Tørredækken til F1 Labrador Supreme pro light - str L+ Spirit pro limited edition - str L+ Pasformen er utrolig god på begge modeller, Jeg er glad for at jeg købte L+ og ikke L, da den dækker b... Zobacz więcej
Købte to dækkener - et tørre, et varme - til min hunds 13 års fødselsdagsgave. Tørredækkenet var lige i det største, så jeg bestilte med det samme et nyt og returnerede det der var for stort. Dage... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Siccaro are the creators of the superabsorbent dog drying coats that use the innovative Wet2Dry-tech and odour-reducing bamboo for fast and efficient drying of wet dogs.
Dania
- siccaro.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 62% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Tørredækken til F1 Labrador
Tørredækken til F1 Labrador
Supreme pro light - str L+
Spirit pro limited edition - str L+
Pasformen er utrolig god på begge modeller, Jeg er glad for at jeg købte L+ og ikke L, da den dækker bagpartiet rigtig godt uden at være for lang. Jeg synes prisen er lidt stejl og derfor får de ikke 5 stjerner, men dragterne sidder godt på min hund, de er lette at tage af/på, og der er god bevægelsesfrihed i dem. Min tæve kan tisse med dem på uden at tisse på dragten.
Levering var hurtig, problemfrit og enkelt.
Bestilte et tørdækken i tartan på…
Bestilte et tørdækken i tartan på tilbud som var virkelig smukt, det kom ret hurtigt... desværre var det en str. eller to for lille og der var ikke større str tilbage... Sendte det retur og fik pengene retur. Har endnu ikke bestilt et andet da jeg synes det er en bekostelig post. Vil helt sikkert bestille når der er et på tilbud som jeg synes om.
Kæmpe anbefaling
Jeg købte et tørredækken (selected model) til min Kongepuddel efter bad. Jeg havde absolut ingen erfaring med tørredækken før jeg købte dette men lad mig sige det sådan her; JEG HAR IKKE ET SEKUND FORTRUDT KØBET. Det er simpelthen et super produkt og kvaliteten er helt i top. Kundeservice stod til at hjælpe da jeg havde brug for det, levering var også lynhurtig. Så jeg ved helt klart hvor jeg skal handle igen når jeg står og mangler noget.Mange mange tak for god service og lækkert produkt
Tørdækken
Varen er som beskrevet, efter bad var min hund hurtig tør. Hurtig levering. Anbefalinger herfra.
Tørre og regn dækken
Har altid brugt tørredækken og har nu også købt regndækken, og er meget tilfreds og har altid været det til alle mine hunde
Super tilfreds med mit spirit pro 70…
Super tilfreds med mit spirit pro 70 til min schæferhunde hanhund vi svømmer en til to gange om ugen og efter en omgang blower , hvor værste vand bliver slået af pelsen, får dækkenet på og kommer i bilen og når vi lander hjemme er ret tør i pelsen og dejligt at hans wetbed i bilen er hel tør og lugtfri så👍👍herfra!

Odpowiedź od Siccaro
Tilfredse kunder på både 2 og 4 ben.
Købte to dækkener - et tørre, et varme - til min hunds 13 års fødselsdagsgave.
Dagen efter modtog jeg et nyt der passede perfekt. Og 3 dage senere blev pengene returneret.
Og dækkenerne er virkelig gode... ligesom servicen.
Både Flora og jeg er rigtig godt tilfredse.

Fantastisk tørredækken i…
Fantastisk tørredækken i sommerkvalitet. Pæn farve. God pris. Hurtig levering...what's not to like?

Nem og hurtig bestilling/levering
Great product
Great product, but disclosure of international shipping charges in addition to what is paid on the invoice was not easily understood when buying. Be aware that additional cost and invoice will be sent if purchasing from USA.
Hurtig levering uden problemer og et…
Hurtig levering uden problemer og et godt produkt, som vi allerede er blevet rigtig glade for.

Odpowiedź od Siccaro
God hjemmeside gode beskrivelser og…
God hjemmeside gode beskrivelser og størrelses vejledninger
Lækker tørredækken min hun er hurtigt tør

Kan anbefales
Hurtig levering, og hurtig refundering af beløb da str. ikke var rigtig i først hug. Meget lækkert tørredækken til min hund- ser frem til at prøve det.

Som altid - top nice
Intet specielt. VI har tidligere købt produkter og er meget tilfredse med dem. Tørretrøje, håndklæde, tørrevanter og regnfrakke. Denne gang et varmt dækken. Og proceduren var som det plejer. Hurtigt, nemt og levering af et lækkert produkt.

Odpowiedź od Siccaro
Har fået en ny tørremåtte
Har fået en ny tørremåtte, og har allerede en til bil og en til lejligheden. Elsker alle deres produkter, og har brugt dem i årevis.

Odpowiedź od Siccaro
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.