen helt speciel.

Charlotte var så god til at forklare, hvad der skulle ske undervejs, og samtidig meget opmærksom på, hvordan jeg havde det hele tiden. Jeg følte mig i virkelig gode hænder fra start til slut.
Jeg gik derfra med en helt ny energi og en rigtig god oplevelse❤️

17 kwietnia 2026

Rigtig god oplevelse 🙏

Jeg fik foretaget hindeløsning af Charlotte.
Hun er professionel og virkelig faglig dygtig.
Jeg gik derfra med en god portion viden om hvad der personligt foregår dernede i sin "whuhah" 🌺 og hun arbejder meget målrettet, intenst og vejledende med ens krop 🙏
Tre timer efter behandlingen, fik jeg de første tydelige modningsveer 🙏😃
Det var virkelig en god og tryg oplevelse, som jeg helt klart vil anbefale andre ❤️ Hendes klinik er i en rigtig idyllisk glaskuppel ude i skoven i Guldbæk😍

27 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg besøgte i dag Charlotte i hendes…

Jeg besøgte i dag Charlotte i hendes skønne oase i Guldbæk - sikke en magisk og helt særlig oplevelse! Jeg er gravid 40+0 og havde bestilt tid til en hindeløsning, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Jeg var nervøs og vidste ikke hvad jeg skulle forvente, men Charlotte tog godt imod mig og forklarede mig hvordan jeg kunne bruge min vejrtrækning gennem hindeløsningen og min forestående fødsel. Det var en tryg oplevelse, hvor jeg både blev rørt og guidet gennem det hele. Vi sluttede behandlingen med en stor krammer, for WOW en oplevelse! Tak ❤️

27 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse med fødselsforberedelseskursus hos Charlotte og Simpel fødsel

Min kæreste og jeg havde en helt fantastisk oplevelse med fødselsforberedelseskursus hos Charlotte og Simpel fødsel.

Allerede fra vi modtages i døren følte vi os velkommen og set. Charlotte er god til at inddrage både min kæreste (mand) og jeg gennem hele processen, og vi får en masse hands on med de forskellige øvelser og teknikker hvor vi begge følte at vi kom ud derfra med en kæmpe værktøjskassen med forskellige redskaber vi hver især kan anvende til den forestående fødsel.

Vi kan varmt anbefale Charlotte og simpel fødsel, og vil gøre det til venner og familie 😊

21 marca 2026

Skøn gravidmassage!

Jeg havde en virkelig dejlig oplevelse med gravidmassage hos Charlotte, som jeg varmt kan anbefale.

Hun var meget nærværende og tog sig god tid til at lytte til mine behov og hvordan jeg havde det i kroppen. Hendes rolige tilgang og gode guidning gjorde, at jeg hurtigt følte mig tryg og kunne slappe helt af under behandlingen.

Massagen gav en følelse af ro og god kontakt til kroppen, og jeg gik derfra med en følelse af både fysisk velvære og større ro omkring den forestående fødsel.

Derudover foregik det hele i smukke og rolige omgivelser ude i skoven, i hendes hyggelige dome, som skabte en helt særlig stemning og gjorde oplevelsen endnu bedre.

Virkelig en skøn oplevelse - 1000 tak.

18 lutego 2026

Tryghed, omsorg og faglighed

Efter en på mange måder hård graviditet, endte jeg med at bestille tid til en hindeløsning og rebozo ved Charlotte.
Jeg fik følelsen af at blive set, så snart jeg trådte ind af døren i hendes, i øvrigt, fantastiske omgivelser. Jeg endte med at få 3 hindeløsninger, og de blev lavet uden smerte og med stor respekt for at tage det i mit tempo. Derudover var hun en stor psykisk støtte i de sidste uger af min graviditet.
Hendes nærvær og ro er helt unik, og jeg kunne ønske for alle gravide at de kom forbi Charlotte ☺️

2 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Fik lavet en hindeløsning 38+0 og fødte…

Fik lavet en hindeløsning 38+0 og fødte 39+3. Det var en rigtig god oplevelse, og jeg kunne efterfølgende mærke hvordan kroppen gjorde sig klar til en snarlig fødsel. Min fødsel gik meget hurtigt, og jeg er sikker på, at det er hindeløsningen, som har sat sit præg. Alt i alt noget jeg vil anbefale til andre gravide. Jeg følte mig tryg og guidet gennem hele oplevelsen.

9 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastiske omgivelser og en fantastisk…

Fantastiske omgivelser og en fantastisk dejlig jordemoder i Charlotte, som tager sig tid, lytter og er rolig og faglig hele vejen igennem ❤️ Fik en skøn massage i de skønneste omgivelser. Varme anbefalinger

27 grudnia 2025

Omsorgsfuld og tryg oplevelse

Jeg havde et ønske om at føde omkring termin d.25/6 og fik anbefalet at få lavet en hindeløsning ved Charlotte. Min første aftale var d.22/6 og efter første behandling kunne jeg godt mærke på vejen hjem at det havde sat gang i noget, men blev ikke til mere.
Så havde en ny aftale hos hende d.24/6 kl.9 og Charlotte gik igang med hindeløsningen, da vandet ligepludselig gik kl.9.30 og det var en fantastisk oplevelse og følte jeg var i de tryggeste hænder hos hende. Senere samme dag kl.21.39 kom min datter til verden.

Kan varmt anbefale Charlotte. Hun er meget imødekommende, fantastisk til at skabe ro og forklar hvad der sker under en hindeløsning . Jeg selv var meget afslappet og tryg i hele forløbet og mærkede ingen smerte.
Det at blive mødt af hendes fantastiske kuppel hvor behandlingen forgår og se den skønne natur omkring, var så smukt et syn

Så jeg kan varmt anbefale Charlotte, hun er dygtig til sit arbejde og utrolig omsorgsfuld.

24 czerwca 2025

Behagelig, beroligende og effektiv

3 graviditet og denne gang skulle der ske noget andet. Med drømmen om at gå i gang selv denne gang, skulle Charlottes hindeløsning, rebozzamassage og ekstra øvelser afprøves.
Reelt set er der begyndende tegn på fødsel allerede dagen efter.
Vores søn bliver født 5 dage efter aftalen, og det blev den bedste fødsel hidtil, fordi den som ønsket, netop blev meget kortere og uden alle de "hjælpemidler", som plejer at være nødvendigt.

20 października 2025

Den bedste graviditetsmassage

Jeg fik den skønneste graviditetsmassage hos Charlotte i uge 40+3. Jeg blev mødt af nærhed og professionalisme, og god tid til en indledende samtale inden massagen, hvor der også var plads til sårbarhed. Et besøg hos Charlotte er ikke bare en behandling, men i høj grad et møde med et varmt og forstående menneske. Derudover er de smukke omgivelser i kuplen midt i skoven med til at skabe en beroligende og tryg atmosfære.

Jeg har i min graviditet fået graviditetsmassage tre forskellige steder, og den hos Charlotte har uden tvivl været den bedste!

Jeg kan varmt anbefale et besøg hos Charlotte 🩷

24 października 2025

Hindeløsning

Bestilte tid til hindeløsning, god og tryg oplevelse. Alt blev forklaret så fint og jeg fik lov at opleve at en hindeløsning kan laves uden smerte! Har før fået lavet hindeløsning i det offentlige - helt anden oplevelse. Men vigtigst af alt så lykkedes planen med hindeløsningen, jeg fik nemlig veer hurtigt efter og fødte om natten. Kan varmt anbefale simpel fødsel!

9 października 2025

Fantastisk oplevelse hos Charlotte – varm, rolig og professionel

Jeg var hos Charlotte til massage og hindeløsning i onsdags (1/10) og så en opfølgende hindeløsning igen i dag (5/10) og jeg er så glad for, at jeg gjorde det! Efter nogle dage med plukveer, hjalp den anden hindeløsning virkelig min krop i gang, og kort tid efter begyndte veerne for alvor.

Charlotte var så rolig, imødekommende og professionel. Hun skabte en tryg og afslappet stemning, og jeg følte mig virkelig i gode hænder. Bare tre timer efter jeg havde forladt hende, var vores lille dreng født 💙

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – Charlotte er helt fantastisk, og jeg ville uden tøven gøre det igen! 💙

5 października 2025

Jeg har været forbi Charlotte til UK

Jeg har været forbi Charlotte til UK - Baby Vending. En meget omsorgsfuld og tryg oplevelse godt guidet af Charlotte. Min partner og jeg fik en masse øvelser med hjem, og fik senere meget let vendt vores baby i maven. Jeg kan kun anbefale et besøg hos Charlotte i de meget skønne omgivelser i skoven.

18 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Charlotte er et skønt og nærværende…

Charlotte er et skønt og nærværende menneske! Jeg modtog den lækreste kropsbehandling, hvor jeg fik en tiltrængt ro på mit nervesystem - selv min baby reagerede undervejs, med aktivitet (kommunikation) på behandlingen og roen i min krop.
Vi startede ud med en dyb snak om min graviditet og forestående fødsel, hvor jeg også fik små redskaber, til at grounde min krop - og bare være krop.
Charlotte holdt et trygt rum, tog sig god tid, åbnede op for reflektioner og inkluderede min partner under hele sessionen.
Hendes store erfaring og blide væsen var lige, hvad jeg havde brug for.

22 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Den bedste fødselsdagsgave jeg har…

Den bedste fødselsdagsgave jeg har fået.
Graviditetsmassage af Charlotte, det mest afslappende og fantastiske jeg nogensinde har prøvet. Jeg var i helt trygge rammer og blev forkælet fra top til tå, man blev lyttet til, og fik en vanvittig god sparring om hvad der er godt for en selv. Jeg vil anbefale det til alle gravide kvinder - det er hele oplevelsen værd!

30 września 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej