It was an amazing experience, the first order arrived quickly but the shirts were too short, after reporting it in 2 weeks they sent me another 2 shirts with the correct finish, the product is amazing... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was al bekend met Shirt by hand. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik en keer een extra inmeting of aanpassing na een afvalperiode was geen enkel probleem. Goede locatie om Amsterdam om in te m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hele goede service , snelle levering en mooie kwaliteit. De eerste fit was niet helemaal naar m’n zin , ze hebben direct nieuwe laten maken zonder extra kosten
Reakcja na opinię
Reeds vanaf de begindagen klant bij ShirtbyHand. De eerste jaren voor "nette" overhemden -per eigen ontwerp- voor op kantoor. Sinds kort weer klant, maar nu voor meer casual shirts. Kwaliteit was en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jouw overhemd op maat vanaf 69 euro | Online maat bepalen of plan een gratis meetafspraak | 100% tevredenheidsgarantie | Beoordeeld met een 9,6
Napisane przez firmę

Free first class delivery direct to your door and the guarantee that you will be happy with your custom tailored shirt.
Overschiestraat 65, 1062 XD, Amsterdam, Noord-Holland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Thuis opgemeten, goede en duidelijke uitleg over de beschikbare stoffen en het samenstellen van het overhemd. Zeker voor iedereen aan te raden, top prijs/kwaliteitverhouding.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Transparant en duurzaam bedrijf, goede prijs-kwaliteitverhouding en komen afgesproken levertijden na. Ben al vele jaren klant naar volle tevredenheid.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Geweldige service van een kwaliteit die je tegenwoordig niet meer kan verwachten.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Ik had al jaren geleden laten opmeten. Ze kwamen weer thuis langs voor de opmeting en hielpen gelijk met het bestellen van de nieuwe. Ook werden er stof staaltjes achter gelaten.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
ShirtbyHand heeft twee shirts die ik besteld had en die iets te klein uitvielen kosteloos vervangen. Nadat ik wat foto's had opgestuurd, werd ik gebeld en in overleg werd besloten om 2 nieuwe shirts voor mij te laten maken. Deze had ik al met 2,5 weken in huis. Top.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
fijne mensen en eenvoudige afspraken worden ook eenvoudig gehouden en nagekomen

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Geweldig geholpen door de klantenservice zodat ik precies de juiste shirts geleverd kreeg. Echt mooie stoffen, keurige overhemden.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Prima service, luisteren goed naar de klant en snelle verwerking en bezorging.

Uitstekende kwaliteit overhemden
Al geruime tijd (>5 jaar) bestel ik mijn overhemden bij shirtbyhand.
Ik ben erg tevreden over de gebruikte stoffen en de uitstekende pasvorm door het persoonlijk opnemen van de maten.
Fijn om in de app het shirt een persoonlijk tintje te geven door het aanpassen van de kleur knopen, stiksels, boord en mouwomslag.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Super handige site, top shirts en snelle hulp als er iets mis is.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Uitstekende kwaliteit en pasvorm. Goede service en mijn favoriete winkel voor mijn overhemden.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Professioneel, behulpzaam en efficient. Twee shirts besteld en ze zijn van geweldige kwaliteit. Heb er ook niet lang op hoeven wachten. Door de brievenbus dus ik hoefde nieteens thuis te zijn.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Ik heb 2 hemden besteld en zelfs thuis laten opmeten. Ik wilde slin fit. De hemden waren uuteindelijk veel te lng en wijd.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Ben al jaren klant en maatvoering klopt. Kwaliteit is redelijk tot goed