Reakcja na opinię
Bestilte et gaveønske med lidt bekymring grundet manglende bedømmelse her på Trustpilot. Den blev gjort grundigt til skamme. Hurtig ekspedition af det smukkeste smykke med fin opdatering via SMS om kø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte deres grønne malakithalskæde for et stykke tid siden. Allerede dagen efter jeg modtog halskæde begyndte de grønne sten at knække af, senere hen efter længere tids brug falmer farven også på g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super fine smykker som jeg ALTID får komplimenter på, når jeg bruger dem. Synes det er så sejt, at firmaet er drevet af unge piger, der leverer så smukt et stykke arbejde. Alt fra bestilling og leveri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mine Mix og Match øreringe er af 18 karat guldbelagt sterling sølv, og håndlaves i mit showroom i København<3 Hos Sif Jasmin Smykker kan du finde farverige perle smykker, til gode priser, der kan mixes og matches til dit helt eget look. Følg med på min Instagram eller TikTok: @sifjasminsmykker for massere af inspiration.
Nørregade 41, 3. Sal, 1165, København K, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hurtig og god service ved bestilling. God orientering omkring levering.
Gode tilbud på kvalitet på produkterne

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Smykket (øreringe) var meget længe undervejs pga manglende varer, men til gengæld fik jeg en ekstra ørering med som kompensation - flot 😃

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Levering tog over en måned og jeg fik hele tiden afvide at den blev sendt “imorgen” eller “i weekenden” når jeg skrev, men det blev den ikke. Modtog pakken efter en måned.

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Øreringene lignede som på billederne og var virkelig flotte.

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Der gik lidt over en måned, før jeg modtog mine smykker – langt fra de lovede 2-5 dages levering. Jeg hørte intet fra virksomheden, før jeg selv tog kontakt efter to uger, og der gik over en uge, før jeg fik svar. Smykkerne er pæne, men kundeservicen har været virkelig skuffende. En tydeligere kommunikation og realistisk leveringstid ville have gjort en stor forskel

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Smukke, originale smykker og hjertelig kontakt og åbenhed over for kundens ønsker. Jeg kan varmt anbefale det 👌

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Hurtig respons, fik pakken få dage efter
Fint pakket ind med personlig hilsen, jeg elsker det🙏❤️
Nemt at bestille øreringene på jeres side og de kom hurtigt efter bestillingen.

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Jeg kan med allerstørste glæde anbefale Sif Jasmin smykker.
Jeg har fået lavet et virkelig flot armbånd til mit ældste barnebarn( 22 år).
Arbejdet var UDFØRT virkelig FANTASTISK FLOT.

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Super nemt at bestille og en lille personlig hilsen i æsken 😉

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Flot produkt men der gik 7-10 dage før pakken blev sendt og det ville jeg godt have vidst før jeg købte. Lidt ærgerligt…

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Jeg kan desværre ikke give Sif Jasmin nogen stor anbefaling. Jeg bestilte et øreringe sæt og en ring til en konfirmationsgave. Der stod der var 14 dages leverings tid på ringen, men jeg bestilte 23 dage før så tænkte at det var fint. Jeg fik dog aldrig noget fra Sif Jasmin og måtte komme til konfirmation uden gave men med løfte fra Sif Jasmin om at de kom i næste uge. Det gjorde de IKKE! 14 dage efter konfirmationen var der stadig ikke kommet noget. Jeg bad om at få mine penge retur og gav konfirmanden pengene i stedet, vel og mærke 14 dage efter konfirmationen. Generelt var svartiderne lange i kommunikationen med Sif Jasmin. De var dog søde og venlige i deres kommunikation og de sendte mig en undskyld gave.

Odpowiedź od Sif Jasmin Smykker
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.