Jeanne d'Arc Living Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Min taburet manglede benene på den ene side … beholdte den fordi det var den sidste de havde og skulle bruge lige den str . Jeg har lige snakket med Maria fra butikken , hun sendte mig en mail tidlige... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Smukt tøj,rigtig god kvalitet,hurtig levering, god grundig respons på henvendelse om str/mål.

Oceniono na 5 z 5

Helt vidunderligt tøj lige som jeg havde håbet. Stod mål med mine forventninger ! Jeg vil helt sikkert købe mere tøj og bøger hos jer ! Elsker det 😘👍❤️

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Vi tilbyder via vores egne brands et bredt udvalg af blandt andet brugskunst, tøj, boligtekstiler og møbler - i ægte nostalgisk landstil med et autentisk og rustikt udtryk. Den røde tråd i alt hvad vi laver og vores helt store passion, er den fransk/nordiske landstil. Med kærlighed og passion, inspirerer vi til en personlig og kreativ livsstil.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

97 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Jeg har længe været vild med jeres ting…

Jeg har længe været vild med jeres ting og forleden dag købte jeg 2 fede tasker i Canvas + et metal bogstav til pynt, oven i hatten fik jeg en gave en skøn lille karaffel som jeg også havde kig, tusinde tak for det. Taskerne skal dog byttes fordi de havde en helt anden farve end den så ud på billederne.

Odpowiedź od Jeanne d'Arc Living

Tak for de rosende ord, men det med billederne og produktet skal vi have løst. Vi kontakter dig med det samme for at finde den løsning, der er allerbedst for dig.

fremragende

Fremragende service, med personlig hilsen

Odpowiedź od Jeanne d'Arc Living

Mange tak Birthe. Vi glæder os til at se dig igen.

Skøn webshop 😛

Lækre varer, god service og hurtig levering 🤗

Odpowiedź od Jeanne d'Arc Living

Tak for flotte anmeldelse! :-)

Oceniono na 5 z 5

Bestiller den 1 dag og modtog pakken…

Bestiller den 1 dag og modtog pakken næste dag, det kan man da sige ekstremt hurtig, og så var det en lille hilsen med. Så føler man sis noget særlig og bliver meget glad for

Odpowiedź od Jeanne d'Arc Living

Tak Susanne. Vi sætter bestemt pris på dit køb :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig modtagelse af fine varer..

Hurtig modtagelse af fine varer... Og med personligt kort og gave! Meget flot!

Odpowiedź od Jeanne d'Arc Living

Vi håber du bliver rigtig glad for produkterne :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Meget fin indpakning. Personligt kort og lille gave. Meget dejlig oplevelse. Vil helt sikkert handle dér igen

Odpowiedź od Jeanne d'Arc Living

Tak Maibritt! Og vi glæder os bestemt til at se dig igen.

Super lækre vare

Super lækre vare.
Hurtig levering.
Personligt, håndskrevet kort med i første pakke, samt 2 velkomst gaver oven i
købet. Whats not too like <3 <3

Odpowiedź od Jeanne d'Arc Living

Tak Helle! :-) Det er så dejligt at høre.

Oceniono na 5 z 5

Skønne varer i den nordiske -franske og…

Skønne varer i den nordiske -franske og romantiske stil🌸 Flot og stort udvalg.
Hurtig forsendelse.
Flot og overskuelig hjemmeside.

Odpowiedź od Jeanne d'Arc Living

Super mange tak. Dejligt at høre at alle de timer i maskinrummet af hjemmesiden har givet pote ;-)

Super god service

Super god service
Hurtig og fin levering.

18 lutego 2021
Opinia niezależna

Odpowiedź od Jeanne d'Arc Living

Mange tak for at dele din oplevelse. Vi håber du bliver rigtig glad for produkterne og glæder os til at se dig igen.

Fed og fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse at modtage sin pakke fra Jeanne d'Arc Living. Rigtig hurtig forsendelse, skøn service med info om, hvor langt man er med min pakke og så endda med en personlig hilsen som tak for købet - det er service ud over det sædvanlige. Jeg føler mig værdsat som kunde - jeg handler her igen 😍

17 lutego 2021
Opinia niezależna

Odpowiedź od Jeanne d'Arc Living

Tak! Håber du bliver rigtig glad for produkterne og vi ses igen :-)
De bedste hilsner fra hele JDL teamet :-)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej