Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag ringde min kommun för att få hjälp med denna svarta trådkorg till min Fars rullator. De fanns bara en telefonsvarare som meddelade att de hade slut på telefontiden😤😲skandal! Googlade och hitt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En ovanligt snabb leverans av en fantastisk bra kombination av rollator och en rullstol. Har i dag premiäranvänt den med framgång! Den är dock inte helt enkel att montera ihop första gången, trots tyd... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jättebra hemsida med utförliga förklaringar hur man mäter och bestämmer vilka framhjul till rullstolar som passar ens behov. Man beställer sina hjul och några dagar senare anländer de. Man monterar de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gjorde beställningen ett par minuter i före 13 och fick saken levererad dagen efter, fantastiskt. Kollade upp villkoren och såg att beställning gjord före kl 13 på dagen levereras redan nästa dag.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością

O Shoppo

Napisane przez firmę

Om Shoppo
Hos Shoppo förhandlar vi allt inom hjälpmedel för äldre. Vi är en av de största nätbutikerna i branschen och har erfarenhet med de många olika alternativ som finns inom hjälpmedel.

Vi värdesätter hög kvalitet och snabb leveranstid. Om du beställer i vår nätbutik före klockan 13.00 skickas varorna samma dag med leverans till dig inom 2-5 arbetsdagar.

Om sortimentet
Vi följer med den senaste utvecklingen inom hjälpmedels branschen och därför växer vårt sortiment konstant. Vi deltar varje år på flera olika mässor runt om i Europa, så att vi alltid kan erbjuda de senaste samt bästa lösningarna på marknaden.

Utmärkt kundservice
Hjälpmedel är inte något som alla har kunskap om eller intresserar sig för, oftast sker det först när upphovet uppstår och det behövs en lösning.

Vår kundservice står klar till att hjälpa med eventuella frågor. Vi har öppet på telefonen i vardagar mellan 9 och 15 ( fredagar 9-12) och svara dessutom på e-mails innanför några timmar.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Lätt att köpa förutom

Lätt att köpa förutom att man inte kunde köpa på faktura. Jag är god man med en huvudman utan BankID och det ställde till bekymmer.
Annars helt ok, vi fick det inköpta ändå till dörren.

21 grudnia 2023

Hej Cecilia,

Tack för din recension av vår webbshop. Jag är glad att höra att du var nöjd med ditt köp😊

Det är möjligt att köpa med faktura - ring bara vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Med vänliga hälsningar
Helle/Shoppo

Snabb leverans.

19 grudnia 2023

Hej Nils,

Stort tack för din recension😊✨

Helt nöjd

Fungerade bra från beställning till leverans. produkten uppfyllde förväntningarna

15 grudnia 2023

Hej Dorin,

Oceniono na 1 z 5

Saknas fyra klossar

Hej

Jag bestilte 2 X4 stk upphøjningselement.
Jag har fotfarande bara fått ett paket /dvs 4 stk.
Var er det andrra paketet.

23 listopada 2023

Hej.

Som vi har diskuterat via e-post, ställdes din beställning eftersom du hade angett ditt efternamn som din adress.

På grund av ett IT-fel korrigerades antalet till 1 st. när du skickade din adress och beställningen startade igen.

Det saknade paketet skickades idag.

Med vänlig hälsning
Jeppe från Shoppo

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Bra emballage. Felfri produkt.

4 października 2023

Hej Ulla,

Tack för att ni finns

Tack för att ni finns, för mig ovärderlig hjälp. med mängdrabatt och snabba försändelser är jag och förblir kund hos er. Nöjd kund/ Eva J.

8 października 2023

Hej Eva,

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme✨🙏

Oceniono na 5 z 5

Jättebra med produkter riktade mot…

Jättebra med produkter riktade mot äldre och rörelsehindrade! Jag beställde en stabil men smidig rullstolsramp för att kunna ta hem min förälder som sitter i rullstol till mig. Jag är mycket nöjd med både produkten och leveransen!

15 czerwca 2023

Hej Petra,

Oceniono na 4 z 5

Väldigt snabb leverans

Väldigt snabb leverans! Lite minus pga dyr frakt.

29 czerwca 2023

Hej Päivi,

Jättenöjd😊

Köpte en käpp och den motsvarade verkligen både beskrivning och mina förväntningar 😊 Leveransen var dessutom väldigt snabb så jag är jättenöjd😊

21 lipca 2023

Hej Ann-Charlotte,

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans - mitt i sommaren under semestertider

18 lipca 2023

Hej Jonas,

Tack för ditt fina omdöme😊✨

De bästa hälsningarna

Jag är så nöjd!

Jag är så nöjd, varan är helt perfekt och precis som beskrivet och kom fram till mig på bara två dagar. Jag kan verkligen rekommendera Shoppo!

10 lipca 2023

Hej Galileo,

Härligt att läsa detta! Tusen tack för din recension✨

Oceniono na 3 z 5

Regnskyddet är bra.

Regnskyddet är bra.
Men att få igenom köpet var krångligt.
Har inte fått någon faktura från er eller klarna så hur jag ska betala vet jag inte.
Ingen svarar mig på telefon eller mail så några flera köp vågar jag inte göra.
Ann- Britt Tilander Godman.0703063484.

12 lipca 2023

Hej Ann-britt,

Tack för din recension😊

Vi har skickat fakturan till din e-post. Du borde väldigt mycket ha fått det.

De bästa hälsningarna

Oceniono na 5 z 5

Käppen är jätte fin lite hög men det…

Käppen är jätte fin lite hög men det fixar sonen som är snickare..
den kom snabbt..
jag är jätte glad för den ..,
Jag tänkte måla lite blommor på den så blir den bara min ..❤️

5 lipca 2023

Hej Lena,

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme!✨😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej