Der gik lidt over en måned, før jeg modtog mine smykker – langt fra de lovede 2-5 dages levering. Jeg hørte intet fra virksomheden, før jeg selv tog kontakt efter to uger, og der gik over en uge, før... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte et gaveønske med lidt bekymring grundet manglende bedømmelse her på Trustpilot. Den blev gjort grundigt til skamme. Hurtig ekspedition af det smukkeste smykke med fin opdatering via SMS om kø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte deres grønne malakithalskæde for et stykke tid siden. Allerede dagen efter jeg modtog halskæde begyndte de grønne sten at knække af, senere hen efter længere tids brug falmer farven også på g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mine Mix og Match øreringe er af 18 karat guldbelagt sterling sølv, og håndlaves i mit showroom i København<3 Hos Sif Jasmin Smykker kan du finde farverige perle smykker, til gode priser, der kan mixes og matches til dit helt eget look. Følg med på min Instagram eller TikTok: @sifjasminsmykker for massere af inspiration.
Nørregade 41, 3. Sal, 1165, København K, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super, super flotte smykker!
Vildt kreative designs som er originale og skide smukke og moderne. I får 4 stjerner herfra, fordi i er et firma drevet på unge piger, som klarer det super godt og professionelt. Det super sejt.
Jeg synes til gengæld, det det er lidt dyrt da man i princippet kan lave jeres halskæder med samme materialer til kun 150 kr. i alt…
men udover det, er jeg super glad for jeres produkter og får altid mange komplimenter når jeg har dem på <3

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Smykkerne er så smukke og kom super hurtigt frem! Var brugt smykkerne hver dag i mere end 7 måneder, men ingen slid kan ses. Kommer klart til at købe her igen og kan klart anbefale det!❤️

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Jeg har abselut intet dårligt at sige. Jeg har efterhånden en del smykker fra Sif Jasmin. Servicen er bare helt ude over det sædvanlige! Jeg havde en par øreringe jeg elskede, men gav til en, med tanken om jeg kunne købe nogle nye. Hertil opdagede jeg at de var udgået, så skrev jeg bare til Sif Jasmin, og hun lavede et par nye øreringe til mig! Det er bestemt ikke service man ser hvor som helst!
Super fine smykker som jeg ALTID får komplimenter på, når jeg bruger dem. Synes det er så sejt, at firmaet er drevet af unge piger, der leverer så smukt et stykke arbejde. Alt fra bestilling og levering, til smykkernes indpakning og kvalitet, var for mit vedkommende upåklageligt. Derfor er det heller ikke sidste gang, jeg handler her!

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Én stjerne for smukke smykker og silkepapirindpakning + én stjerne fordi det er et nyt firma, og de skal ha en chance.
Jeg bestilte 3 øreringe og 1 halskæde d.13.april. Der gik over en uge, før øreringene blev afsendt (d.21.april)
Jeg modtog en pakkeafsendelsesinfo, hvor der står ´Spor din forsendelse´, men der er ikke noget track&trace på.
Pakken modtages d.25.april.
Da jeg åbner pakken, ligger der et kort, hvor der står, at halskæden eftersendes ugen efter. Heldigvis har jeg bestilt varerne, som skal bruges i gave ugen efter, i god tid. Jeg ville have værdsat, hvis jeg havde modtaget informationen om den manglende vare på mail ved afsendelse. DESVÆRRE kommer der så heller ingen halskæde ugen efter, og information om videre forsinkelse udebliver også.
Man kan ikke kontakte firmaet på telefon, så d.15.maj skriver jeg en mail og efterspørger halskæden.
Der går næsten en uge, før jeg får svar.
D.24.maj modtager jeg så halskæden - 6 uger pånær 1 dag efter bestillingen.
De 3 øreringe (den første levering) var pakket i 1 æske. Jeg ville have værdsat, hvis jeg i bestillingsprocessen blev spurgt, om varerne skulle i én eller flere æsker. Det kunne jo være, at jeg bestilte til flere gaver/personer, og så ville det kun være én, som fik sit smykke i en æske.

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
På intet tidspunkt skrives der, at der leveres til pakke box. Tværtimod står der flere steder "Levering" med min private adresse som sted.
Hvis blot man blev informeret herom, så man har mulighed for at vælge fra inden endeligt køb, når man ikke ønsker at få leveret til en pakkes box.

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Mega flotte smykker og fik hurtigt en ny ørering uden problmer da den gamle havde en fejl.

Super pæne smykker, men…
Brugte over 1200 kr på øreringe hos Sif Jasmin. Da jeg modtog pakken var den ene af dem defekt, da jeg så skrev til hende svarede hun hurtigt tilbage og meddelte hun ville sende en ny, super god service… har dog aldrig modtaget øreringen. Efter at have gået med de resterende smykker i samlet set en måneds tid er de gået hen og blevet ret sorte flere steder. Det er sket også selvom jeg hverken sover med dem eller går i bad med dem..

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Let at bestille øreringe og hurtig og god levering.

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Virkelig flotte smykker!! God shoppe-oplevelse og modtog min ordre super hurtigt. Har gået med de fine øreringe lige siden og de er blandt mine favoritter. Shopper gerne her igen!

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
De flotteste miks og match smykker - vender helt sikkert tilbage

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
smykkerne er fine men synes det vildt at man skal købe to af hver slags for at få det til at passe med begge øre. mega skuffelse at bruge 1.000 kr. på et øre

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
The earrings are amazing so pretty I love them but the hoops are a bit difficult to close and I order one called IDUN and the accessory just fall out the hoop but otherwise really I’m in love with them

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.