Varen (et smykkesæt) er som lovet og alt kørte efter bogen, hvilket givet 4 stjerner i min karakterbog. Den sidste får Karina, fordi hun gør købet til en positiv og personlig oplevelse takket være en... Zobacz więcej
Silver-z
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har aldrig tidligere, fået så god og personlig service ! Og samtidig sparet penge. Jeg havde afgivet en ordre på 4 hals- smykker . Havde derefter set og bestilt 4 halskæder. Alle de forskelli... Zobacz więcej
Hade aldri lest om Zilver-z før , men jeg møtte en venninne som hadde et nydelig Dagmarkors, og slikt kors ville jeg ha ... Jeg søkte på nettet og var ikke i tvil om at Zilver-z hadde min riktige v... Zobacz więcej
Overskuelig, detaljeret hjemmeside.Varen modtaget ganske få dage efter bestilling. Varen svarer til det jeg havde regnet med.Der var sågar en håndskrevet julehilsen på fakturaen. Bestemt ikke sidste... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Det var bare en super handel
Vi er mega meget tilfredse med Silver-z, de holdte hvad de lovede og lidt til, fik en faktura hvorpå der var tilføjet med kuglepen "tak for ordren! God påske Smiley"
Det gjorde bare en så glad
Helle
Meget tilfredsstillende service
Fine smykker passer til beskrivelsen. Vil til en hver tid anbefale at handle her. God service.
mega tilfreds og hurtig levering
jeg har intet og klage over sydens der var hurtig levering ved dem og jeg er yderst tilfreds med den varer jeg købte
Hurtig levering
Jeg har købt et Dagmarkors og fået det leveret i en fin gaveæske og indpakket i en sød stofpose. Jeg er meget tilfreds med handlen
Flot og fængende udvalg, lynhurtig service.
Hurtig og nemt
Nem bestilling, god pris på varen og hurtig levering til tiden som lovet
SUPRIM
Dejligt sted at handle, hurtig respons på spørgsmål, fine varer, og rigtig pænt pakket ind. Vilgerne handle her igen, og anbefale det til andre.
Mvh. A.J.
Fantastisk service :-)
Jeg bestilte en vare, og det gik så stærkt, det kørte bare.
Dagmarkors på 1-2-3
Zilver-z hadde min riktige vare. Et nydelig kors, og meget hurtig levert. Vil definitivt handle fra Zilver-z neste gang jeg skal ha et smykke…Og så billig…. En udelt positiv handel fra Zilver-z. Anbefales til norske kjøpere også...
Over ordentlig god service
Vi købte et smykkeskrin, som desværre v modtagelsen var i stykker. Efter henvendelse til Silver z sendte de straks et nyt uden tøven,
Dejligt når jeg tænker på hvor besværligt det kan være at handle på nettet
Super netbutk
Meget overskuelig hjemmeside. Det virker. Vare kom som de skulle. Vil helt sikker handle der igen.
Nem handel
God hjemmeside, der er nem at overskue.
Hurtig levering, og super fin varer.
Super oplevelse
Silver-Z er bare helt i orden.
Nemt at bestille
Hurtig levering
Tak.
Fantastisk
Silver-Z er en rigtig let hjemmeside at finde rundt på.
De holder hvad de lover med levering.
Og smykkerne er i super kvalitet.
Helt sikkert et sted jeg handler igen!
En fornøjelse hver gang
Har nu handlet et par gange med Silver-z, og det fungerer bare.
Der er endda mulighed for afhentning af pakke i Glostrup, så en eventuelt gavemodtager ikke opdager noget i postkassen.
Vil klart handle der igen
Super!
Jeg bestilte et smykkeskrin hos Silver-z. Det blev leveret hurtigt og levede op til forventningerne :-)
Super god betjening.
Let forståeligt sprog på hjemmesiden. Alt let og enkelt.
Fint udvalg, gode priser, hurtig levering i flot indpakning. Alt var bare i orden.
Det er første gang jeg har handlet på Silver-z, men helt sikkert ikke sidste gang. Intet at komme efter, alt kørte snorlige, flotte produkter, leveret i både æske og silkepose.
Kan kun anbefales.
Super godt
Jeg synes det er et godt produkt jeg har fået, og bærer ringen med stolthed.
Jeg har anbefalet denne side til flere af mine venner og veninder, da de blev meget misundelige på mig...
Det er jo en helt unik ting man ikke kan købe andre steder, samt til en pris der er til at forstå.
Jeg mener hvad får man for 250kr idag, det giver man jo nemt for en ring alle andre steder, men ikke en ring som denne.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.