Skønt sted med rolig og hyggelig atmosfære. Jeg følte mig meget velkommen og tryg. Den bedste sugaring jeg har fået lavet nogensinde. Grundigt, professionelt og virkelig afslappende. Shjé og Sofie... Zobacz więcej
Jeg elsker atmosfæren hos Shje CPH! :) Sofie er magisk med sine hænder, virkelig fagligt dygtig og ved lige præcis hvad min hud har brug for! Jeg går altid derfra med et fantastisk resultat,... Zobacz więcej
I 3 år, har jeg fået lavet både vipper og ansigtsbehandlinger hos Shjé, af Sofie, ejeren. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger. Sofie viser altid en prof. tilgang til behandlingerne og jeg kan... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
kosmetolog København @ SHE CPH tilbyde tjenester - japansk løft behandling, blinker lash Danmark, øjenvipper forlængelse, Facial, hårfjerning behandling mv
Strandboulevarden 73, 2100, København, Dania
- shjecph.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Shje de tager sig rigtig godt af min gamle far
Shje de tager sig rigtig godt af min gamle far, som ind imellem har brug for en dyberens. Han kommer glad hjem og ser rigtig pæn ud. Og har oven i købet fået en meget tryg og omsorgsfuld behandling med god hjælp til og fra taxa og bestilling heraf.
Skøn behandling igen igen .
Igen igen en hel fantastisk 80 min. ansigts behandling med alt det min hud trængte til, inkl. skøn nakke og skulder massage .
Når man som jeg er fra en tid med smalle bryn og ønsker fyldigere og formet bryn , så kan Shje også noget . De begynder at tage form og har fået en perfekt farve.
Glæder mig til om 6 uger hvor vi ses igen .
Super behandling (Silkpeel og…
Super behandling (Silkpeel og Lysbehandling)
Jeg var så afslappet og tilfreds efter endt behandling. Christina gav den velvære gas, kan jeg kun anbefale 🫶🏻
Den bedste ansigtsbehandling med de…
Den bedste ansigtsbehandling med de lækreste produkter. Der bliver ikke sparet på produkterne og det er ren forkælelse
Skønt sted
Shjé og Sofie har fået en ny stamkunde <3
Sofie er fantastisk
Sofie er fantastisk. Har fået sugaring hos Sofie i mange år efterhånden, og det føles altid trygt og godt hos Sofie 👏🏻🤩
Den bedste kosmetolog og skønhedsklinik…
Den bedste kosmetolog og skønhedsklinik i København. Det rareste sted at blive behandlet. Kan kun anbefale dette fantastiske sted. Hilsen en kunde igennem 10 år.
Dejligt sted
Dejligt sted, super god og kvalificeret behandling. Jeg kommer der gerne igen.
Skønt sted
Altid et skønt afbræk i hverdagen at besøge Shjé, de rolige omgivelser og den gode behandling. Går altid afslappet, glad og tilfreds derfra.
Gravid behandling
Havde en fantastisk gravid behandling idag! Anbefales til alle gravide! Glæder mig til næste gang :)!
Der er altid en god stemning og dejlig…
Der er altid en god stemning og dejlig behandling hos Shjé - jeg føler mig i trygge hænder.
De flotteste vipper
Har endnu engang fået lavet de flotteste vipper af Sofie. Dejligt med ro og velvære (og dejlig varme i briksen) på en kold januardag :)
Skønneste gravidbehandling
Skønneste gravidbehandling
Jeg fik den skønneste gravidbehandling her forleden af Sofie hos Shje på Østerbro. Det er en meget anbefalesværdigt sted og behandling - jeg kommer klart igen.
Har altid været tilfreds med det jeg…
Har altid været tilfreds med det jeg har fået lavet hos Shjé :-)
Behagelig behandling og flot resultat.
Behagelig behandling og flot resultat.
Jeg fik lash lift med farve og på trods af et tidligere hjemmelavet lash lift er resultatet virkelig godt.
Sofie var sød, behagelig og var god til at vejlede omkring behandling af vipper
Altid tilfreds
Altid gode behandlinger - Sofie og Mia er begge meget professionelle, grundige og perfektioniske. Jeg har fået lavet sugaring hos Shje de sidste 8 år og er SÅ glad for at komme der. Den bedste anbefaling herfra.
10/10 Sofie var fantastisk og følte mig…
10/10 Sofie var fantastisk og følte mig tryg hele vejen igennem og er lykkelig over resultatet 💯💯❤️
Bedste Spray Tan
Sofie er bare sød, fleksibel og dygtig.
Jeg får lavet spray tan her, og det vil jeg blive ved med. God pris, flot resultat og fleksible ift. tidsbestillinger.
Dygtig behandler
Mia er sød og meget professionel. Fik en brazil sugaring og farvet bryn. Vil helt sikkert komme igen.
Kan klart anbefales
Jeg blev taget imod med smil og åbent sind. Trygge rammer, god og positiv stemning hos Sofie. Jeg fik en brazil sugaring for første gang, hvilket var grænseoverskridende for mig, men Sofie sørgede for en afslappende tilstedeværelse der fik mig til at slappe af psykisk.
Jeg er så tilfreds med resultatet og vil ved anledning af en brazil sugaring klart vælge Shjé.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.