Elendig kundeservice, skickar varor från Kina, via fraktbolag i Malmö. Ingen returadress följer med, svarar inte på mail, vill inte refundert för returnerade varor, har en returadress som visar til e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Köp inte denna dåliga produkt! Den ger inte utlovat resultat (trots att jag gjort på alla konstens regler efter instruktioner från kundtjänst). Kundtjänst vägrar dessutom ta tillbaka produkten trots... Zobacz więcej
Silky skin intim lovar lent resultat, det blev väldigt kort stubb o bara lent på de ställen det var minimalt med hårväxt, fick raka med rakhyvel efter
Engångverktyg. Nöts ut blixtsnabbt. Jag har använt den 2-3 ggr på underbenet. Först utmärkt, men snabbt utsliten. Håller kanske i tre år, men slutar snabbt ha effekt. Bara bluff. Uppdatering: Företage... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Silkly - Revolutionerande hårborttagnings- och exfolieringsprodukt för mjuk, silkeslen hud. Med en unik formula baserad på nanokristall-teknik, erbjuder Silkly en effektiv och skonsam behandling. Upplev snabba resultat med enkel användning - få silkeslen hud på bara några minuter med Silkly. Silkly är ett säkert och pålitligt alternativ till traditionella hårborttagningsmetoder såsom rakning och vaxning. Produkten är också lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Dess naturliga formula är säker att använda på alla kroppsdelar, inklusive armhålor, ben, bikinilinje och ansikte.
Dane kontaktowe
Tumstocksvägen 126, 187 66, Täby, Szwecja
- info@silklyskin.se
- silklyskin.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jag tycker inte att produkten levererar…
Jag tycker inte att produkten levererar vad den lovar. Den filar av hårstråna istället för att gnugga upp dem. Blir samma som att raka benen. Det tar dessutom en evighet att sitta med och man får ta i för att något ska hända.
Helt värdelös produkt
Helt värdelös produkt, inte ett strå försvinner. Bortkastade pengar.
produkten funkar inte
Funkar inte alls
Funkar inte alls. Riktig bluffprodukt!! Usel! Inte ett hårstrå försvinner
Jag är ledsen men produkten var helt…
Jag är ledsen men produkten var helt värdelös. Man blir mjuk och len men tyvärr lika hårig.
Beställde 2 st men ingen av dem funkar.
Orimligt lång leveranstid
Bluffprodukt
Bluffprodukt, funkar inte alls och känns som en leksak. Telefonnummer på deras site finns ingen abonnent på. Blir intressant när man ska reklamera...får se om KLARNA hjälper mig som samarbetar med detta företag uppenbarligen.
Fungerar inte alls.
Tog jättelång tid att få benen hårfria
Tog jättelång tid att få benen hårfria, dock blev det okej när jag till slut var klar. Men det gjorde ont och blev inte så bra som jag hoppats på, redan dagen efter hade jag "3dagarsstubb" igen.
Jag är riktigt nöjd
Jag är riktigt nöjd. Köpte 2st, en till mig o en till dottern. Hon är också nöjd. Det som drar ner betyget till en 4:a är att den går lätt sönder. Råkade tappa min i golvet o den blev helt förstörd. Så nu har jag beställt 2st till..
Tar inte bort ett hårstrå
Tar inte bort ett hårstrå. Jättedålig produkt.
Skön att använda
Skön att använda, man behöver inte oroa sig över att skära sig på rakblad och får en skrubb av huden samtidigt som håren möts bort.
Sämsta grejen jag någonsin provat
Sämsta grejen jag någonsin provat. Funkar inte på det sättet som utlovas. Riktigt skräp helt enkelt!
Dålig kundservice!
Jag beställde 2 st och ingen fungerade. Jag ville reklamera och fick bland annat ett motbud att få 30% rabatt. Eftersom jag inte vill betala något när produkten inte fungerar får jag reklamera men måste stå för frakten tillbaka. Trist när man fått nått som inte fungerade!
Bluff företag❗️ Man får inte tillbaka…
Bluff företag❗️ Man får inte tillbaka pengarna. Fick tag i en på mejlen när jag skrev, som sluta svara när jag skrev jag ville reklamera och ha pengarna tillbaka, då produkten inte levde upp till förväntningarna ... handla inte här ni blir lurade!!!
Fungerade inte alls
Fungerade inte alls. Fick svidande sår under armarna.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.