Geachte medewerkers(sters) Goldrepublic, Ben een groot fan van uw site en werkzaamheden. De interviews en de wekelijkse presentatie van Bart volg ik nauwgezet!. Het boek is binnen en is zoals j... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Levering van het boek 'van Goud tot Bitcoin' bijzonder slecht afgehandeld door pakketdienst DPD. Wel een 'proof of delivery' maar nergens het boek te bekennen!!! Na contact met de klantenservice heeft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Excellent, snel en ook nog correcte afhandeling van voucher voor 1 gram goud op GoldRepublic. Alleen jammer dat het boek werd bezorgd door DirectPakketDienst - wat een bagger courier. Deze idioten pr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De officiële shop van GoldRepublic. Hier vindt u boeken over beleggen, kleding waar écht goud in zit, en nog veel meer!
Herengracht 450, 1017CA, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
De verzending was snel, en correct verpakt, alleen het beloofde 1 gr gratis goud duurde een poosje.

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
Instelling Trustpilot zodanig afstellen dat zij Nederlands communiceren voor Nederlandstaligen!

Geachte medewerkers(sters) Goldrepublic,
Ben een groot fan van uw site en werkzaamheden.
De interviews en de wekelijkse presentatie van Bart
volg ik nauwgezet!. Het boek is binnen en is zoals jullie
hebben voorgelegd uitstekend gedaan. Ben dankbaar en blijk er mee.
Goede zaken wens ik u allen in het Nieuwe jaar.
Groet vanuit Alkmaar,
Huibert Zondervan.

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
mooie producten voor een goeie prijs en snel geleverd.
verder (voor mij) leerzame leesvoer...thanks

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
Het is allemaal netjes volgens afspraak verlopen.

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
Boek besteld en zeer snel geleverd. De beloofde gram goud is ondertussen ook in transport. Top!

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
Zeer makkelijk platform duidelijk, goede afhandeling orders.vakkundige medewerkers. Krijg overal goed antwoord op en reacties op vragen.
Zeer goed!

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
Het was mijn eerste keer dat ik op deze.. mijn bestelling deed. Het boek van Goud tot Bitcoin! Keurig en goed ontvangen.Zal zeker meer gebruik maken van deze manier van bestellen en doorgeven aan mijn vrienden en kennissen.
Sibrand Vlap.
Mob 0624997363

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
'Van Goud tot Bitcoin' boek besteld, is netjes en op tijd geleverd. Het regelen van het gratis goud was snel en eenvoudig gedaan achteraf via de email. (ik was het vinkje vergeten dat ik een member was van Goldrepublic). En als je vragen hebt word je goed geholpen. Top

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
Ik vind alles zo goed geregeld de stortingen en de dagwaarde wordt elke dag opgegeven ik kan iedereen aanraden hier bij goldrepllubic te gaan beleggen
Het is beter dan te beleggen in aandelen
H.Hofstede

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
Alle informatie is duidelijk gecommuniceerd (ook voor de leek) in begrijpelijke bewoordingen. Ik heb besloten te sparen en iedere maand iets te kopen in plaats van op het terras te zitten of naar de bios te gaan. Kost toch een grammetje goud!. Kocht ook het boek om mij verder te verdiepen in goud en bitcoin. Interessante materie

Odpowiedź od shop.goldrepublic.com
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.