Bestilte en kunstig Phalaenopsis Orkidé hos Silkeplanter.dk, og hele oplevelsen fra bestilling til levering var super nem og problemfri. Det største wow-øjeblik kom da jeg pakkede orkidéen ud - kva... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har netop købt ét af Silkeplanters kunstige træer – en Scindapsus (130 cm) - og wauw, det er virkelighedstro! Hurtig levering, og træet var i rigtig fin stand ved modtagelse, hvor det stod bundet fas... Zobacz więcej
Dejlig oplevelse Jeg måtte prøve at erstatte mine planter, efter invadering af sørgemyg . Alle blev smidt ud, så glad var jeg for det rigtig gode alternativ, nemlig Silkeblomster. De er så virkelige... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I efteråret købte jeg vinranker og drueklaser. Begge dele var virkelighedstro og prisen fin. Jeg afhentede selv og fik et kig ind i deres showroom. Det var overvældende, deres træer og blomster er vir... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Silkeplanter.dk finder du et stort udvalg af forskellige naturtro kunstige grønne planter, blomster & træer. Du finder også et stort udvalg af Capi krukker, som er vores specielt designede miljøvenlige letvægtskrukker, fremstillet af genbrugsplast. Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen og vi følger passioneret moden inden for plante og interiørbranchen, så vi altid er klar med den nyeste viden og tendenser inden for indretning med kunstige planter.
Lundagervej 25 m, 8722, Hedensted, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Det største wow-øjeblik kom da jeg pakkede orkidéen ud - kvaliteten er simpelthen imponerende. På afstand kan du slet ikke se forskel på en ægte og denne her. Luftrødderne og bladene er utroligt realistiske og gennemarbejdede.
Kan varmt anbefale Silkeplanter.dk til alle, der leder efter kunstige planter i høj kvalitet!

Odpowiedź od Silkeplanter
Meget fint produkt, god service og hurtig levering

Odpowiedź od Silkeplanter
Jeg ønskede en ombytning og I var hurtige og kun få dage. efter modtog jeg min nye vare. TAK

Odpowiedź od Silkeplanter
Super flotte planter - meget naturtro. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Silkeplanter
Super flotte fresia-blomster og en lynhurtig levering!
Jeg er meget tilfreds 🥰

Odpowiedź od Silkeplanter
Jeg modtog en rigtig fin plante, som ser rigtig naturtro ud. Er rigtig glad for den.

Odpowiedź od Silkeplanter
Man skal hen at røre ved planterne før det går op får én at de er kunstige

Odpowiedź od Silkeplanter
Meget glad for mine køb af efterhånden mange planter, blomster, palme og efue til altanen.
De er meget naturtro - så mine gæster bliver forbavset over de ikke er ægte‼️

Odpowiedź od Silkeplanter
Flotte og naturtro planter og super hurtig levering - selv i travl juletid.

Perfekt
Vi har handlet med Silkeplanter tidligere og også besøgt jeres showroom i Hedensted.
Vi er meget glade for jeres produkter i høj og naturtro kvalitet, så 5 stjerner og tommel op herfra.

Odpowiedź od Silkeplanter
Flotte og naturlige blomster. Hurtig levering

Odpowiedź od Silkeplanter
Købte tre forskellige planter, og er meget glad for dem. Ikke sidste gang, jeg handler hos Silkeplanter.

Odpowiedź od Silkeplanter
Hurtig levering af fine planter
Det er ikke sidste gang jeg køber fra jer.

Odpowiedź od Silkeplanter
Hurtigt levering og forsvarlige indpakket. Derudover så ELSKER jeg mit nye træ

Odpowiedź od Silkeplanter
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.