Do NOT order this IPL machine. Silky Skin Pro added two unwanted products on to my order. There was no indication as to the fact that they would be added automatically, nothing to suggest I shoul... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Elendig kundeservice, skickar varor från Kina, via fraktbolag i Malmö. Ingen returadress följer med, svarar inte på mail, vill inte refundert för returnerade varor, har en returadress som visar til e... Zobacz więcej
Köp inte denna dåliga produkt! Den ger inte utlovat resultat (trots att jag gjort på alla konstens regler efter instruktioner från kundtjänst). Kundtjänst vägrar dessutom ta tillbaka produkten trots... Zobacz więcej
Jag har nu testat silkly 3 gånger. Jag är inte så imponerad då den för de första ger mig mer strawberry legs och den tar även inte bort mina hårstrån. Visst jag har blivit belönad med att ha mjuka fju... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Silkly - Revolutionerande hårborttagnings- och exfolieringsprodukt för mjuk, silkeslen hud. Med en unik formula baserad på nanokristall-teknik, erbjuder Silkly en effektiv och skonsam behandling. Upplev snabba resultat med enkel användning - få silkeslen hud på bara några minuter med Silkly. Silkly är ett säkert och pålitligt alternativ till traditionella hårborttagningsmetoder såsom rakning och vaxning. Produkten är också lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Dess naturliga formula är säker att använda på alla kroppsdelar, inklusive armhålor, ben, bikinilinje och ansikte.
Dane kontaktowe
Tumstocksvägen 126, 187 66, Täby, Szwecja
- info@silklyskin.se
- silklyskin.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Produkten fungerar jättebra
Produkten fungerar jättebra. Inga fler skärsår.
Love the smoothness
This is really great! I love the smoothness on my legs after shaving with silkly🥰👌 you have to be A bit careful at sensitive areas but i learned to do it A step at A time (several short period of times rather than for A long time until all the hair is gone). Best regards Teresa
The product needs time to learn how to use
The product is not as easy to use as it looks, but there's a chance to learn how to use it right.
The transport of the product was much quicker than what was said.
Tycker absolut inte den var värt…
Tycker absolut inte den var värt pengen. Får inte bort allt & då är det inte värt energin
Det tog bort hår men man får hålla på…
Det tog bort hår men man får hålla på ett tag tar mycket längre tid än att raka sig och håret växer ut lika snabbt om inte snabbare så jag är inte så imponerad utav den tyvärr
Funkar inte alls så bra som reklamen
Funkar inte alls så bra som reklamen. Fick sår på benen efter att jag gjort det på fuktig hud. Funkade bättre på torr hud.
Det tar inte mina hår har försökt ett…
Det tar inte mina hår har försökt ett par gånger men samma resultat tyvärr
Exfolierar bra men som hårborttagning…
Exfolierar bra men som hårborttagning fungerar det dåligt för mig.
Otroligt!
Otroligt, den tar bort håret och huden blir len! Jättenöjd och rekommenderat den till mina vänner :)
Sk.t produkt har provat den vid tre…
Sk.t produkt har provat den vid tre olika tillfällen och alla gånger har jag fått raka efter för den tar inte bort håren som den skall och svin dyr. Köpte 2 st en till mig och en till min dotterbolag båda är mycket besvikna!!
Håret växte ut snabbare än rakning
Håret växte ut snabbare än rakning. Kliar och svider. Blir supertorr hud efter håret har avlägsnats. Även om man smörjer är huden irriterad.
Fungerar bra på armar och ben men ingen…
Fungerar bra på armar och ben men ingen annanstans.
Den tar helt enkelt inte bort håret
Den tar helt enkelt inte bort håret. Huden blir röd och irriterad. Använder den som fotfil.. Världens dyraste fotfil. Mitt sämsta och onödigaste köp någonsin.
Min hud blev irriterad och torr av…
Min hud blev irriterad och torr av skrubbandet. Krävdes mycket skrubbande för att få bort allt hår. Funkade inte alls för mig tyvärr.
Funkar överhuvudtaget inte
Funkar överhuvudtaget inte! Har testat på flera delar av kroppen men ingenting händer varesig man har långa eller korta hårstrån. Bortkastade pengaf på en produkt som inte alls håller vad den lovat.
Har kastat min Silky på lämpligt…
Har kastat min Silky på lämpligt sorterat sätt på återvinningen…Fungerade absolut inte alls för mig.
Såg så smidigt och trevligt ut men även om jag följde instruktionerna så gjorde den inte sitt jobb för min del. Kan visserligen fått ett måndagsexemplar? Men hårborttagning utförde den i alla fall inte på det sätt som reklamen visade. Blev så besviken att den fick vandra vidare…
Missnöjd
Samtidigt som håren försvinner, slipas också huden ner. Vilket gör ont! Produkten passar inte mig och min hud.
Fruktansvärt missnöjd med denna…
Fruktansvärt missnöjd med denna produkt. Man får skrubba hur länge som helst för att få bort något hår alls. Tar aldrig allt. Bortkastade pengar.
Bortkastade pengar
Bortkastade pengar. Och jag köpte inte en utan två stycken. Tar inte bort något hår men man får skavsår på köpet.
Tyvärr gick jag på en nit här, 😶
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.