Super flotte plakater, god service og hurtig levering. Simon er en rigtig flink fyr, som jeg har haft fornøjelse af at møde flere gange. Hans plakater er rigtig flotte, og de passer både i køkkenet,... Zobacz więcej
Købte 3 børneplakater, som var rigtig fine i kvalitet. Da der var udsalg, købte jeg rammer til, hvor plakater allerede var indrammet da jeg fik dem. God service. Dog synes jeg det er ærgerligt at der... Zobacz więcej
Vi har oplevet en helt fantastisk service i 1 klasse og mere til 👌 Mega hurtig levering - der var dog sket en mindre fave fejl på en plakat. Vi henvendte os, og mødte et meget imødekommend... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Køkken- og klimaplakater, skabt for at inspirere folk til en grønnere hverdag. For hver solgte plakat doneres der 50kr til velgørenhed gennem organisationer SimonHolst samarbejder med. Se mere på > www.SimonHolst.dk
Algade 61A, 2, 5500, Middelfart, Dania
- kontakt@simonholst.dk
- simonholst.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Fantastisk SERVICE!
SERVICE!! det var lidt svært til at starte med, fordi jeg blev i tvivl, om ordren var gået i gennem, og kunne ikke få svar på mail, ej heller finde kontakt på sitet. MEN det lykkedes og jeg talte tlf med en super servicemindet og venlig mand, som tjekkede efter.
Siden bestilte jeg som normalt, og modtog ordrebekræftelse og indenfor en uge min pakke. Med en ekstra ting i, for min ulejlighed.
Desværre var en ramme revnet - men den blev erstattet med en ny indenfor få dage. SUPER god service og min varmeste anbefaling.
Posterandframe.com
Super hurtig levering of produkter af høj kvalitet.
Smukke plakater i flotte rammer. Meget tilfreds!
Alt som forventet
Lang leveringstid
Jeg nåede næsten ikke at få den købte gave med til fødselsdagen, pga. lang leveringstid og ingen kommunikation herom. Der står 1-3 dages levering på hjemmesiden, men pakken blev først afsendt en uge efter den blev bestilt og efter jeg havde sendt to mails. Fin plakat, men mega ærgerlig oplevelse og stres op til en fødselsdag. Informer jeres kunder om forlænget leveringstid - det havde gjort oplevelsen en helt anden.
God service og flotte plakater
Jeg havde bestilt to plakater og to rammer dertil. Det var dog kun plakaterne der kom, men de sendte rammer med det samme da jeg skrev til dem. Super god service og vanvittig flotte plakater!
Super fin plakat - kan kun anbefales
Super fin plakat med årstidens frugt og grønt, lækkert papir, og hurtig levering. Kan kun anbefales.
Indrammet plakat
God og hurtig levering og meget god indpakning så billedet kom i hel stand.
Hurtig og god service
For mange menneskelige fejl
Jeg bestilte fredag den 16. En plakat som skulle bruges som gave lørdag den 24. Men deres hjemmeside sagde 1-3 dages levering så alt burde være okay. På deres hjemmeside står der i bunden man kan betale med MobilPay hvilket ikke var rigtigt så det var lidt irriterende.
Jeg fik ikke nogen odrebekræftelse så jeg skrev til dem i løbet af weekenden men den mail kom der aldrig svar på.
Tirsdag får jeg så en besked om at min ordre er afsendt.
Torsdag modtager jeg min pakke men med de forkerte plakater i så jeg skriver igen en mail fordi jeg ikke kan finde noget telefonnummer men jeg har jo ikke de store forventinger når man nu ikke har fået svar i over 4 døgn på den anden mail.
Fredag morgen får jeg så svar på min mail af en flink ansat og de sender en ny plakat som bliver afsendt samme dag og jeg kan bare beholde de forkerte.
Lørdag klokken 15 får jeg besked om at jeg kan hente min pakke hvilket desværre var for sent til at jeg kunne nå at få den med som gave men det var i det mindste den rigtige denne gang.
Alt i alt en lidt øv oplevelse med mange bump på vejen til det rigtige resultat.
Super nem bestilling og god service
Meget hurtig levering.
Oplysning fremmer forståelsen
Jeg har over 23 års erfaring i nethandel, og kender derfor mine rettigheder som forbruger. Jeg fik købt en virkelig flot plakat, men desværre var størrelsen ikke optimal. Derfor sendte jeg en mail, hvor i jeg bad om en returlabel, denne mail blev aldrig besvaret. Men heldigvis kunne GLS hjælpe med returneringen. Efter en uge, rettede jeg henvendelse til firmaet, og bad om mine penge retur. De er nu blevet udbetalt, men processen dertil, kunne være gået nemmere.
Et godt råd til Simonholst.dk, oplys på websiten, at I er i gang med en firma overtagelse, så kan forbrugeren selv vurdere om de vil handle der, eller vente til hele processen er gennemført.
Manglende levering
Har endnu ikke modtaget min nye plakat. Den blev bestilt den 5.7.22. Og til trods for jeg har sendt flere mail og været i telefonisk kontakt med flere forskellige personer.
Ultra flotte plakater i flotte rammer.
Ultra flotte plakater i flotte rammer.
Forsvarlig indpakning.
Et sted jeg kommer tilbage til.
Tilfreds
Der er ikke så meget at fortælle. Jeg er meget tilfreds m køb af 1 stk plakat. Den var rullet nænsomt op, så den var nem at sætte i en ramme vi havde hjemme. Jeg anbefaler.
Fikk beskjed om at det manglet noe med…
Fikk beskjed om at det manglet noe med adressen så de ikke fikk sendt den. Det var det da ikke siden jeg dobbelt skjekket alt sammen. Så de har scamma meg og jeg bestiller ALDRI fra utlandske nettsider igjen! Bare norske! Go norway!!

Odpowiedź od Simonholst