Bærbar.com Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Købte earbuds gennem deal.dk. Da de gik i stykker, sendte jeg dem retur efter aftale. Blev lovet, at jeg ville få nye tilsendt. Har dog ikke fået nogen og jeg får absolut ingen svar på mine henvendels... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prof. rådgivning vedrørende ny strømforsyning til barbar Acer PC. Ganske få - to netsider - kunne angive den korrekte strømforsyning. Bærbar.com svarede med detail info meget hurtigt, så var der... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har før i tiden skulle købe en ny oplader, hvor bærbar.com desværre havde ferielukket i en hel uge af gangen og ikke sendte afsted, hvilket er absolut forfærdeligt når man står i en nødsituation o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Min kone bestilte en vare hos Bærbar.com Den blev leveret med DAO. Bærbar.com skriver at den bliver leveret til nærmeste pakkeshop, alligevel vælger Bærbar.com, at sende den til en pakkeshop 14 km... Zobacz więcej

1. Sport

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Velkommen hos Bærbar.com Hos Bærbar.com finder du et stort udvalg i produkter til hverdagen. Vores varer ligger på eget lager og der er fri fragt på hele shoppen.

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Først telefonkontakt med rigtig god rådgivning og derefter kom varen dagen efter og passede til applikationen.

24 września 2015

Super duper!

Manglede en oplader til min Samsung bærbar og faldt over deres hjemmeside. Gode priser og hurtig levering. Produkter virker og det samme gør min computer. Kan klart anbefales, og jeg vil helt klart benytte mig af deres produkter, hvis jeg nogensinde får brug for det igen. Thumbs up! :-)

21 września 2015
Oceniono na 5 z 5

Nemt at finde rundt.Sikkert at handle hos.

Jeg skulle bruge et nyt tastatur og faldt over siden og snusede lidt rundt. Fandt hvad jeg skulle bruge. Absolut intet problem at købe grej her. Utroligt nemt og hurtigt. Levering af varern gik lige så hurtigt. Jeg pakkede varen ud og tilsluttede det nye tastatur, og så kørte det bare. En glad og tilfreds kunde.

10 września 2015

perfekt

Jeg bestilte varen tirsdag over middag og kunne hente mit tastatur i postboks dagen efter. Levering og varer helt OK.
Jørgen -

1 września 2015
Oceniono na 1 z 5

Yderst mangelfuld service eller mangel på samme

Bestilte 22/7 en oplader til en bærbar, hjemmesiden sagde 4-14 dages leveringstid....3 uger senere har jeg intet hørt fra dem og kontakter dem da jeg ligesom har brug for den oplader. Under samtale med en ansat får jeg at vide at de forventer dem på lager " om en uges tid" dvs i virkeligheden mindst 4 uger efter det tidspunkt jeg forventer da jeg bestiller, jeg aftaler så at få annulleret ordren da jeg så kan købe den andetsteds, hvilket også er sket MEN dags dato 26/8 har de stadig ikke frigivet betalingen som stadig er reserveret til trods for at ordren ikke længere findes i deres system, må sige efter at have handlet online i mange år at det uden sammenligning er den dårligste service eller faktisk mangel på samme jeg har oplevet og jeg kan ikke med bedste vilje anbefale andre at handle der.
PS så er det da også utroligt at en it-virksomhed ikke engang har et system så man kan følge sin ordre men man skal ringe til dem for at finde ud af hvad der sker eller ikke sker.

26 sierpnia 2015
Logo Bærbar.com

Odpowiedź od Bærbar.com

Hej Jim Nielsen

Du bestilte korrekt et produkt på vores shop som ikke var på lager på bestillingstidspunktet og du afbestilte produktet da leveringstiden ville trække ud.

Betalingen er for længst afvist i vores system, helt præcist d. 7-8-2015
Jeg vil foreslå du kontakter din bank for at høre hvorfor betalingen ikke er frigivet endnu, det er ikke noget hverken vi eller Trustpilot kan gøre for dig.

Alle vores kunder kan følge deres ordre både via vores telefonsystem samt ved at logge ind på deres konto og det har du også kunne gøre men da ordren pt. er slettet i systemet er dette ikke længere muligt.

Mvh
Michael Nielsen
Support Tech.

Super service.

Super service jeg fik over telefonen, der gjorde det nemt for mig, at bestille lige præcist, det jeg havde brug for.

Kvik afsendelse fra Bærbar.com

Det er ærgeligt, når forsendelsen fra Bærbar.Com. Sender straks efter bestillingen af ordren. Men Post Danmark er ikke leveringsdygtig dagen efter. Så må vi se hvornår pakken kommer ?. Men det er synd for afsenderen, der prøver på hurtig ekspedition.

God og hurtig service

Var i tvivl om det rigtige tastatur, men sendte en mail med info på bærbar pc, fik hurtigt svar, og det var lagervare, sendte det så jeg havde det dagen efter, desværre var der fejl på sendte tastatur, en opringning og lidt snak frem og tilbage, et nyt tastatur var på vej, sådan.

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej