Banner for Signpost

Signpost Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snelle service, geen onnodige vragen, efficiënt en leveren extra service. Moederboard moest vervangen worden, we krijgen hem terug, hebben ze ook de behuizing vervangen en een nieuw toetsenbord met ve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Elke keer als er iets mis is of kapot zonder problemen gelijk vervanging of reparatie. Je kunt zelfs kiezen of het op school of thuis wordt gemaakt.

Oceniono na 4 z 5

Beste, Tot en met 28.07.2026 verliep alles goed. Die dag ontvingen wij een e-mail om een afspraak in te plannen.Bij het openen van de link kregen we geen kalender te zien. Na het doorklikken kregen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Naprawa i serwis komputerów
  2. Serwis komputerów
  3. Sklep komputerowy
  4. Szkoła informatyki
  5. Sklep z artykułami dla szkół
  6. Usługi techniczne

O Signpost

Napisane przez firmę

De schoollaptop van jouw kind? Gemakkelijk en voordelig geregeld!

Een laptop is onmisbaar op de middelbare school. Maar welke kies je? Signpost maakt het eenvoudig. Wij hebben speciaal geselecteerde educatieve laptops. Bij ons krijg je veel meer dan alleen een laptop: service, verzekering en snelle reparatie. Altijd voordeliger en completer dan losse aankopen.

Wat je van ons mag verwachten:

• Kopen of huren: flexibel en zonder verrassingen in het totaalpakket.
  • Geschikt voor school: laptops die perfect werken in de schoolomgeving en met alle benodigde apps.
  • Verzekerd bij schade of diefstal: geen zorgen als er iets gebeurt.
  • Snelle reparatie: binnen 5 werkdagen geregeld, met leenlaptop als dat nodig is.
  • Extra bescherming: een stevige Shockcase voor extra veiligheid.

Met Signpost kies je voor een laptop die werkt, beschermd is en altijd ondersteund wordt. Meer service, betere dekking en een compleet pakket. Zo leren je kinderen gemakkelijk, thuis én op school.

Ga naar onze website in België

Ga naar onze website in Nederland

Dane kontaktowe

Promotion box for Signpost

Heb je hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

329 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 298

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Vlotte levering, goede communicatie en uitstekend toestel

Ik heb een laptop besteld bij Signpost. Dit toestel werd zeer snel en conform de bestelling geleverd. De communicatie met Signpost verliep vlekkeloos. Ik ben zeer tevreden met de laptop. Het toestel heeft uitstekende functionaliteiten. Mijn ervaring met Signpost is heel positief.

Opinia niezależna

Snel reactie

Snel reactie, goed geholpen

29 lipca 2026

Odpowiedź od Signpost

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen dit enorm.

Trustpilot ocenia tę recenzję zgodnie z naszym procesem flagowania.

Oceniono na 5 z 5

Elke keer als er iets mis is of kapot…

23 lipca 2026

Beste,

Beste,
Tot en met 28.07.2026 verliep alles goed. Die dag ontvingen wij een e-mail om een afspraak in te plannen.Bij het openen van de link kregen we geen kalender te zien. Na het doorklikken kregen we echter de melding dat we een nieuwe e-mail of een telefoontje mochten verwachten voor de definitieve planning.Tot op heden hebben wij helaas nog niets gehoord of ontvangen.Zou u de status van onze herstelling en afspraak kunnen nakijken? Wij horen graag van u.

30 lipca 2026

Goed geholpen.

Goed geholpen.

21 lipca 2026

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een duidelijk antwoord op mijn…

Ik heb een duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen op een correcte manier.

Gedaan wat werd gevraagd

Gedaan wat werd gevraagd, nagebeld

Oceniono na 4 z 5

Lieve mensen en meteen behulpzaam

Lieve mensen en meteen behulpzaam, soms wat langer wachten op een reply, maar wel een snelle service.

23 lipca 2026

Kort en goed.

16 lipca 2026

Zeer goede service

Zeer goede service! Duidelijk correct professioneel en vriendelijk

13 lipca 2026

Oceniono na 1 z 5

Geluid wou laten maken

Ik had een aanvraag gedaan om mij laptop te komen fixen omdat het geluid niet deed ik kreeg geen antwoord dus werd niet geholpen

15 lipca 2026

Odpowiedź od Signpost

Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad.
Volgens onze gegevens werd er gevraagd om hiervoor een hersteling in te boeken. We willen dit graag verder toelichten en samen bekijken hoe we dit kunnen oplossen.
Als u ons uw gegevens bezorgt, nemen we contact met u op en zorgen we voor een passende oplossing.

niet van toepassing

20 lipca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej