Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Niks aan de hand! Ik kreeg mijn paketje binnen de afgesproken tijdsperiode en de 2 truien die er in zaten waren helemaal in orde. Ik snap niet waarom er zo negatief wordt gereageerd op deze site. Er i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb besteld op 08 december, ze zouden leveren rond 15 december. Ik heb tot hiertoe niets ontvangen, ik kan hen niet telefonisch bereiken, vandaag poging via contactformulier. Zulke wachttijden... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestelling is niet afgeleverd. Track and trace werkte niet, dus pakketje was niet te volgen. Er wordt niet gereageerd op mails en de telefoon wordt nooit aangenomen. De site oogt betrouwbaar, maar nie... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Verzending was traag. Kwaliteit minder dan de prijs doet vermoeden en retourneren is al helemaal een drama. Er wordt niet eens gereageerd op mijn verzoek/vraag. Aanvulling; toen er uiteindelijk wel... Zobacz więcej

2,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

2,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oplichters!!!

Besteld, keurig betaald, nooit meer iets gehoord!!!!! Schandalig! Bevestigingen krijgen van gestuurde mails maar geen reacties, bestelde producten niet ontvangen. Telefonisch onbereikbaar.
Oplichters!!!!

21 czerwca 2020
Oceniono na 5 z 5

ik heb speciaal de tijd genomen om hier…

ik heb speciaal de tijd genomen om hier een review te schrijven terwijl ik dit quasi nooit doe. In tegenstelling toch veel andere blijkbaar... ben ik supertevreden! (nuja we weten allemaal dat sommige mensen op ALLES kritiek hebben!!), en ja zelfs in CORONAtijden was mijn bestelling iets later bij mij, we spreken over 2 weekjes, gezien de omstandigheden zeker te tolereren.
Door mensen als onderstaand, begon ik ook te twijfelen aan de kwaliteit, opdruk, etc.. Wat dus zeker niet het geval is, Mensen laat jullie niet misleiden door het negativisme van sommigen, ik ben zeker tevreden met mijn zelfontworpen shirts en trui, mij zien ze zéker terug!!

29 maja 2020

Pas op!

Pas op!
Een mooie website maar leveren ho maar!
Wat een grafbedrijf en ook alles in het duits als je contact met ze zoekt.
28april een bestelling geplaatst en hij zou begin mei worden geleverd.
Ik heb nog niks ontvangen!
Bestel hier niks want je krijgt ook niks.
BALLENTENT!!!

16 maja 2020
Oceniono na 2 z 5

Lange levering en slechte kwaliteit

Levering duurt erg lang. 3-5 werkdagen, maak daar maar 8-10 van.

Kwaliteit van het shirt is ook belabberd, erg dun en heeft ook een vreemde geur. En de print is erg vaal.

Hier één keer besteld, maar ook gelijk de laatste keer.

12 października 2019
Oceniono na 1 z 5

Shirtcity is geen nederlands bedrijf…

Shirtcity is geen nederlands bedrijf maar duits, maar mailtjes komen van shirtcity.com.

Ik zit nu al langer dan een maand op mijn 2 t-hirts te wachten waar in meer dan 50 euro voor betaald heb. De klanten service is per email bereikbaar. Echter shirtcity verstuurd de spullen zonder track en trace code zodat ik nog niet eens kan achterhaleen of de spullen uberhaupt verstuurd zijn.

6 października 2019

Blijf hier weg.

Aanvulling; toen er uiteindelijk wel gereageerd werd bleek dat je hier ook absoluut geen service hoeft te verwachten.
Aanvullende waarschuwing. Je mag hier NIET ruilen!?

14 maja 2019

zeer slecht

zeer slecht, bestel een universeel product geen speciale druk, helaas was de trui iets te groot dus wilde hem omruilen en ik krijg meteen standaard antwoord dat ruilen niet kan omdat het product speciaal gedrukt is voor mij.

Terwijl het zo afgebeeld staat! dus let op wat je besteld kunt het nooit terug sturen.

10 grudnia 2018
Oceniono na 2 z 5

Onbedrukt T-shirt terugsturen moeizaam

Ik bestelde een onbedrukt T-shirt om het thuis zelf te kunnen printen. Maar de kwaliteit van het shirt viel een beetje tegen, dus ik heb het teruggestuurd. NB. Bedenk dat het artikel naar Duitsland moet worden teruggestuurd, dus hogere portokosten. Dat is nu ruim 2 weken geleden en ik hoor niets meer over het retourneren van het bedrag. Ik heb een PayPal-geschil geopend, maar tot nu toe ook geen reactie. Kan zijn dat het erg lang duurt, omdat de hele procedure in Duitsland verwerkt moet worden, maar ik krijg ook geen antwoord meer. De klantenservice laat te wensen over....

15 czerwca 2015

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej