Shisha.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Perfekt :-) modtog pakken hurtigt og alle varerne levet op til mine forventinger. vil klart fremover bestille igennem her og anbefale denne hjemmeside til vandpibe tilbehør.

Oceniono na 5 z 5

Yderst venlig kundeservice, har mange gange haft brug for guide og tips, hvor de altid besvaret mine henvendelser med opkald eller mails. De har kæmpe stort udvalg og kvalitets produkter , som er s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Flere køb hos shisha, altid hurtig service, ordre bekræftelse, pakken modtages fast hvergang, mine vare er på lager altid, og de sender altid ekstra tilbehør med til vandpiberne, uden man spørger e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg faldt helt i staver over en vandpibe Shisha.dk havde på hjemmesiden, bestillingen var let og overskuelig, og muligheden for at oprette en bruger for dernæst at følge med i processen var bare hel... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

94 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Suveræn service og tålmodighed

Jeg bestilte en vandpibe til min kæreste i gave, og var i tvivl om model og farve. De var virkelig tålmodige og meget behjælpelig med at finde frem til den rette. Vi mailede frem og tilbage og jeg modtog flere billeder. Samt at de selv kom med mange gode forslag.

Dejligt med en ordenlig service!! :-)

13 maja 2014
Oceniono na 5 z 5

Behageligt, hurtigt, venligt og fair priser

Jeg ville have en stor vandpibe i god kvalitet, så jeg fandt shisha.dk, fandt den ønskede pibe og kiggede hvad de ellers havde som jeg skulle bruge! Da jeg lige ville forhøre mig angående piben jeg ville have skrev jeg en besked til deres facebook side hvor der hurtigt kom nyttige svar. over samtalen blev der udvist stor venlighed og service.
Jeg var usikker på om der skulle skiftes pakninger engang, den bekymring ytrede jeg i samtalen og jeg fik af vide at jeg ville få sendt pakninger med (hvis jeg skrev det i besked ved bestilling), jeg fik ekstra pakninger, engangs mundstykker, alufolie til pibehovdet (AL-FAKHER) og en ekstra MYA slange med. Fik min pakke hjem dagen efter bestilling
Det har været ren nydelse at det er gået så stærkt og at der har været så meget personlighed over handlen! Det skal siges at piben er fantastisk og håber at den holder i MANGE år.
Shisha.dk er stedet man skal købe hvis man vil have en god oplevelse!

6 maja 2014
Oceniono na 5 z 5

Fremragende service samt stort vandpibe udvalg.

Jeg var lidt lost over hvilken vandpibe jeg skulle bruge til mit behov og samt hvilket udstyr jeg skulle bruge. Shisha-shop hjalp mig at vælge den rigtige vandpibe til mit behov. Shisha-shop anbefalet ikke mig deres dyreste vandpibe, da de mente jeg ikke havde bruge for den. Jeg skulle brug en vandpibe jeg kunne transporte rundt, da jeg ryger mange forskellige steder. Jeg fik anbefalet Mya Luna da de mente at den var lille og kompakt. Jeg købte Mya Luna vandpiben samt et hoved og en slange som jeg fik anbefalet.
Da jeg modtog min pakke fik jeg noget ekstra kul, mundstykker osv. Min pakke blev sendt samme dag som jeg bestilte den. Jeg var rigtigt glad for den service jeg fik af Shisha-shop, og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Jeg kan kun anbefale at bruge deres web shop, da man får en god vejleding når man skal købe en vandpibe. Deres medarbejde er kompetente og ved hvad de snakker om.
Jeg er rigtigt glad for min vandpibe som jeg nyder når solen skinner over Danmark.
Derfor bliver det 5 ud af 5 stjerner.

2 maja 2014

SUPER

Køb for 180 kr i sidste uge. Afhentning samme dag. God service. Perfekte varer.

24 kwietnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Den bedste vandpibe butik i DK

De har kæmpe stort udvalg og kvalitets produkter , som er svært at finde i DK
De lever op til vandpibe værket, i forhold til mine tidligere handler hos de andre vandpibe shops, som bare har alm. standart produkter uden reel kendskab til deres udvalg. Hurtig med levering plus ekstra spændende gaver i pakken. De har vundet min tillid, derfor alle stjerner fortjent fuldt ud!!!

11 kwietnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Mest foretrukne Shisha hjemmeside - Alt i top!

Jeg har flere gange købt hos shisha.dk.
En enkelt og overskuelig hjemmeside, de giver en god service hvad angår spørgsmål til deres produkter, MEGET konkurrencedygtige priser og et stort og godt udvalg.
Kan helt klart anbefale shisha.dk

9 kwietnia 2014

PERFEKT SERVICE!

Kan helt klart anbefale shisha.dk!
Jeg bestilte mine varer i går og fik dem leveret dagen efter, tak for de lækre varer ;)

i ser mig helt klart igen hvis jeg mangler noget eller hvis min venner mangler noget.

4 kwietnia 2014
Oceniono na 5 z 5

God kommunikation, hurtig service.

Rigtig dejligt at jeg får svar næsten med det samme, når jeg har et spørgsmål.
Det bedste er at jeg nu ikke behøver, at smide min special lavede vandpibe ud alligevel. Jeg havde opgivet at finde en glaskolbe som kunne passe på den. Men den havde de på lager :)

Kan klart anbefales til alle som er glade for at ryge vandpibe.

31 marca 2014

Vandpiber med Stil!

denne hjemme side er ekstrem let og bruger venlig, masser af Vandpibe udstyr med verdens største mærker al fahker osv osv, eneste hjemme side i dk som har disse velkendte arabiske mærker. Tag et kig du vil aldrig fortryde!!!!

18 marca 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej