Desværre skal man markere en stjerne i anmeldelsen. Den skulle have har 0 😤 Købte sneaks men modtog efter flere måneder en dukkekjole i det stiveste stod. Den var skrækkelig - og hvorfor sende den... Zobacz więcej
Silene
Zobacz, co mówią recenzenci
1 stjerne fordi de svarer på klage mails. 1 stjerne fordi jeg modtog jakken. Silene trak pengene med det samme og meddelte samtidig at pakken var afsendt... Pakken modtog jeg efter en måned, fyldt... Zobacz więcej
Er meget lidt tilfreds,måtte skrive 2 gange for at høre hvor min var kom, undskyldte og den var sendt men ventede stadig, endelig fik jeg dem men de var desværre for små (støvler) skrev til dem for a... Zobacz więcej
Har sendt 3 mailer nå til Silene uten svar. Bestilte en kjole til dama som eg fikk beskjed om var levert. Sjekker med Postnord å pakken var levert i retur til Silene. Eg har betalt for kjole å frak... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Merkurvej 4, 4200, Slagelse, Dania
- 71969094
- Kontakt@silene.dk
- silene.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Værste oplevelse
Jeg bestilte en vare 10.9.19. De trak pengene dagen efter, hvor jeg fik besked fra Post Nord, at de have modtaget besked om, at der var en pakke på vej. Så skete der ikke mere. Har været i mail-kontakt med Silene 8-10 gange. De kunne ikke finde min pakke. Lovede mig dog, jeg ville modtage den indenfor 1 uge, hvilket svar jeg modtog 4 gange. Intet skete. Forsøgte tlf-kontakt utallige gange. Uden held. Efter 2 måneder vælger jeg af annullere handlen. Her får jeg så at vide, de ikke kunne finde min bestilling, hvilket de først skulle, før jeg kunne få mine penge tilbage. Jeg mener jo ikke, det kunne være mit problem, jeg ønsker mine penge retur. Efter endnu 14 dage modtager jeg besked fra Post Nord, at der er en pakke på vej. Mailede med det samme til Silene, at jeg jo havde annulleret handlen, forsøgte igen at ringe Silene op, også uden held. Har ikke modtaget svar på mine sidste mails. Har stadig heller ikke modtaget mine penge. Jeg synes, det er toppen af frækhed at afsende en bestilling som jeg, efter 2.5 måneds venten, havde annulleret. Kan absolut ikke anbefale Silene
Køb ikke her
Dårligste oplevelse længe. Varen er så forsinket at jeg vælger at annullere købet. Bliver lovet mine penge tilbage, stadig ikke modtaget. Og pludselig er varen sendt, trods accept af annullering. Pengene bliver trukket inden varen er afsendt. Og har stadig utallige mails med tømme løfter. Send mine penge tilbage Tak
Bestilte varer d.9.11.2019
Bestilte varer d.9.11.2019, men har aldrig modtaget varene 😠 firmaet et overholder ikke hvad de lover - køb aldrig fra dette firma. Når jeg klager pr.mail, får jeg samme svar som så mange af jer andre her på siden, at de undskylder og at varen sendes først i næste uge....varen kom dog aldrig. Gør indsigelse i banken på mandag, vil have mine penge retur.
Vh Lisa
Total dårligt sted at handle
Total dårligt sted at handle, har aldrig modtaget mine varer

Ikke modtaget min kjole
Bestilte en julekjole mandag den 25/11-19. Fik besked samme dag om at min pakke var sendt. Men har hverken modtaget info om at de faktisk har sendt min pakke samt har de har trukket pengene på mit betalingskort. Har skrevet til dem onsdag hvor min pakke var og fik svar retur at pakken var sendt. Næste skridt bliver en politi anmeldse for tvivler på at jeg ser den kjole
Hej jeg har haft en dårlig oplevelse
Hej jeg har haft en dårlig oplevelse. Jeg har bestilt sådan noget rigtig fine damesko til min mor. Det skal politi anmeldes fordi ellers så forsætter de. Er så skuffet over det firma. Så blivet der lige 350 kr mdr til denne mdr
Don't do IT!!
Måtte ringe 4 gange for at rykke for at få min pakke. Jeg bestilte d. 9/9 og har modtaget den her d. 26/11. Først da jeg krævede mine penge tilbage, fik de sendt min pakke afsted.
Bestiller aldrig derfra igen!!!
Pengene retur
Hvis i har betalt via PayPal, kan man indgive en klage til dem, og få pengene retur den vej. Det lykkes i hvert fald mig.
0 stjerner er i den grad fortjent.
29. nov. 2019
0 stjerner er i den grad fortjent.
Ordredato: 25/10 2019.
Pengene er allerede trukket. Så vidt jeg ved må pengene først blive trukket når ordren er afsendt. Det er den stadig ikke, i har stadig ikke sendt mig et pakke nummer som faktisk viser at pakken er indleveret. I har sendt mig 2 forskelliger pakke numre, men ingen af disse pakke numre er der nogle scan på.
Flere gange har jeg skrevet og får dette svar hver gang:
"Jeg beklager den urimelige ventetid og forstår din frustration, pakken er på vej til dig og du vil automatisk modtage mails og sms med yderligere information.
🌞Vi ønsker dig en fantastisk dejlig dag🌞"
Sådan stærkt, det er det eneste i kan skrive retur på mailen. Selv når jeg truer med at politi anmelde her. Som jeg i øvrigt allerede har gjort. For den er jo helt gal hos jer. Selv når men skriver at i skal sende mine penge retur, ja så får man samme svar.
Det er fuldstændig uacceptabelt at i holder jeres kunder hen og vælger bare at ignorere folk.
I tager dog telefonen, så det er da også det eneste positive ved denne anmeldelse. Håber i bliver lukket ned.
Opdateret 06/01-2020:
Ja så er både hjemmesiden og deres domæne lukket ned, hvilket betyder at man slet ikke kan komme i kontakt med silene.dk mere. Det vil så også sige at nu får man ikke pengene tilbage alligevel. Det er simpelthen for dårligt. Glem alt om at klage til forbrugerklage nævnet med mindre du har købt tøj over 680 kr, for ellers kan de ikke hjælpe, plus det koster et gebyr på 100 kr. Fedt. Det er da rart med sådanne mennesker i denne verden. Føj, håber ham bag bliver kylet i i spjældet med fuld fart.
18skod firma
18. september bestilte jeg et par sportssko. Dagen efter hævede Silene pengene på min konto. Her 30. november har jeg stadig ikke fået mine sko. Fa. giver Post.Nord skylden, men dem har jeg ingen aftale med. Så er stadig uden mine sko. Fraråder alle det firma.
Ella Brødbæk

Absolut utilfreds
Absolut utilfreds. efter 6 uger og adskillige rykkere har jeg stadig ikke modtaget mine varer. Da jeg annullerede ordren - ophørte tilbagemeldingerne på mine forespørgsler og pengene som blev betalt ved bestilling har jeg heller ikke modtaget. Det er nu 8 uger siden jeg bestilte :-(

Odpowiedź od Silene
Hæver penge men sender aldrig varen
Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg valgt at gøre det!
Jeg kan ikke anbefale andre at shoppe på Silene.dk
De er svære at få kontakt med og sender ikke varen.
Jeg har kontaktet min bank og gjort indsigelse mod det beløb Silene.dk har hævet på mit kreditkort. Pengene er hævet 12/11, i dag er det 28/11 og jeg har ikke set skyggen af varen.
De sender en ordrebekræftelse og et tracking nr til PostNord, men de sender aldrig pakken!
Jeg er to gange, pr. tlf og mail, blevet lovet de sender pakken, men det sker ikke!
Da jeg skrev til dem, den 21/11, at jeg vil ophæve købet, da de ikke overholder det de lover, svare de:
“Pakken er ved dig i starten af næste uge, vi har vedlagt en lille gave som kompensation for ventetiden og beklager dybt ulejligheden.
🌞Vi ønsker dig en fantastisk dejlig dag🌞”
Nu er det torsdag (28/11) aften, og ifølge tracking nummeret er pakken stadig ikke sendt.
Jeg har fået de forkerte varer leveret
Jeg har fået de forkerte varer leveret, og kan overhovedet ikke komme i kontakt med firmaet, hverken på telefonen eller på mail.
Det er virkelig et meget dårligt firma at handle ved
Ville gerne have givet 0 stjerner
Ville gerne have givet 0 stjerner, men det var ikke muligt.
Man får ikke sine varer, som man ellers får lov at betale for med det samme, man bestiller. Man får kun deres autosvar ved henvendelse på mail samt tlf. Svarer, når man ringer.
Føj, hvor kan I ikke være jer selv bekendt!
Skandale firma.
Tror der mangler -stjerner. Dårligste firma jeg nogensinde har handlet med. 1 stjerne er ALT for meget. Har ventet i snart en md på mine vare, som skulle have været til fødselsdagsgaver.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig en…
Jeg har aldrig oplevet så dårlig en handel, har bestilt 2 pakker, hvoraf den ene stadig ikke er modtaget (efter 2 mdr)
Har forsøgt både at runge og maile, men kommer ikke igennem.
- har dog fået svar på en enkelt mail med- kan godt forstå din frustration, uden yderligere fremsigt el forklaring .
Ventede 1 måned på min vare er ikke…
Ventede 1 måned på min vare er ikke tilfreds
Meget sen levering
Meget sen levering, de skrev de ville ligge en gave ved da den var så sent afsendt men den var ikke med. Selve kvaliteten ad produktet var ikke tilfredsstillende, meget plastik agtigt.
Det tog godt nok lang tid over 2måneder…
Det tog godt nok lang tid over 2måneder inden jeg modtog mine varer
Utilfreds
Jeg bestilte kjolen for lang tid siden , men der gik endnu længere inden jeg fik den , der måtte gå 3 gange at jeg kontaktede dem inden jeg fik kjolen og så var den slet ikke som på billedet og derefter skulle jeg stadigvæk betale de 200 kr . Det er første og sidste gang at jeg bestille hos dem
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.