Shop Rosted Recenzje

2061
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Er simpelthen nød til og slå et slag for ShopRosted.dk🤩 Jeg havde bestilt Camilla pakken fra webshoppen og med hurtig levering, intet og klage over der🥰👍🏻 Desværre havde fragt manden ikke beh... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er simpelthen vild med Rosted 2☺️ Mit hår har tit været tørt og lidt svært at rede ud, men efter jeg begyndte at bruge Rosted 2, er det blevet meget nemmere. ☺️ Jeg har også prøvet Rosted Prote... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt et sæt bestående af shampoo, balsam og hårkur. Desværre var hårkuren helt smadret i pakken. Jeg skrev en mail og blev derefter tilbudt at blive ringet op, hvor jeg snakkede med Jeann... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Var lidt i tvivl omkring korrekt produktvalg i forhold til mit hår pga en udgået vare som jeg tidligere har været rigtig glad for. Kontaktede kundeservice som var utrolig venlig og imødekommen... Zobacz więcej

1. Sklep z produktami do włosów

O Shop Rosted

Napisane przez firmę

Billig og hurtig fragt

Shop Rosted giver gratis fragt til hele købet ved bestilling for mere end 499kr., samt på en masse af af vores Rosted 0% produkter.

Vi har et fokus på professionelle hårprodukter til en pris som alle kan betale.

Bestiller du inden kl. 12 på en hverdag, vil pakken blive sendt den samme dag, vores typiske leveringstid vil være næste hverdag efter pakken er afsendt.

Gå en grønnere vej med Shop Rosted

Hos Shop Rosted føler vi det er vigtigt at gøre vores for at vi kan gå mod en grønnere hverdag

Shop Rosteds indpakning er lavet med genbrugs pap.

Shop Rosted’s eget brand Rosted 0% laves med sunde ingredienser, vores egen emballage til Rosted 0% er lavet med genbrugsplast

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

(2061)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Mega stresset hår er genoplivet, tak.

Jeres produkter har reddet mit stakkels hår - eller det der er tilbage af det.
Jeg har prøvet forskellige produktpakker, og uanset hvad jeg bruger er det bare godt. Mit hår er blødt, glansfuldt med øget volumen så man ikke kan se, at jeg har tabt halvdelen.
Pakken til fedtet hår har hjuplet min datter. Allerede efter første gang, kunne vi se forskel og håret fedtede ikke igen med det samme.

Super service - jeg er virkelig imponeret!

Dog er jeg ikke så vild med duftene. Jeg fik en kreatin spray der lugtede af hårfarve, Rosted Repair Mask 1 lugter af billig mandesæbe og generelt nyder jeg ikke duften af produkterne, men nyder effekten i stedet og bruger dem gladeligt alligevel fordi de er så super gode.

22 lipca 2024

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, der ringer og fortæller at varen var lidt forsinket, det har jeg aldrig prøvet før, fra andre firmaet og jeg har handlet på nettet igennem flere år.
Den volume pakke jeg købte er super god, og den dufter fantastisk.

26 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastiske produkter og god service

Fantastiske produkter og god service!
Rosted har reddet mit hår. Før jeg begyndte på rosted, brugte jeg alm. Shampoo og balsam købt i super markeder. Mit hår var ødelagt og tørt, glansløst. Fik anbefalet rosted af en veninde og har brugt det lige siden!
De har tit pakke løsninger med både shampoo, hår maske og serum. Det virker så godt og mit hår er virkelig begyndt at gro og blevet sundt.
Kæmpe anbefaling herfra! Jeg kommer i hvert fald ikke til at bruge andet.

2 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Fik bestilt forkert

Fik bestilt forkert, men intet problem, fik byttet mine produkter med det samme uden problemer 🙏🏼 kæmpe fan, nu skal produkterne bare prøves 🙏🏼

31 lipca 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej