ShaveSafe Recenzje 172

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Oceniono na 4 z 5

Skraberen er virkelig go men syntes der mangler et beskyttelses hovede i prøvepakken til når den ikke bliver brugt, for den det sæbe noget ikke “smelter”

Oceniono na 2 z 5

Må sige denne skraber desværre ikke lever op til mine forventninger. Bladet er allerede sløvt efter det første ben er blevet skrabet. Må sige der er mange andre mærker på marked der er meget bedre, a... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Mine røde knopper er faktisk forsvundet — det vildt ! Jeg bruger den sensitive foam. Jeg plejer at have røde knopper og hvor alt bare ligner noget rod og det bare skal overståes. Men her føler jeg vir... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk produkt. Som transkønnet der ikke har fået fjernet “dameskægget” med lader endnu, har dette produkt været som sendt fra himlen. Jeg døjede rigtig meget med irritation efter at skulle barber... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Patenteret shavingserie der forebygger og modvirker knopper, kløe, indgroede hår og skægpest. Produkterne kan både bruges ved barbering, epilering og voksning. Produkterne indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og alle produkter har fået Forbrugerrådets A-kolbe, hvilket indikerer at der ikke er uønsket kemi i produkterne.

4,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Endelig et produkt der virker....

Med en hud der behøver skånsomme produkter, havde jeg prøvet ret mange forskellige produkter til barbering. Så jeg var lidt skeptisk om det ville virke. Men det gjorde det! Det er det første produkt jeg har prøvet der virker, det overraskende var at det ikke klør bagefter, jeg behøver ikke creme ind bagefter eller noget, produktet kan stå alene og jeg anbefaler det derfor til alle jeg kender. Topstjerner herfra!

Super Produkt

Har været virkelig glad for at bruge SafeShave, det virker som lovet. Har ingen problemer med røde knopper mere og min hud blusser ikke op og bliver rød efter barberingen. har prøvet andre ligende produkter men de har ikke været lige så gode og så er ShafeShave også helt uden parabener og parfume som jo er endnu et plus.

Den virker bare!

Jeg har ikke brugt andet end ShaveSafe, siden jeg købte det første gang for 2½ år siden. Det virker bare. Jeg har tidligere døjet med indgroede hår og i det hele taget irriteret hud i forbindelse med barbering. Jo oftere jeg anvender ShaveSafe, desto mere mindskes disse problemer. Og så elsker jeg, at det er uden parabener, parfume mv.

Fantastisk baberskum.

Jeg har ikke barberet mig siden jeg var ung og holdt hurtigt op da jeg fik vild kløe. Med dette nye produkt tænkte jeg at jeg ville prøve igen og det er helt uden gener og min hud bliver helt glat og blød bagefter. Flasken holder længe og derfor har jeg ikke noget imod prisen.

23 czerwca 2012
Oceniono na 5 z 5

Shavesafe for perfect safe shaving -og det virker!

Jeg startede med at bruge shavesafe efter en venindes opfordring, og jeg må sige, at jeg er overrasket over produktets effekt. Jeg har ingen klager, kun ros, og hvor nedenstående oplæg hæfter sig ved prisen, vil jeg hellere drikke de to færre kaffe latte og dermed få råd til knap et halvt års forbrug, for det er hvor længe min flaske har holdt.
Ydermere synes jeg Shafesafe tilbyder en god service, og produktet blev leveret hurtigt til min dør.

13 maja 2012
Oceniono na 4 z 5

Super godt - men dyrt!

Jeg er også hoppet på Shavesafe-vognen. Det er efter min mening et super produkt, virker helt som det skal og jeg har været rigtig glad for at bruge det. Det eneste minus er dog prisen! Det er lige lovligt mange penge at give for en barberskum, og i længden kan mit budget heller ikke holde til det.

11 maja 2012
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej