Silene

Oceniono na 1 z 5

Desværre skal man markere en stjerne i anmeldelsen. Den skulle have har 0 😤 Købte sneaks men modtog efter flere måneder en dukkekjole i det stiveste stod. Den var skrækkelig - og hvorfor sende den... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

1 stjerne fordi de svarer på klage mails. 1 stjerne fordi jeg modtog jakken. Silene trak pengene med det samme og meddelte samtidig at pakken var afsendt... Pakken modtog jeg efter en måned, fyldt... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Er meget lidt tilfreds,måtte skrive 2 gange for at høre hvor min var kom, undskyldte og den var sendt men ventede stadig, endelig fik jeg dem men de var desværre for små (støvler) skrev til dem for a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har sendt 3 mailer nå til Silene uten svar. Bestilte en kjole til dama som eg fikk beskjed om var levert. Sjekker med Postnord å pakken var levert i retur til Silene. Eg har betalt for kjole å frak... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fusker Firma

De har også taget fusen på mig, lover mig ekstra gaver og varen kommer i næste uge.. ser bare ingen pakker.. LAD VÆR MED AT HANDLE PÅ Silene.dk

Oceniono na 1 z 5

Forkerte vare og dårlig kvalitet til prisen

Har i dag modtaget min pakke, jeg havde bestilt en bluse og nogle wallstickers.
Det modtog jeg også, men med helt andre motiver end dem jeg havde bestilt.
Samt at bluse kvalitet er virkelig ringe når man tænker på hvor meget jeg har betalt for den.
Nu har jeg skrevet en mail til den men får svar om at de er udsat for heksejagt og at de ikke modtager flere bestillinger, og at man vil få sine penge retur, hvis man ikke har modtaget sine vare, men hvad så når man har modtaget det forkerte og så ringe kvalitet så man ikke kan bruge det?
Kan virkelig ikke anbefale dette firma.

Skuffende virksomhed

Skuffende virksomhed som fupper.
Bestilte tøj den 25/11 og har endnu ikke modtaget varerne, pengene er trukket. Deres hjemmeside går i hvid skærm når man prøver at komme ind på den.

Dårlig stil :(

Fup hjemmeside.

Fup hjemmeside.
Jeg bestilte trøje for 2 uger siden og igår blev min ordre annulleret uden forklaring. I morges skrev jeg til dem og spurgte hvorfor og jeg vil have pengene tilbage. Jeg fik svar at de tager ikke imod ordrer mere, fordi de er blevet målet for heksejagt.

Jeg ville få pengene tilbage inden for 14 dage.

Jeg tænker godt, at de er blevet målet for heksejagt. Godt arbejde dr kontant! :)

Oceniono na 1 z 5

Min datter har også bestilt der fra den…

Min datter har også bestilt der fra den 29/11 og har heller ikke modtager noget derfra. Har snakket med en mand, som sagde at han nok skulle sende pakken lige så snart han havde lagt telefonen. Den er stadigvæk ikke sendt og nu kan man ikke få kontakt til dem. Der røg så lige 2 julegaver og en fødselsdagsgave. Kan ikke anbefale at handle der.

Absolut ingen stjerner

Absolut ingen stjerner
Har bestilt en vare d 2/11, og den er ik kommet, og har skrevet flere mails, og de svare at den er på vej, og nu får jeg så en mail at den er annulleret🤬🤬🤬 så køb ALDRIG på den side🤬🤬🤬

Oceniono na 1 z 5

Så har jeg været heldig efter…

Så har jeg været heldig efter bestilling den 17 sep og mange rykker og telefon opkald blev jeg kontaktet af DR1 kontant at de ville komme herud den 6 nov . Det ringede jeg til dem om så kom der en grøn jakke og noget værre skrammel som ikke er bestilt og lige pludselig kom mine penge også og fik lov at beholde det skrammel de har sendt noget værre Kina møj hold finger fra deres firma fup og fiduser handler der aldrig mere

MINUS 5 STJERNER.

MINUS 5 STJERNER.
Bestilte d 5/11. Skrev rykker mail. Fik svar 30/11, at den var afsendt.
For derefter d 12/12 at modtage en mail, at handlen var annulleret. Useriøs nethandel.

18.09.2019 bestilt jeg for 800 kr

18.09.2019 bestilt jeg for 800 kr, jeg har skrevet tusind mails til dem om at jeg ikke har fået varen, de bliver ved med at sige den er på vej og der er en lille gave med for forsinkelsen. LØGN LØGN LØGN. Har aldrig modtaget noget...

Fusk og bedrag

0 stjerner😡 Ja hvis jeg kunne, havde jeg slet ikke givet nogen stjerne. Jeg bestilte d. 23 november for 500 kr. jeg har aldrig modtaget varen og pengene er trukket. Når jeg ringede var der svarer på, at de var igang på lagret med at sende pakker ud. Når jeg mailede til dem, fik jeg mails tilbage at min pakke ville komme i starten af næste uge. Pludselig blev min ordre annulleret. Jeg har så i dag d. 19 dec modtaget en pakke fra dem, men der kom kun 1 ud af 3 ting jeg havde bestilt og pengene for de 2 ting som jeg ikke har fået, er ikke kommet ind på min konto🤬🤬 Virkelig et fusk firma.

Oceniono na 1 z 5

Jeg er SÅ skuffet og SÅ ked af jeg…

Jeg er SÅ skuffet og SÅ ked af jeg valgte at prøve at købe støvler her fra. Jeg bestilte støvlerne på nettet. Efter mere end en måned havde jeg stadig ikke fået dem. Jeg prøvede flere gange forgæves at komme i kontakt med dem. Da jeg endelig fik en mail tilbage lovede de at støvlerne kom i starte af næste uge (sammen med en undskyldnings gave). Det gjorde de ikke. Om torsdagen modtager jeg i stedet for en e-mail om at min ordre er blevet annulleret. Ingen forklaring. Man kan Ikke komme igennem på deres telefoner. Nu står jeg tilbage med frustration, tidsspild og ingen støvler. Jeg vil virkelig advare alle imod at købe noget her fra!

Oceniono na 1 z 5

Jeg har også bestilt gurlig gris til…

Jeg har også bestilt gurlig gris til 300,- og har aldrig modtaget varen. Pengene er trukket.
Når jeg ringer bliver telefonen ikke besværet, og når jeg mailer får jeg efter mange dage besked om at varen er sendt.
Postvæsnet har ikke modtaget den, og nu kommer der en mail på at ordren er annullerer.
Pengene har jeg ikke fået retur.

SVINDEL

Købte 1 december gurli gris familie. De trak selvfølgelig pengene med det samme 🥵 fik en mail på at ordren var afsendt. Da jeg ikke har modtaget noget endnu ringede jeg til dem i dag 12 december. Ordren er desværre annulleret da der har været fejl i deres system, men jeg får penge tilbage om 1 uges tid... Føj siger jeg bare!!!!!!!!

Svindel!!!

Har bestilt en jakke d 8/11, har ikke fået den, men de har taget pengene, og man får den samme mail hvergang man skriver.
LAD VÆRE MED AT KØBE DER!!!!

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej