Søhøjlandets Begravelser Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Begravelse

Valgte sølandbegravelse da jeg/vi kendte til dem i forbindelse med de brugt før i familien. Vi fik en rigtig god behandling og de var dygtige til at hjælpe i en svær tid . Svare hurtig når der var spørgsmål og hjalp hvor de kunne.

4 sierpnia 2026

Odpowiedź od Søhøjlandets Begravelser

Tak for de fine ord — og for at I valgte os igen. At I oplevede hurtige svar og god hjælp undervejs, glæder os meget. Pas godt på jer selv. Venlig hilsen Søhøjlandets Begravelser

Oceniono na 5 z 5

Tryghed, beroligende overblik og masser af empati...

Da min far døde i juli måned kom vi i kontakt med Henriette fra SHL begravelser, som altid svarede hurtigt, professionelt og med empati. Til bisættelsen var det Sofie Amalie som på fineste vis havde overskud til at mødes os med tryghed, empati, professionalisme, overblik og en virkelig beroligende og respektfuld udstråling. Vi i familien kan VARMT anbefale SHL begravelser!

17 lipca 2026

Kære Laura.

Tusind tak for dine varme ord — og for at du deler dem her. At I som familie følte jer mødt med tryghed, overblik og empati i tiden efter jeres fars død, betyder alt for os.

Vi giver din hilsen videre til både Henriette og Sofie Amalie, som bliver meget rørte. Tak for tilliden — og pas godt på dig selv.

De varmeste hilsner, Søhøjlandets Begravelser

Forståelse af mennesker ♥️♥️♥️

Hi,
Min kones død har taget hårdt på livets gang,men vi skal bogstaveligt også vidre ,så jeg vil bare sige tusind tak for at være så hjertelig hjælpende og forstående overfor mennesker,den behandling af mig og min koners begravelse går vi lige ind i mit hjerte ♥️.

Tusind tak til dig Maja♥️♥️♥️♥️♥️♥️

6 sierpnia 2026

Kære Allan.

Tusind tak for dine smukke ord — de rører os dybt. At du følte dig mødt med varme og forståelse i en så svær tid, betyder alt for os.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover — og du er altid velkommen hos os.

De varmeste hilsner, Henriette & Maja, Søhøjlandets Begravelser

Oceniono na 5 z 5

Deres måde de hjalp mig var…

Deres måde de hjalp mig var enestående,de er der altid og hjalp mig rigtig meget da jeg mistede min far,bror og mor kan varmt anbefale dem .bruger dem altid også når jeg skal købe blomster de er så perfekte

3 lipca 2026

Odpowiedź od Søhøjlandets Begravelser

Kære Laila. Tusind tak for dine ord – de rører os dybt. At I har vist os tilliden gennem flere så svære afskeder, er det største, vi kan få lov til. Og hvor er det dejligt, at du også kigger forbi blomsterbutikken 🤍 Pas godt på dig selv. De varmeste hilsner Henriette, Maja & holdet

Oceniono na 5 z 5

De varmeste anbefalinger af…

De varmeste anbefalinger af Søhøjlandets begravelsesforretning.
Empatiske, hjælpsomme og forstående i en svær tid. De giver den støtte og hjælp der behov for.

13 lipca 2026

Odpowiedź od Søhøjlandets Begravelser

Kære Helle. Tak for de varme anbefalinger. Netop støtten og roen i en svær tid er det, vi allerhelst vil give – så dine ord betyder meget for os 🤍 De varmeste hilsner Henriette, Maja & holdet

Oceniono na 5 z 5

Troværdigt personale og fair priser

Troværdigt personale, god oplevelse og service. MEGET konkurrencedygtige priser

10 lipca 2026

Odpowiedź od Søhøjlandets Begravelser

Kære Frederik. Tak for din fine anmeldelse. Gennemsigtighed – også i priserne – er en hjertesag for os, så det glæder os, at du oplevede det sådan. Tak for tilliden 🤍 Vh Henriette, Maja & holdet

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefales, overhovedet ikke

Kan ikke anbefales, personalet er utroværdige.
Det drejer sig om bisættelse i Viby og mindestund i Viby Sognegård

1 grudnia 2025

Kære Susanne

Tak for din henvendelse. Vi tager al feedback alvorligt – netop fordi tillid er det vigtigste i vores arbejde.

Vi har gennemgået vores sager grundigt og kan ikke finde et kundeforhold, der matcher dit navn, og vi kan derfor ikke genkende det forløb, du beskriver. Vi vil meget gerne have mulighed for at forstå og følge op på din oplevelse, så du er velkommen til at kontakte mig direkte på tlf. 86 89 12 12 eller kontakt@shlb.dk med dit sagsnummer eller navnet på sagen.

Mathias Serup
Søhøjlandets Begravelser

Kærlige og ordentlig forretning

I forbindelse med vores fars bisættelse, har vi brugt Søhøjlandets begravelser til at administrere den. De har virkelig været ordentlige og behagelige til at håndtere alt det som man ikke kan overskue med gennemskuelige priser og services. Af hjertet tak❤️ Kærligst Jeppe, Tilde og Lauge

24 listopada 2025

Odpowiedź od Søhøjlandets Begravelser

Kære Jeppe, Tilde og Lauge. Af hjertet tak for jeres ord. At få lov at tage hånd om alt det uoverskuelige, så I kunne være til stede i afskeden med jeres far – det er præcis dét, vi er her for 🤍 Pas godt på hinanden. De varmeste hilsner Henriette, Maja & holdet

Oceniono na 5 z 5

Tak for et godt forløb ❤️

Det er svært, at vælge bedemand.
Det SKAL bare gå godt. Det kan jo ikke gøres om og man har følelserne udenpå tøjet i den situation.
Vi valgte Søhøjlandets Begravelser, fordi vi havde oplevet dem i aktion til et par begravelser tidligere og fordi jeg udelukkende har hørt godt om dem. Vores forventninger blev indfriet til fulde.
Fra den første telefoniske kontakt til hele forløbet var overstået.
Henriette er fantastisk. Hun svarer hurtigt og meget venligt på alle henvendelser. Vi skulle f.eks bruge dødsattesten til min nieces rejseforsikring. Hun stod på den anden side af jorden og skulle hjem før tid, for at kunne deltage i bisættelsen. Dødsattesten skal bedemanden have i bilen, for at måtte køre med afdøde. Selv om det var aften og fritid fik vi et billede meget hurtigt.
Vi havde en del, måske små og dumme, spørgsmål under hele forløbet. Men fik altid søde hurtige svar.
Hvad angår deres priser, så er der 100% gennemsigtighed. Vi vidste på forhånd, hvad vi skulle betale for deres ydelser. Det, der kom oveni, var mindesammenkomst, blomster, sten og gravsted.
Mine varmeste anbefalinger og tak til Søhøjlandet Begravelser (Henriette, Maja og Betina❤️)

10 lipca 2022

Odpowiedź od Søhøjlandets Begravelser

Kære Annette. Tusind tak for denne helt særlige anmeldelse – vi bliver stadig rørte af at læse den. At du fremhæver både roen, de hurtige svar (selv på tværs af tidszoner!) og gennemsigtigheden i priserne, betyder alt, for det er lige præcis dét, vi stræber efter hver dag. Tak for dine varmeste anbefalinger – og hilsen retur fra Henriette, Maja og Betina ❤️

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej