Varen (et smykkesæt) er som lovet og alt kørte efter bogen, hvilket givet 4 stjerner i min karakterbog. Den sidste får Karina, fordi hun gør købet til en positiv og personlig oplevelse takket være en... Zobacz więcej
Silver-z
Jeg har aldrig tidligere, fået så god og personlig service ! Og samtidig sparet penge. Jeg havde afgivet en ordre på 4 hals- smykker . Havde derefter set og bestilt 4 halskæder. Alle de forskelli... Zobacz więcej
Hade aldri lest om Zilver-z før , men jeg møtte en venninne som hadde et nydelig Dagmarkors, og slikt kors ville jeg ha ... Jeg søkte på nettet og var ikke i tvil om at Zilver-z hadde min riktige v... Zobacz więcej
Overskuelig, detaljeret hjemmeside.Varen modtaget ganske få dage efter bestilling. Varen svarer til det jeg havde regnet med.Der var sågar en håndskrevet julehilsen på fakturaen. Bestemt ikke sidste... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Dejligt problemfri, hurtig levering. Jeg er særdeles tilfreds
Jeg er særdeles tilfreds med min handel hos Silver-z.
Kan helt sikkert anbefales
Super behandling, og utrolig hjælpsom personale da jeg havde tvivl om min pakke ville nå frem inden jul.
Super god service.
Jeg modtog min bestilte vare, et sølvsmykke, efter bare to dage og varen levede helt op til mine forventninger. Efter ønske var smykket desuden, flot og elegant, blevet pakket ind som gave.
Super betjening
Overskuelig hjemmeside, nem bestilling og hurtig levering! Jeg bestilte mine varer om eftermiddagen og de kom allerede med posten dagen efter.
Varen svarede til billedet
Hurtig levering. Varen svarede til billedet og det var en ok pris.
Hurtig service og fint udvalg
Vi var på udkig efter et dagmarkors og fandt her både god pris, stort udvalg og fri fragt
God service. Chattede og fik varen dagen efter
En rigtig god service, jeg fik så desvære de forkerte englevedhæng, men jeg valgte at beholde dem. Prisen var vist også den samme.

Odpowiedź od Silver-z
PERFEKT
Hej.
Ikke så mange kommentarer herfra. Alt har bare været perfekt.
Mvh. Anne Lise Madsen
Super hurtig levering
Nemt at bestille og det gik rigtig hurtigt med at få varen leveret til døren. Handler gerne med silver-z igen
fantastisk betjening, flot og indbydende pakket vare
har fået en fantastisk, hurtig og korrekt betjening. Varen var perfekt og meget flot pakket.
Absolut anbefalelsesværdigt firma. :-)
Rigtig dejlig shop, varer svarer til til forventningen
Super god og varer svarer fuldt ud til forventningen og hurtig ekspedition.
God, hurtig service
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Tilfreds!!!!
Perfekt
Super hurtig og god service. Varen perfekt. Kan kun anbefale dem til andre
Den hidtil bedste service
Købte et sæt øreringe på Silver-Z, men var dog desværre så uheldig at de var misfarvede. Jeg kontaktede derfor Karina, og fik en super hurtigt respons (selv i weekenden!) og problemet blev hurtigt løst fuldstændig smertefrit.
Kvaliteten og prisen på øreringene var i top og kan varmt anbefale Silver-Z til andre.
Kan ikke gøres bedre
Kunne ikke gøres bedre - hurtig levering, varen som forventet
Overvældende.
Pæne ting, super hjemmeside og meget tiltalende priser. Ikke sidste gang jeg vil benytte Silver-z.
Hurtigt, nemt og go kvali!
Silver-Z har nu fået en fast kunde!
Varerne kommer hurtigt, lever fuldt op til forventningerne og jeg vil bestemt anbefale siden, til omgangskredsen!
super flot
Tak for det flotte ``Ahorn `´smykke ,Jeg er meget tilfreds ,og kan bare anbefale andre ,at købe hos Jer en anden gang.
Hurtig og effektiv flot indpakning
Prøve det spændende gød kvalitet